|OFF| עכשיו בערוץ 1

Fever2002

New member
|OFF| עכשיו בערוץ 1

ננסי ברנדס מתרגם את "מאיה היא" למי שרוצה.

Fever2002

New member
יש שירות לקהל ../images/Emo13.gif

ממני זה בסדר
, הנה התרגום שלו למרות שאני יודע שכבר ברשת רץ באימיילים התרגום המלא לפחות שבועיים- הנה זה בא... "אהבה תחת עץ הלימונית"- "מאיה הא זה סתם-אין מילים כאלה ברומנית. הלו (הלו),סאלום זה שלום. זה אני רובין הוד ואני מבקש מאהובתי,האושר. הלו,הלו,זה אני פיאקסו (פתאום),אני גם מאצ'ו אבל שתדעי שאני לא מבקש שום דבר ממך. את רוצה ללכת ואת לא לוקחת אותי (זה הפירוש של הנומה נומה ...) את לא לוקחת אותי (והיא גם אוטיסטית
ועוד פעם-) את לא לוקחת אותי והפרצוף שלך והאהבה מתוך העץ,זה מזכיר לי את העיניים שלך. [ננסי:חלק אני ממציא,בגלל שאני בלחץ,זה נורא קשה] גרסה מיוחדת של ננסי היום אצל מיכל זוארץ בערוץ 1."

p i n g o

New member
תרגום לסוגריים של ה"פתאום"

שלחתי לך ביפ - זאת הגרסה הרומנית הקמצנית ל-SMS. הם מתקשרים למישהו ואחרי איזה צלצול או שניים מנתקים, ואז אתה רואה בשיחות שלא נענו שמישהו חושב עליך. מישהי מרומניה סיפרה לי את זה ונקרעתי מצחוק..

Fever2002

New member
ע נ ק !!!!!! ../images/Emo6.gif

כן ראיתי את המשפט הזה בתרגום המלא שקיבלתי באימייל ממישהו. איזו שיטה מעולה! אבל אני מכיר גם ישראלים שעושים טריקים כאלה-שמנתקים שיחות כדי שיחזרו אליהם בשביל לחסוך או שהם מתקשרים לכל מיני מוקדי שירות והמשפט הראשון עוד לפני השלום זה "את/ה יכול/ה לחייג אלי?"

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

צחקנו על זה ביום רביעי כשהיינו בעזריאלי...

הקינאה הורגת אותי...טוב יעלי תגידי

לי שזה לא גורם לביטול ההזמנה שלי אליך הביתה נכון
את גרה קרוב למקום שאת גרה בו[כלומר ביתי השני שקוראים לו הבית של חברה שלי-נמצא לידך] נאמ.

snooPPiT

New member
ביטול ?

חלילה את תמיד מוזמנת לאירוח מקיף של במבה, ספרייט וסיור מקיף בביתי הממוזג [מה שאפילו דאניאל לא זכה לו] יש לך את המספר שלי =) |נשיקע|

בואנה מה זה הרומן הזה?חחחח

מזכיר לי אותי ואת*מישהו שהוצאתי כבר מהחתימה* שימו לב לחתימה החדשה

skaty nihow

New member
אדיוט!../images/Emo46.gif

הרומן שלי על יוסי! הורדתי אותו מהחתימה של "Xקייטר גירל" אבל שכחתי להוריד אותו מ"Xקייטי-ניהאו" נאמ.

Nadav נדב

New member
התחת שלך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא ממש שמתי לב שיש לך כזה!

למעלה