|OFF| רוצים לנסות משהו אחר?

shaibec

New member
|OFF| רוצים לנסות משהו אחר?

רוצים ללמוד סלסה בכיף ובחינם ? שלום רב לכל חברי הפורום! שיעורי סלסה מתקיימים בת"א, בשכונת אזורי חן (ליד רמת אביב ג',חוף הצוק וכו'). מועד השיעור: בכל יום שבת בשעה 9 וחצי בערב. משך השיעור הוא שעה וחצי למרות שברוב הפעמים אנחנו גולשים יותר כי כולם נורא נהנים. רוב השיעור הוא לימוד ואח"כ הזוגות רוקדים לבד ומיישמים מה שלמדו בשיעורים. השיעורים ללא עלות (כלומר: חינם!) בהדרכת המדריך עדי. עדי הוא מדריך בעל ניסיון רב בסלסה. הוא רוקד כבר 10 שנים והוא ומשפחתו לקחו ופיתחו את התחום רחוק מאוד בארץ. עדי הוא מדריך סבלני ומעניין ומלמד בצורה אישית. בשיעורים כולם באים כדי להנות. בנוסף,יש כיבוד ושתיה קלה. מספר המקומות מוגבל - יש לשריין מקום מראש. אז אם אתם רוצים לנסות, או שאתם יודעים על חברים שישמחו ללמוד - אתם מוזמנים! כי מי שלא ניסה סלסה - לא יודע מה הוא מפסיד. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר: במייל: [email protected] איסיקיו: 110100232 או במסרים. נא לא להשאיר כאן הודעות תודה.

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo207.gifצריכה עזרה ../images/Emo101.gif

אז ככה... שבוע שעבר מתחתי את שריר הירך האחורי.....[ברגל שמאל] זה קצת מקשה עליי את העבודה עם רגל שמאל וזה ממש מבאס כי הגעתי לרמת גמישות וטכניקה ממש טוב ברגל זו ביחס לשנים שעברות.... בקרתי אצל רופא והוא נתן לי מרשם לכשורים משככי [איך שלו כותבים?!
] כאבים ומסירי דלקתיות.... עכשיו הוא אמר לי שאני צריכה להפחית משמעותית את העבודה עם השריר והרגל ההם עד שזה יגיע לשלב של החלמה כמעט סופית... והוא אמר בנוסף שזה יכול להימשך מעל חצי שנה... וזה אומר מעל חצי שנה בלי עבודה רצינית על רגל שמאל! רציתי לבקש עזרה אם תוכלו, מישהו שקרה לו מקרה דומה לספר איך הוא עבר את זה ואיך הוא חיזק את השריר בחזרה כי כל פעם שאני מנסה לעבוד על השריר הזה [גם אם אני בטוחה שהוא התחזק והחלים] אני שוב חותפת כאבים כמו בהתחלה.... ואני מדגישה לא נתפס לי השריר |נמתח| לי השריר יש הרבה שטועים פה.... תודה רבה לכולם זה ממש חשוב לי!!

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif תיקון כמה טעויות....

* מרשם לכדורים * * חוטפת * * לא נתפס , אל נמתח לי השריר *

pie and cactus

New member
קרה לי

נמתח לי השריר האחורי (מאחורי הברך), בהתחלה חשבתי שזה יעבור מהר ורק תפסתי אותו. אחרי חודש בערך, שבו לא עבדתי עד הסוף עם הרגל, הלכתי לרופאה, שאמרה לי לא לדאוג, זה יעבור לבד. היא המליצה לי לעבוד עד גבול הכאב - למעשה לא להגיע אליו. אחרי כמה ימים נוספים, זה עבר כמעט, ועוד שבועיים הקפדתי לא לאמץ יותר מדי (למשל במתיחות).

Only Dance

New member
אכלת אותה כנסי לכאן בובה

אז ככה ליפני שנתיים מתחתי את שריר הירך של רגל שמאל... מה זה מתחתי כמעט גם נקרע לי שם הגיד הראשי, אורטופד שלח אותי לדיקור סיני... וזה קצת הקל על הכאבים אבל עברו מאז שנתיים ואני עוד סובלת מזה... (וזה קרה לי ברגל שמאל כי אני גם שמאלית אז עוד יותר גרוע) בכל אופן אויל זה ממשיך לי עד עכשיו כי לא הפסקתי לרקוד - זה היה לפני מופע גדול לא יכולתי לדפוק את כל הקבוצה ואת עצמי אז אויל בגלל זה כואב לי ומציק לי עד עכשיו כשאני בעומס על השרירים אבל אני מאחלת לך שתנוחי לפחות כמה שתוכלי! ותטפלי בזה תלכי לכמה אורטופדים! ותעשי פםיזיאותרפיה וכל דבר שרק תוכלי כי זה מצטבר הבעיות האלה קאטי

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif את רצינית?

זה עדיין כואב... לך?
אני לוקחת כדורים וזה קצת עבר אבל כשאני חוזרת על המתחיה זה שוב די כואב... אבל אני ממש בתהליכים של הפחתת העבודה למרות כל הצער...
עכשיו לגבי הפיזיוטארפיה ואורטופדים אז הרופא שלי אמר שאין צורך בכל זה? אז יש צורך? חח....לבקש הפניה או לא? הוא פשוט אמר לי לקחת את הכדורים ולהפחית הפניה ולא צריך את כל ה"מסביב" אז אני כרגע בסימן שאלה.... תודה רבה על התשובה... =]

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאני לא יודעת אם זה אותו הדבר

כמו שקרה לי אבל לי בסוף שנה שעברה נמתח גיד\שריר בשוק השמאלית ונורא כאב לכופף ת'רגל אז שמתי בנגיי באופן קבוע ועטפתי את הרגל עם תחבושת ואז שבוע אחרי זה הייתי בקורס במחול והיה סבבה חוץ משיעור מודרני אחד שזה שוב קרה אבל בקטנה..זה איזה קטע של קליקים בברך ואז זה מותח סיבכתי אותך? טוב עזבי סתם חפירות

למעלה