|off| קונג פו אמיתי

|off| קונג פו אמיתי

מדי פעם אני מפציץ באופים רציניים. אז הנה אחד. מופיע עכשיו בישראל, באופן מאוד נדיר, הרכב מדהים של נגני ג'אז, מהטובים של הדור הצעיר כיום, שבמקרה הם גם ישראלים. רובם לא מתגוררים בארץ, ולכן באמת נדיר לראות אותם כאן, ביחד. אין לי בכלל מילים להסביר כמה הם טובים. בוא נאמר שאם לא הייתי חוסך את רצף הסופרלטיבים, זה היה ממלא דף וחצי. אז נחסך. אבל חובה, חובה, חובה ללכת. חובה. גם אם אתם לא אוהבים ג'אז. והם עושים את הג'סטה ומופיעים בכל הארץ. כולל באר שבע, כך שאין תירוץ. אם מדברים על קונג פו - זה קונג פו. להם יש קונג פו. יום שלישי הזה - בחיפה (הייניקן פיוז'ן - 09958893) ביום חמישי בב"ש - ברקה (051552121) יום שישי בג'ה-פאן ברחוב קומפורט בת"א במוצ"ש במיילסטון במבצר שוני בבנימינה (מקום מדהים!) 046388760 וביום ראשון בצוללת בירושלים. אין תירוץ. לא לאנשי אקב"ן הדרומיים ולא לנציגי הטאי צ'י הירושלמים. לגבי הצפוניים, יש מצב שבו אני אצטרף לאחת מההופעות (זו שבמוצ"ש או זה שביום שלישי או שניהם), כך שאם מישהו מעוניין להצטרף תודיעו. ותביאו בגדים שתוכלו לקפוץ איתם. כי אם יש לכם חוש קצב בסיסי, אתם תקפצו. וכמובן, בלי שום קשר - יום שני ברש"י, הגוטמן מסובב תקליטים.

הקפצה - ומי מנגן

שכחתי כמובן להזכיר מי מנגן: אבישי כהן בחצוצרה (כן, אכן יש גם אבישי כהן באסיסט, שמנגן עם צ'יק קוריאה. אבל זה האחר) עומר אביטל בבאס יונתן אבישי הגאון על הפסנתר (כזה פסנתרן לא ראיתי זמן רב) ודניאל פרידמן על התופים

שטינקר

New member
אני חייב להלשין!

אני חשבתי משה בחצוצרה ופסי בתוף, אבל כנראה התבלבלתי אותך לאמא!

WaveGal

New member
הם מגיעים גם לקייפ קוד?

ודוקא אתמול שמעתי הופעת ג'אז מ-ע-ו-ל-ה של טריו (פסנתרן צעיר בשם קונראד קאזמריק, אני מקוה שעוד נשמע עליו). ובגלל שהמתופף חלה, הם היו טריו של באס ופסנתר בלבד (מה שהכריח אותם לאלתר ולתופף על הבאס או הפסנתר לחילופין

שי רגב

New member
בנימינה../images/Emo35.gif וייס, אתה בא??

גוטמן, יש מצב לראות לך בבנימינה? (ואולי אוהד ישכנע את וייס לבוא גם?...). ואגב, באותו עניין: הבנתי שבחיפה, באותו מקום בו מופיע הרכב הג'ז שלך, יש גם "ערב מחווה לבוב דילאן"! (
, מהאבות הרוחניים המוזיקאליים שלי (אני מסגיר שוב את הגיל??). יש הרשמה? מישהו מתכוון ללכת??

broadaxe

New member
באופן עקיף

הייתי לאחרונה בהופעה במועדון הפיוז'ן בחיפה- מה לומר, סוף-סוף מועדון הופעות ברמה! והכי חשוב: מיזוג אויר רב-עוצמה!

שי רגב

New member
איפה זה ה-"פיוז'ן" הזה../images/Emo35.gif

תן כתובת ומס' טל' להזמנת כרטיסים. אגב, אתה בא לערב בוב דילאן??

broadaxe

New member
פיוז'ן:

זהו הסניף הצפוני של "קמלוט". מתחם חוצות המפרץ, השדרה המרכזית עד הסוף וימינה (מה שהיה פעם מועדון "אבאקו", ליד אוטו-דיפו). טלפון (דרך הרצליה) 09-9588993. ערב המחווה לבוב דילן ב 28 לאוגוסט, מופיעים רוני פיטרסון ודני ליטני (לא בדיוק כוס הקפה שלי).

שי רגב

New member
מה קרה מיתר?

מצאת את האור, את השאלטר??
ולוחם בחושך: צריך מגבית, משהו? לקנות לך מנורת חירום? נרות? לא שילמת חשבון חשמל החודש? מה קרה?. ספר לנו, שתף אותנו (בשביל זה יש חברים, לא?)

למעלה