OFF לכל מני

oryrm19

New member
עזרו להביא את דרים ת'יאטר לארץ!

בניתי עצומה (לא מוכנה, תכנתתי לבד) שתנסה לעזור לקיום הופעה של Dream Theater בארץ הכתובת http://dream.advgames.co.il

ספרים ופרסים ב-../images/Emo43.gif אנשים

פרס ספיר 2007 יוצא לדרך! טקס חלוקת פרס ספיר לספרות יפה מתקרב בצעדי ענק, ומפעל הפיס ותפוז
אנשים
מזמינים אתכם להכיר את המועמדים, לחוות את דעתכם ולהתכונן לתחרות הגדולה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=276&msgid=99909430
לומדים באוניברסיטה הפתוחה
מאסתם מעטיפת הממ"ן הרגילה ויש היגידו משעממת
אתם מוזמנים לקחת את הקיים, לגזור, לצבוע, לקשקש, לאחד, לרסס ובעצם לעצב מחדש את מעטפת הממ"ן, ואולי תזכו בארוחה זוגית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=654&msgid=99922230
שון פול מגיע לארץ להופעה אחת ואתם יכולים לזכות באלבום האחרון שלו. בואו להשתתף בחידון: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56803
השבוע מתקיימת בפורום שורטי תחרות כתיבת שירי ראפ מקוריים. השיר הזוכה יזכה את כותבו בזוג כרטיסים לסרט. הגענו לשלב ההצבעות. בואו להצביע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1482&msgid=99928486
blogTV הדור החדש - עכשיו בישראל לאחר הצלחתו של blogTV ישראל באינטרנט ובסלולאר, זכייה בפרסים בין לאומיים, השקתו בקנדה ובארה"ב, העלנו היום את הגרסה הבינלאומית המתקדמת גם בישראל, עם שדרוגים לשדרן ולצופה. בקרוב מאוד ה-blogTV החדש ישולב גם במערכת הקהילות של תפוז- בכל פורום וקומונה יוקצה מיקום לחלון וידאו, דרכו תוכלו לעלות שידור חי לחברי הפורום. פרטים נוספים על שדרוגים, חידושים והשילוב במערכת הקהילות של תפוז תוכלו למצוא בבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1004492

anatyp

New member
הופעות בניו יורק

שלום לכולם, עוד שלושה שבועות אני בדרך לתפוח הגדול אמרתי תודה מנומסת לכל ההמלצות על "מאמא מיה" למיניהם, זה לא ממש הסגנון שלי.... בינתיים מצאתי הופעה של דילן בלונג איילנד ב29 מישהו יודע על עוד אירועים שכדאי להיות בתחילת יולי? יום טוב לכולם

Anuerysm

New member
טן יירז אפטר, הווייט סטרייפס

אם כי טן יירז אפטר מנגנים עכשיו בלי אלווין לי, אבל המחליף שלו לא רע ורק בשביל ליאו ליונז שווה לשלם את ה.. כמה זה כבר צריך לעלות? 20 דולר?

Aeroguy

New member
אני חושב...

אני חושב שהייתי מעדיף לראות את אלווין לי בלי שאר הלהקה מאשר את שאר הלהקה בלי אלווין לי. אתמול חרשתי על Stonehenge... איזה אלבום נפלא!

Anuerysm

New member
מה לעשות שהוא לא מופיע כמעט

חוץ מבאיזה פסטיבל מסריח בנורווגיה

Abbe Faria

New member
לפני 3 שנים

החבר אלווין עשה סיבוב הופעות בכל מני ערים נידחות באנגליה, למזלי הייתי בלונדון בדיוק כשהוא הופיע בווטפורד... מסכים איתך ב100%, לי נתן הופעה מעולה, דבר שאני ממש לא בטוח שהייתי מקבל מטן יירס בלי לי...

river man

New member
עזרה בזיהוי שיר

שלום, מישהו שלח לי הודעה שבה הוא מבקש עזרה בזיהוי שיר. לפי דבריו מדובר בזמר, סינגר-סונגרייטר, כנראה משנות השבעים, מנגן בגיטרה אקוסטית עם פתיח בסגנון ספרדי. הזמר נשמע אמריקני, השיר עצמו מלנכולי ואמור לשקף את חיוו. הנה כמה מלים מהשיר: Prepare yourself for a sad song a sad mood is what I'm in. Prepare yourself for a slow song singing for your supper makes you thin. If time was on my side I could have made it.......... and shed a tear.....maybe next year. אין לי מושג באיזה זמר או שיר מדובר, אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי.

