off

wonders1

New member
עוד פעם?

שלום, אני רוצה להזמין אותך למשחק דפדפן בשם E-SIM

אי-סים הוא סימולציה של העולם המודרני.

אתה יכול להיות אזרח וירטואלי של אחת מ46 מדינות וירטואליות ולהשתתף בחיים הפוליטים, צבאים וכלכלים של מדינתך.

אתה יכול להיות חייל פשוט, בעלים של חברה או על מושב הנשיאות ולהיות מנהיג של מדינה שלמה!

אתה יכול להתמקד בקריירה שלך או לעזור למדינה שלך מלחמות וקרבות. אתה יכול לארגן צבא פרטי משלך, או להשקיע את העסק שלך - הכל לפי בחירתך!

כרגע מדינת ישראל במלחמה עם טורקיה, ואנחנו צריכים חיילים נוספים כדי להגן על שטחי מדינת ישראל...

אנחנו צריכים אותך

בוא ותעזור לישראל להתחזק גם בעולם בוירטואלי.

לינק ההרשמה :

[URL]http://e-sim.org/lan.105669[/URL]/

כל מי שנרשם דרך הלינק הזה מקבל 2 גולד בונוס כשיגיע לרמה 7

שים לב!: הממוצע העולמי של הגילאים המשחקים במשחק הוא 15-25 אך ישנם גם אנשים בני 28,36,40 שמשחקים במשחק והמשחק מתאים גם למבוגרים!

מקווה לראות אותך איתנו.

ברגע שאני אראה שנרשמת תקבל ממני בהודעה פרטית לינקים שימושיים עם הסברים על המשחק ובין היתר גם איך להפוך את המשחק לעברית.

שלך,

עמרי.

דנה198710

New member
נופש חינם לנערים ונערות המתמודדים עם אפילפסיה

חברי ומבקרי הפורום,
שמי דנה ואני רכזת הסברה במרכז חינוך לאפילפסיה בסורוקה.
אם אתם מכירים נערים ונערות המתמודדים עם אפילפסיה, אנא שתפו אותם נופש קסום, יחיד מסוגו, ללא עלות, בו יוכלו לחגוג את החיים!
לפני שארחיב על הנופש העתיד לבוא, כמה מילים על היוזמה:
המטרה העיקרית של המרכז לחינוך לאפילפסיה היא להפחית את רמת החרדה של אנשים המתמודדים עם אפילפסיה ואת נטייתם להסתיר את דבר המחלה ולהעלות את מודעות הציבור למחלה.
היעד הוא לשנות את הסטיגמה המתקשרת למחלה ולהפחית את הפחד של הציבור מפניה על־ידי חינוך בסיסי על מחלת האפילפסיה ולימוד הוראות מתן עזרה ראשונה בזמן התקף.
לאחרונה חברנו עם כפר נהר הירדן ביוזמה נהדרת: לתת לילדים בגילאי 9-18 את ההזמנות לחגוג את החיים, ולשכוח את ההתמודדות עם מחלתם. כל זאת בעזרת נופש קסום בכפר נהר הירדן- מקום יפיפה בצפון בו ילדים החולים במחלות ממושכות יכולים להיות פשוט ילדים.
בעקבות שיתוף הפעולה הייחודי הזה, התקיימו שני נופשים בהם יצאו כ-70 ילדים לנופש יחיד מסוגו.
אני מרגישה מחויבות עצומה להציע לעוד ילדים להגיע לשם, כדי שגם להם תהיה הזכות להיות וליהנות משבוע שכולו חיוך, כיף והגשמה!
הנופש הקרוב יתקיים בתאריך 2-7/10/12, ומיועד גם לבני נוער בגילאי 9-18 שהאפילפסיה שלהם מאוזנת או כמעט מאוזנת ולומדים בחינוך הרגיל.
לפרטים נוספים צרו קשר עם כפר נהר הירדן או התקשרו למשרד שלנו בסורוקה: 08-6244481

get low

New member
עוד פעם?

חפרתם על המשחק הזה.
כנראה שהוא לא כזה מוצלח אם צריך לחפור עליו כל הזמן..

simond15

New member
מה אפשר להעלות איתי למטוס?

אני טס עוד כמה ימים לתאילנד ובשביל לחסוך זמן אני מעדיף לא לשים את התיק בתא מטען(במילא אני לוקח תיק גב די קטן)
לפי מה שהבנתי אסור להעלות שום נוזלים/משחות למטוס שהם מעל 100 מ"ל כל אחד או משהו כזה...
אז יענו אם אני מביא הכל בפחות מ 100 מ"ל אז אין בעיה להעלות למטוס?(שמפו,משחת שיניים,קרם הגנה,דאודורנט,בושם,נגד יתושים וכו'...)
ומה לגבי מכונת תספורת,לא יעשו בעיות?

Cade Foster

New member
סימן שאתה מכור להאטריק -

כשאתה בטוח בהתחלה שאומרים "לעלות למטוס" הכוונה היא לעלות מוטס.

