off לשישבת:]

off לשישבת:]

אז מה התכניות שלכם?אני נוסעת לשישבת אצל בן דוד שלי.. מי שלא הגיע אתמול פשוט הפסיד!תהנו מתוקים!שבת שלום/tapuzforum/images/emo23.gif/tapuzforum/images/emo85.gif

rotemotek1988

New member
יאייי היה כל כך כיף!! סיכומיפגש!../images/Emo187.gif

אוהד איך התגעגעתי אליך... יווווו לא יאומן יא גוש ג'ינג'י! האנשים כל כך חמודים (לא שלא הכרתי לפני אבל... חידשו לי קצת) בית חנן זה אומנם חור אבל חור יפה עם פיצות שאנחנו מכינים ושוקולד ואלכוהול שאף אחד לא שותה וארז שחושב כחשפנית ואממממ יוווווווו הרבה אין לי כוח לחפור תכתבו על איך היה לכם! כמובן תודה רבה לעדי שהביאני עד הלום חח
נ.ב באתי עם שני אהובתי וזוגתי לחיים בתמונה אני מאחורה היא עם השיער הקצר יותר

וואי רותם....

כ"כ שמחתי להכיר אותך... את חולת נפש לא קטנה בכלל, שמחתי להכיר מישי שחולקת איתי את המחלת הנפש ה"קטנה" שלי חיחיחי אוהד נדהם לגלות שיש עוד מישו כמוני חחחח
שני, משתתפת בצערך, קשה לי לתאר מה זה לחיות עם מישי שהיא די כמוני חחחח
עדי :) חבל שברחת מוקדם... היה נחמד לראות אותך שוב...
אור, תודה רבה על המתנה, את מותק אמיתית...
מור, לא יצא לנו כ"כ לדבר, אבל, את חמודה :) שמחתי להכיר אותך...
מיכל, כפרות עלייך התגעגעתי אלייך... תודה שהיית שותפתי לוודקה!!!
ארז, אויש ארז... עלייך עשו את הפרסומת היי בנטורל, באמא שלי לא פגשתי עוד כמוך חחח אחד מפלאי עולם, אין לי מילים לתאר... תודה שהסכמת לרקוד איתי ב2 בלילה לצלילי אינפקטד (ולעוד צלילי מנגינות שהיו לנו בתוך הראש) אחרי שכולם התעייפו, אתה, איך נומר? מיוחד חחחחח או כמו שכבר אמרתי... חשפנית כלואה בגוף של גבר חחחח
אוהדוש.. אני חושבת שאת כל מה שאני חושבת ומרגישה כבר אמרתי (אולי יותר ממה שהייתי צריכה להגיד), אבל, תודה רבה שהסכמת לארח בנוסף אליי עוד אנשים אצלך בבית... תודה על כל הארגון והטרחה, היה בנזונה!!!!!! ותודה על חמשוש מדהים, פשוט מדהים!

sutul

New member
היייתי כל כך לחוץ

באמת באמת תודה לכל מי שבא שמחתי נורא להפגש שוב עם מיכל, רותם ושני ויפיתוש..... והיה מאוד מאוד מאוד כיך להכיר את ארז ההורס עם השיער מהפירסומות את אור המותק שהיא ממש נשמה את עדי החמודה שממש קפאה המיסכנה את בן דור (יפית שתידעי בן דור לא אוהבת שקוראים לה "מור) שאני מקווה שהיא במפגשים הבאים היא תדבר יותר.. תודה רבה רבה רבה רבה למיכל ויפית ששבאו לפני ועזרו לי בהכל ולעדי המותק שעזרה עם הרכב ושוב תודה ליפית שעשתה לי ת'סופ"ש היה לי המון המון המון המון המון המון המון כיף

אתה!

יש לך תחיבוקים הכי כיפים ביקום..ובאמת שהיה מדהים..תודה על כל הכיף..ושדאגת..איך הכוויות?

soul on fire

New member
לחוץ כמו... P=

היה כייף לראותך שוב, מתי פעם באה?!? {נתארגן על מקום צימחוני בשביל יפית אחרי הסוג של פאדיחה עם קינג ג'ורג'} אין בעד מה, שמחתי לעזור! (לוסי תעשי לי כלב! ) אגב זה ממש לא פר, לי לא יוצא שיער כזה של פרסומת גם כשאני חופפת בשמפו + קונדישניר של ארז =[

איזה מותק..

גמני שמחתי להכיר אותך(גמותך אוהד) ובאמת שפשוט נהניתי מכל שנייה..ממש בא לי בטוב מלא זמן לא נהניתי ככה/tapuzforum/images/emo24.gif נראה לי שאני צריכה להודות לכולכם! |U4| תודה רבה!

soul on fire

New member
מאחרת כרגיל...

דיי
כרגע, דפקתי החלקה בסגנון של אחת שראית רר שהפעם דפקתי את הראש והצלעות וטיפה כואב =[ מתוקה אני התגעגעתי אליך מלא! היה לי לעונג לחלוק איתך בוודקה , ואני תמיד אשמח לעשות זאת שוב =]

soul on fire

New member
אני אהיה בסדר...

שטף דם בגב =\ דיי כואב האמתי אבל יהיה טוב =] *חיבוק דב, מתי רואים אותך שוב?* {אני רוצה עוד שמן זה הריח טוב!!!}

STU XD

New member
../images/Emo32.gif

"אולי אצליח יום אחד לצאת, אולי תראה בי מה שאני באמת." אני מבולבלת, והכל מסובך לי. אני עושה טעויות, וכולם מסביבי דורכים עלי, ואני לא יודעת לאן נעלם כל הבטיחון העצמי שלי, שפעם היה לי בשפע. אוף. בא לי להעלם.

Eurovisron

New member
../images/Emo41.gifחמישי-מסיבת אירוויזיון בפאם פאטאל

ביום חמישי ה3.1.2008 אנו פותחים את עונת האירוויזיון במסיבה מיוחדת של Euroline בבר החדש ,פאם פאטאל עם מיטב שירי האירוויזיון השמחים והמקפיצים ועוד תוספות מיוחדות... פאם פאטאל,רחוב דה פז'וטו 19, ת"א, סמוך לצומת הרחובות אלנבי ויהודה הלוי החל מ22:00 לפרטים נוספים: [email protected] הכניסה חופשית

למעלה