Off Contract

Off Contract

ג'קי, אוון ואוליבר סיימו את דרכם....... אוליבר לא יחסר כ"כ, אבל ג'קי ואוון - חבל.

מה????

על אוון ואוליבר לא כל כך איכפת לי, אבל איך ג'קי עוזבת? במקום להוציא את סטפי שהיא גם דמות מיותרת וגם שחקנית גרועה, מוציאים את אחת הדמויות עם הכי הרבה פוטנציאל ועם יכולת משחק טובה? לא ברור

crazyforyou92

New member
מה??

אם הכותבים היו קצת משקיעים מחשבה בקשר של אוון וברידג'ט במקום לשים את כל הפוקוס על עלילות ברוק ורידג' אז זה לא היה קורה. אוף, באסה :( דווקא זה היה אמור להיות נסיון להחזיר איכשהו את ימי ספקטרה עם ג'קי. חבל שזה לא ייתרחש בסוף. צר לי לומר אבל זה נשמע שהסידרה גוססת. ול-CBS יש את צעירים חסרי מנוח שממש מצליחה אז לא יהיה להם קשה מידיי להוריד את היפים ברגע שיגיע הרגע. הרי כ"כ הרבה סדרות כבר ירדו. כאלו ששודרו יותר מ-40 שנה!

raz the 1

New member
הוא גם הולך.... עכשיו האנטר כתבה את זה בפייס

שלה... זה מעולה... אין מה לעשות איתו כ"כ... שישארו הפורסטרים והספנסרים .. .. יאללה עכשיו נשאר להחזיר את לורן דיקן ושילה..

חכם ניר

New member
זו דעה אישית או זה מבוסס?

אם זה מבוסס, יהיה חבל לאבד את ג'קי ואוון בתור שחקנים. אני חושב ששניהם שחקנים מצויינים, במיוחד ג'קי שהשחקנית שמגלמת אותה, לסלי און דאון, פשוט מקסימה ומביאה אנרגיות כל כך טובות שכיף לראות את ג'קי על המסך בזכותה. לגבי אוליבר, הוא מיועד לבתי. הדמות כשלעצמה נראית מיותרת כי הוא כאילו "נשכח" ולתסריטאים אין שום עלילה לכתוב עליו.

Yaki J

New member
מבוסס, גם אני קראתי את זה

שני המיותרים הורדו מחוזה כבר לפני שבועיים ולזלי לפני שבוע, אלא שהתגובה שלה היתה הכי חריפה - היא רשמה עלל זה בבלוג שלה למעריציה ורשמה שהיא שחקנית מנוסה עם הרבה שנים מאחוריה ושאין לה ספק שתצטרך לשנס מותניים ולמצוא משהו חדש - מזה הובן שאין לה כוונה להשאר בתפקיד ג'קי על בסיס אורח.

Shiri from the block

Active member
ממש ממש חבל למרות שבאופן אישי ג'קי די שיעממה אותי רוב הזמן.. אבל חבל על אוון...

iris00

New member
זה ככה בסדרות הללו דמויות רדומות או לחילופין

דמויות מתות... וכאשר המפיקים רוצים להמציא מחדש הדמויות מתעוררות בדרכים שונות ומשונות או כאמור מנשימים דמות עושים לה החייאה והיא קמה לתחייה פשוט..............מאוס

crazyforyou92

New member
הדמות של אוליבר היא דיי בדיחה...

הוא כל הזמן רודף אחרי הופ. כאילו שהם היו יחד שנים. תמשיך הלאה, למה אתה עושה מעצמך צחוק?!

למעלה