|OFF| שרשור OFF רשמי!

ilanflip

New member
שקד צולי...

מכוון שפה הכי קל להשיג אותכם כי אתם תמיד פה חחח..וגם ככה עכשיו זה פורום אז לא חייבים לדבר רק על הופעות וכאלה.. שמעו בקיצור ביום שני תבואו להפנינג הזה של שבועות בחוות הסוסים אנחנו מופיעים אני יובל עוזי בסיסט אחד תותח וגיורא עשינו גרסת רגאיי לים לשיבולים וגרסת פאנק לכי האדם עץ השדה! הולך להיות בנזונה חחח!!

בודהא 1

New member
מוש בן ארי בהופעה

וחוגגים שבועות בלבן בארומה ייחודית באהבה לחברים, לקהל ולאורחים האירוע מבית היוצר של מוש בן ארי www.moshbenari.co.il שיארח בהופעתו המיוחדת לחג את; אמן הנשמה והרגאיי Rocky Dawuni www.rockydawuni.com מגאנה / אל. איי, מכונה ברחבי העולם "הבוב מארלי של גאנה",זוכה בפרסי מוסיקה רבים וגם הוא, בדומה למוש בן ארי מתמקד בעשייתו המוסיקאלית בתכנים של שלום, חירות ואחווה. Rocky Dawuni מגיע ארצה כשגריר של שלום בחסות קרן אננברג הבינלאומית. יחד איתם, ליווי אקסקלוסיבי של DJ אודי בן כנען שיתקלט מוסיקה אלקטרונית עם מוטיבים אתניים (worldbeat) בן כנען הוא חלק מלהקת "שבע", שחזר לפני כחודש ממסע נדודים במדבריות הודו עמוס חוויות ונופים וגם מלא בחומרים חדשים ומקוריים שאסף. סגנון המוסיקה שאודי בן כנען מביא עמו הינו מוסיקת עולם משובחת עם ביט ייחודי בשילוב עם חומריו המקוריים יום שלישי 22.5.07 חגיגת חג השבועות בין הפרדסים במושב בצרה החל משעה 22.30 ועד הביט האחרון... מחיר כרטיס: 90 ₪ ניתן להזמין בטל' 050-7473687 מקומות חניה בשפע לבאי האירוע נא להגיע לבושים בלבן... ב כוונה לשמר את המסורת החגיגית ולפנק את הקהל, החוגגים במסיבת השבועות יגלו קונספט מוסיקאלי ייחודי שבו ינצחו על רחבת הריקודים אמנים מובילים בתחומם שבחרו לחגוג את השבועות תחת כיפת השמיים בין הפרדסים במושב בצרה. כולכם מוזמנים...... הפקה: שי יעיש | בודהא | 050-7203022 ב כוונה לשמר את המסורת החגיגית ולפנק את קהל, באי מסיבת השבועות יגלו קונספט מוסיקאלי ייחודי שבו ינצחו על רחבת הריקודים אמנים מובילים בתחומם שבחרו לחגוג את חג השבועות תחת כיפת השמיים בין הפרדסים במושב בצרה: DJ אודי בן-כנען: אם השם מהדהד מוכר זה מכיוון שאודי היינו חלק מלהקת שבע, אודי חזר לפני כחודש ממסע נדודים במדבר של הודו, בן-כנען חזר מהמסע עמוס חוויות ונופים וגם מלא חומרים חדשים ומקוריים שאסף, סגנון המוסיקה שאודי מביא הינו מוסיקת עולם עם ביט ייחודי בשילוב חומרים מקוריים שמכניס האמן

חח כה

גיורא הזמין אותי...הוא סיפר לי על זה. אני אבוא, נשמע מגניב. חח ואתה יכול להרים טלפון מתי שבא לך

אה, שימו לב כולם!

כשיש הודעות שלא קשורות לפורום(ראה הודעה אחת למעלה) צריך לשים OFF בהודעה.. איך עושים את זה? הולכים ל"סמיילים וסימנים לנושא" שמופיעים ליד הנושא, ומוסיפים OFF לפי שהתחלתם לכתוב. הOFF מופיע במילים הכי למטה בעמוד הסמיילים והסימנים לנושא. תודה!

bjben

New member
בפורומים אחרים

רק המנהל והאדומים רשאים לפתוח OFF זה מונע מלאגן ובילבול. אני ממליץ לכם לעשות אותו דבר בפורום הזה

נג היפה

New member
לדעתי הודעות אישיות שלא קשורות

לשאר חברי הפורום אלא רק לבנאדם אחד\שניים שבפורום בכלל רצוי שיהיו במסרים, כי באמת זה סתם יעשה בלאגן...

otzzto

New member
|OFF| שרשור OFF רשמי!

כל הודעה שלא קשורה לפורום אבל אתם מרגישים שאתם חייבים חייבים חייבים לכתוב אותה פשוט שימו אותה כאן.

bjben

New member
בהצלחה

ותמיד תיזכרו מורות לאנגלית עם שם של נרקומניות זונווווווות

ההופעה העלובה בחיי הקצרים ../images/Emo10.gif

הופעתי עכשיו בשבועות בגבעת עדה והיה פשוט עלוב, בושה לעם היהודי, בושה לאקונמה, היה חרא סאונד ושום דבר לא עבד. קיצר אני אפסיק לזיין לכם בשכל אבל מי שהיה שם שיגיד מה הוא חושב. דרך אגב, אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל אין לי מושג איך לשים את הOFF הזה. אההה... שיהיה שבועות שמייח לכל חברי הפורום היקר ובמיוחד לתקווה 6. מחכה להופעה הבאה.

../images/Emo32.gif

הייתי... שטויות, קהל של ילדים בני 10. חח הם נהנו מההופעה, ואני בטוח שפעם הבאה יהיה יותר טוב. אבל מה הלך שם עם הצליל הלא ברור בשיר הראשון? ואיך לשים אוף? ליד נושא ההודעה, מופיע קישור שאומר-סמיילים וסימנים לנושא. צריך ללחוץ עליו. הוא יפתח לך חלון של אמוקטונים( P: ), ואתה צריך ללכת עד למטה, וללחוץ על האמוקטון שמופיע בתור
או בתמונה שמופיעה לי בנושא.

למעלה