חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 8/1/07 #201 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד דילבושloveביחוש New member 8/1/07 #214 ../images/Emo15.gifמגיע לך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמא שלך צודקת
../images/Emo15.gifמגיע לך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמא שלך צודקת
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 8/1/07 #224 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאינעק אבי אביך חחחחח ירעהההההההההההה
ד דילבושloveביחוש New member 9/1/07 #244 ../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מיכלוש יוסף New member 9/1/07 #233 ../images/Emo41.gifחח למה?! נשמע טעים ../images/Emo3.gif חחחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 8/1/07 #158 ../images/Emo110.gifאני פעע=]... יאלה הצפההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחח...
ג גיימבוזית בדם New member 8/1/07 #154 ../images/Emo80.gifיא משועמעמותת../images/Emo6.gif רק פטל נראה לי לא משועעמת יא משועממת שכתמותךך.... פטל=]
../images/Emo80.gifיא משועמעמותת../images/Emo6.gif רק פטל נראה לי לא משועעמת יא משועממת שכתמותךך.... פטל=]
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 8/1/07 #163 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifיופי אתן מתעסקות במי יותר משועממת ואני מתעסק בלהחזזיר תפה שלי למצב נורמלייי ממש נחמדד!!
../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifיופי אתן מתעסקות במי יותר משועממת ואני מתעסק בלהחזזיר תפה שלי למצב נורמלייי ממש נחמדד!!
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 8/1/07 #159 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifלי כבר לא משעמםםםםם אני עסוקה בלחזיר את הפה שלי למצב נורמליי בנות לא להתקשר אני במצב לא טובבבבבבב
../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifלי כבר לא משעמםםםםם אני עסוקה בלחזיר את הפה שלי למצב נורמליי בנות לא להתקשר אני במצב לא טובבבבבבב
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 8/1/07 #165 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifשלא תעיזיי אני אגמגם לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 8/1/07 #180 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לך תמספרררררררררררררררררררררררררררררררררר
../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לך תמספרררררררררררררררררררררררררררררררררר
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 8/1/07 #191 לול|נענע זה לא טעים! חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח סתם סתם הייתי חייבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה וואלה נכון יש לך חחחחח אני זוכרת שהתקשרת אליי לרדיו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לול|נענע זה לא טעים! חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח סתם סתם הייתי חייבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה וואלה נכון יש לך חחחחח אני זוכרת שהתקשרת אליי לרדיו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 8/1/07 #195 ../images/Emo110.gifקרן??????????????.......... ירעההה שאמרתי לך שאני יעצב לך פעם אחת תשין לא רצית אמרת שרק חרה שלך מעצבת לך אה???? והעיקר נתת לדילבע לעצב לך נכון?? חחחחח רעה אחת .....
../images/Emo110.gifקרן??????????????.......... ירעההה שאמרתי לך שאני יעצב לך פעם אחת תשין לא רצית אמרת שרק חרה שלך מעצבת לך אה???? והעיקר נתת לדילבע לעצב לך נכון?? חחחחח רעה אחת .....