Cade Foster

New member
ולגבי השאלה

א. זה תלוי באיזה שדה תעופה אתה. בארץ עברתי בידוק בטחוני והעלתי למטוס מה שאני רוצה. בדרך חזרה בשדה התעופה של פרנקפורט נאלצתי להיפרד מכל הבקבוקים/קרמים למיניהם.

לא חושב שיעשו בעיות עם מכונת תספורת. אבל למה לעזאזל אתה צריך?

קודם כל תהנה

ואם תרצה טיפים וכו' אני אוכל לתת לך קצת מהנסיון שלי שם, הייתי לפני איזה שנה...

במקרה עבדתי בשיקוף בנתב"ג...נוזלים אתה יכוול להעלות חופשי, גם עם מכונת תספורת לא תהיה בעיה כל עוד אין בערכה גם מספריים (אלא אם הן קטנות). אם יש אתה יכול להעביר לתיק שהולך לבטן המטוס.
אם אתה טס בטיסות פנימיות בתוך תאילנד אז שם כבר אסור להעלות נוזלים. אם יש לך קונקשן אני מאמין שזה תלוי בשדה תעופה שבתחנת הביניים.

get low

New member
באמת?

לפני כמה שבועות טסתי לאנגליה, ואמרו לי בנתב"ג לשפוך (או לשתות) את המים שהיו לי.
אמנם זה היה בטרמינל 1, אבל אני מאמין שאין הבדל.
חוץ מזה, הייתי בעוד לא מעט שדות תעופה בזמן האחרון, ובאף אחד מהם לא היה מותר להעלות נוזלים למטוס..

מאוד מוזר

אולי נפלת על צעירים :)
לפי הנהלים אתה יכול להעלות נוזלים, חשבתי שאולי שינו אותם כי עבדתי שם די מזמן אבל בדקתי את זה שוב עם חבר שעדיין שם והוא אומר שלא שינו את זה ועדיין מותר להעלות נוזלים.
אם היית מתעקש והם היו מבררים אז היו נותנים לך להעלות את השתייה...

simond15

New member
דווקא בקטע של הנוזלים זה די ידוע

בארץ פשוט לא מקפידים על זה...
שבוע שעבר חזרתי מברלין וזרקו לי את ה AXE בדרך חזור(וכמובן אמרו לרוקן את המים)
אבל לפי מה שקראתי,חשבתי שעד 100 מ"ל מותר...

זה לא שלא מקפידים בארץ, זה פשוט מותר

(לפחות לרוב הנוסעים, שכולנו בינהם)

simond15

New member
אני אשמח לקבל טיפים מעל נסיון

בעקרון אני טס עם aerovist עם קונקשן באוקראינה....בנתב"ג לפי מה שהבנתי לא יעשו בעיות,השאלה אם בקייב עושים עוד פעם בידוק לתיק לפני העלייה למטוס ושם יעשו בעיות?!
פשוט כשאני נוחת בבנגקוק יש לי טיסה מבנגקוק ישר לקוסומוי ואין לי הרבה זמן כדי להספיק אותה אז חשבתי לחסוך זמן ככה...
אז רגע,גם נוזלים/משחות של פחות מ- 100 מ"ל אסור?!?!

גם אני טסתי איתם

לנו עשו בדיקות גם בקייב, והם ממש זבלים שם.
סיפור הזוי:
קנינו שתייה בדיוטי פרי, היינו צריכים לארוז את זה בשקית מיוחדת כדי שלא יעשו לנו בעיות באוקראינה, לא ידענו והמוכרת לא אמרה כלום על זה.
באוקראינה מצאו את זה ורצו להחרים. האנשים שבבטחון קראו לאחראי שלהם, והוא בטבעיות הצביע לנו על שולחן עם מפה כמה מטרים משם (כנראה מקום ללא מצלמות), ואמר שנשים שם 50 דולר והוא יתן לנו לעבור. לא הייתה ברירה כי השתייה הייתה שווה הרבה יותר מזה...

אז אם אתם מתכננים על שתייה בדיוטי - שיארזו לכם את זה לקונקשן!
אני אשלח לך בפייסבוק עוד כמה טיפים...

get low

New member
או יותר פשוט - לא לקנות שתיה בישראל

המחירים שם פשוט שערורייתיים, אפילו ביחס למחירים בארץ (מחוץ לשדה התעופה).
חזרתי לפני כמה שבועות דרך וינה, פשוט תענוג (גם צרפת לא רע, ארה"ב ככה-ככה).

get low

New member
או יותר פשוט - לא לקנות שתיה בישראל

המחירים שם פשוט שערורייתיים, אפילו ביחס למחירים בארץ (מחוץ לשדה התעופה).
חזרתי לפני כמה שבועות דרך וינה, פשוט תענוג (גם צרפת לא רע, ארה"ב ככה-ככה).

בקייב המחירים היו אפילו יותר גבוהים

ולא רצינו לסמוך על השתיה בתאילנד.....הרוב שם זבל

get low

New member
גם בדיוטי?

זכור לי שהמחירים בדיוטי לא רעים בכלל..

למעלה