OFF לתחילת השבוע

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo207.gifיואו אני לא מאמינה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה אחד הימים הכי גרועיםםם שליייי!!!!!! 1.אני בכלל אבל בכלל לא מרגישה טובבב אני לא יודעת מה יש לי קודם אני חולה חודש ועכשיו זה?!?!
2.היום רבתי עם חברה שלי על שטותת דיי כמה אפשרררר..?!?!?!?!
3.הייתי היום אצל רופא בקשר לרגליים שלי והוא אמר לי שאני לא יכולה לשחק השנה כדורסל בכלל ואם אני אשחק או אעשה כל פעילות גופנית והרגל שלי תחמיר אז אני בכלל אצתרך לעשות ניתוח יואו אני לא מאמינה דיי זה לא קורה לי אתן לא מבינות עד כמה שהכדורסל חשובב ליי
איזה יום חראאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי כבר כוח לכלוםםם

../images/Emo110.gifיה קסניוש שלי....

לא נורא יעבור נשמה שליי אל תדאגייי אוהבתותך מלא יפשליייייייייייייייייי דמושית....
....

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifלא זה כבר לא יעבור

אני בטוחה שכל השנה בגלל מה שקרה לי עם הרגליים אני ארגיש חרא זה כל כך לא פייר!!! נימאס לי כבר מהחיים האלה פשוט מאוד נימאס מה כבר עשיתי שכל יום יש לי משו חדש?!?!?! יופי עכשיו ניראה לי כבר יחריכו אותי לצאת מהכדורסל ואני לא רוצההה ועוד שאני משחקת מגיל 10 דיי לא רוצהה

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifאבל זאת הבעיה שאני כן דואגת../images/Emo7.gif

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifאני מאוד מקווה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אבל זה עד עכשיו לא עבר לי אני מרגישה כל כך חראא

lililulu

New member
קסניה?!

1) איזה הזנחה דפקת! לא ראיתי אותך פה לפחות שנה
! 2) אל תדאגי!!! הכל יהיה בסדר! אני מאמינה כמה הכדורסל חשוב לך כי גם לי היה ככה עם כדורסל...ואז הפסקתי וזה היה חסר לי כל כך ובכל זאת המשכתי בחיים שלי... אני חושבת שלכל דבר יש פתרון! פשוט צריך לחפש אותו! תדברי עם אמא שלך אולי תתחילי ללכת לפזיוטרפיה או טיפול אחר פעם בשבוע וזה ישפר את המצב! אולי אם זה באמת מאוד חשוב לך בכלל כדאי לך שתעשי את הניתוח הזה [גם אם את מתה מפחד] ואחרי תקופה מסויימת תחזרי לשחק! אני מציעה לך לנסות לפתור את זה! הכי חשוב זה לא לוותר! אם זה חשוב לך את צריכה להתעקש שזה ישאר חלק מהחיים שלך!

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifכנסי שניה...

1)אני כותבת פה כימעט כל יום 2)א.בקשר לפיזיוטרפיה המאמנת שלי אמרה לי שהיא רוצה לקחת אותנו לאיזה מיש'ו שמטפל בבנות של האליצור וחוץ מזה לא ניראה לי שזה יעזור לי כי יש לי בעיה לעצם נכון מתחת לברך יש עצם אז כל פעם כשאני מתאמנת או עושה כל פעילות גופנים אז היא ניפתחת לי אני לא יודעת איך בדיוק להסביר לך ב.אני לא רוצה לעשות ניתוח
חוץ מזה האורטופד אמר שרק אם אני אעסוק בספורט והרגל תחמיר רק אז אני אצתרך לעשות ניתוח גם עכשיו אני יכולה לעשות בישביל להיפטר מזה אבל אני לא רוצההה!!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifבנות כנסו ותפסו תצחו

תצחוק של החיים שלכןןןןןןןןןןןןןן היום בצהריים אני התקשרתי ---- (אסור להגיד מי מהלהקה) כדי לבדוק אם הוא בבית ושאני אוכל לסגור איתי הכל חחח ונסתי פעמיים ולא ענו לי חחח וזה היה דרך הפלאפון של אמא והיא לא ידעה!! ולפני שעה בערך אני יושב בחדר מכינה שעורים ופתאום הטלפן של אמא שלי צלצל! טוב נו אני יודעת שזה טבעי שהוא יצלצל אבל פתאום אני כזה שומעת אותה מדברת ואומרת : "כן קרן שלי!!" ואני זכה כולי קופצת ויוצאת כזה אליה ועושה לה: "עם מי את מדברת עליי????????" היא כזה: " התקשרת לגיים בויז????" ואני כולי בהלם ועושה לה כזה : "כן" ואז היא כזה "אז קחי" ונתנה לי תטלפון שלה והסתכלה עליי במבט כזה של 'אני יהרוג אותך על זה שהתקשרת לי מהפלאפון!!!' קיצר אני עונה ומי זה???? אמא שלו חחחחחחחחחחחח והיא מכיה אותי ועושה לי "היי קרן מה נשמע חיפשת אותו?? מתוקה הוא לא יהיה כל השבוע!, אבל אני אגיד לו שהתקשרת" ואני כולי נקרעתת ומתאפקת שלא להתפוצץ מצחוק!! ואז אמרתי לה "אה טוב אבל תגידי לו שזה ממש חשוב!!" ואז היא אמרה לי שהיא תגיד לו ואז החזרתי לאמא שלי תפון שלה והלכתי ואז היא צועקת לי מהחדר שלה "עכשיו אני רואה מה את עושה לי עם הפלאפוןן" ואני כולי מעלמת חח ואז חזרתי כזה ושאלתי אותה: "אבל איך הגעתם לזה בכלל??" ואז היא אמרה לי שהם לא הבינו מי התקשר ולמי וכשהעלו תשם הזה ישר הבינו שזה אני חחח ועוד הכי קטעים זה אמא שלי חחח עושה לי: "מי עוד אוהב תגיים בויז בבית הזה????" נ.ב בנות מחר אני לא אוכלת אחרי היו שהיא דחפה לי פלפל חריף לצלחת כדי שאשתוק אז מי יודע אם מחר היא תרעיל אותי על זה שנגעתי ועוד התקשתי מהפלאפון שלה~!!! ואם אני לא כותבת?? סימן שאני מתה ושאתן צריכות להגיד לעערן שאהבתי אותוווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo110.gifחח היהיהי קרן יסתומה חחחחחח

יקרועה חחחחחחחחחחח עלאק עם אני ימות תגידו לערן שאהבתי אותו חחחחחחחחחחחחחח פגרת.... מה נסגר איתך??חחחחחחחחחחחחחחח פגרתת בטוחח יתקשרת לערן נכון???חחחחחחחחחחחחחחח.....................

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifכי אני עדיין לא מרגישה טוב

ואני עדיין מרגישה חרא מאתמוללל...!!!

למעלה