giloni

New member
יש כל כך הרבה

אמנים שקשורים לפורום הזה שהיינו רוצים לראות אותם בארץ, והלהקה שאתה מדבר עליה לא נכללת ביניהם. אולי בפורום רוק מתקדם יהיו כאלה שיסייעו לך להעצים את העצומה שלך, אם תשאל כאן הרי שלא מעט חברים יאמרו לך שהם מוכנים לחתום על עצומה כדי שהם לא יבואו לארץ (ובלי לפגוע, אני ביניהם). אבל כדי שבכל זאת אחד או שניים שיש להם חיבה ללהקה הזו יראו את הפעולה שלך, השארתי את ההודעה בלתי מחוקה והעברתיה לעוף. יקי

almogi

New member
למה לפגוע , יקי ?../images/Emo67.gif

אין לי בעיה שהעברת את ההודעה ל OFF. גם לא עם זה ש DT הם לא הטעם שלך. גם לא שלי (למעט Scenes from a memory שהוא אלבום מצוין). אבל למה להוסיף הערה בנוסח "ט חברים יאמרו לך שהם מוכנים לחתום על עצומה כדי שהם לא יבואו לארץ" ? מה זה תורם ? מה אכפת לך אם DT או האיחוד של בוני אם או המופע מאמה מיה באים לארץ ? אני בטוח שגם הם לא לטעמך - אז אל תלך להופעה. מדוע להרחיב ? אגב - ההעברה ל OFF מתאימה רק כיון שהם נוסדו ב 1985, ולכן אינם שייכים לתקופה בה דן הפורום ולא בגלל הסגנון. אם DT היו מתחילים לפעול 6 שנים קודם לכן - הם היו מועמד לגיטימי לדיון בפורום (בדיוק כמו שלפינק פלויד, קינג קרימזון, הסטרובס ולהקות פרוג אחרות יש כאן מקום). עד כמה שאני יודע הרוק המתקדם הוא עדין חלק המתרבות הרוק ו DT בהחלט היו שותפים לפריצת הדרך בשילוב בין פרוג למטאל, גם אם הם לא לטעמו של מנהל הפורום !

Welsh

New member
../images/Emo31.gif

הוא העביר ל off וכתב גם למה, בנוסף כתב את דעתו ותחושותיו בנוגע ללהקה, מה הבעיה פה?

giloni

New member
מתנצל אם נפגעת

אבל בסך הכל אמרתי מה דעתי על הלהקה הזו. מבחינתי זו הזדמנות טובה כשמישהו מציע לחתום על עצומה כדי להביא אותה לארץ. כמובן שההערה שלי הייתה הערה צינית ואני מברך על כל מי שיבוא הנה להופיע בפני הקהל היושב בציון, מכל ז'אנר שהוא. אני מניח שיש לתיאטרון החלום מעריצים רבים ואני מבין שיש כאלה שמוצאים במוסיקה שלהם עניין. לכן לא מחקתי את ההודעה למרות שסוג כזה של הודעות לא ממש כוס תה שלי. אם נפגעת, אני לוקח את הדברים שלי חזרה. וד"א, השילוב בין פרוג למטאל הוא נורא לטעמי. הרע שבפרוג (הפומפוזיות) עם הרע שבמטאל (המכאניות) חברו להם יחד ליצירת דבר שלא טעים לי לאכול אותו. יקי

giloni

New member
כשהבחור יחזור לכאן

כדי לברר מה קרה עם ההודעה שהוא הציב כאן, אשמח להתנצל גם בפניו. עד כמה שהבנתי מי שנפגע מהודעתי הנוראית הוא אלמוגי. האם גם אתה בנפגעים??? אתנצל בפניך ואוסיף - אם זה יעזור - שאני מצטרף לרשימת הממתינים בכליון עיניים לח"ח ג'ון פטרוצ'י ומייק פורטנוי ואקנה כרטיסים לשורה הראשונה. אולי אבין סוף סוף - אחרי לא מעט שנים - מה הם עושים. יקי

giba70

New member
מעניין למה הוא לא חוזר לכאן

תמיד ה"חברים" כאן (לא כולם, יש לציין) הצטיינו בציניות וקבלת אורחים לא-קרואים היא עסק מאוד מסובך בשבילכם...

melancholy man

New member
וזה לא יכול להיות קשור לזה

שהוא פרסם את ההודעה בעוד פורומים ופשוט לא מעניינות אותו התגובות? כן אתה צודק גיבה, יש הפרדה בין אורחים שבאים כי מעניין אותם נושא הפורום ובין אלו שחושבים שהפורום הוא לוח מודעות, אני מתיחס לפורומים שאני כותב בהם כסוג של סלון או בית, אני מתיחס למי שהופך את הפורום ללוח מודעות, ממש כמו שהייתי מתיחס למי שהיה תולה שלט פרסומת בסלון שלי. אם הכותב, שלא כתב כאן קודם ואני מניח שגם לא התכוון לכתוב מאוחר יותר היה עושה מה שמצופה מכותב חדש (קורא את הכללים, קורא קצת אחורה בפורום, מנסה להשתלב) אף אחד לא היה מגיב לעצומה שלו, שלא באמת קשורה לנושא הפורום, אבל זה כבר שולי.

melancholy man

New member
אתה יודע משהו אלמוגי

כשניהלתי את הפורום מה שהיה הכי מעצבן אותי, זה שהיו אנשים שהניחו שמאחר ואני מנהל, "אסור" לי להיות ציני או ל"העליב" את הלהקות שהם אוהבים, יקי הסביר למה הוא שרשר ל
והוסיף הערה משועשעת על דעתו על ההרכב, אני הייתי מוחק לגמרי בגלל שאין כאן שום ניסיון לעורר דיון על מוסיקה אלה הצפה נטו, אבל מצד שני, ליקי, בניגוד אלי אין אפילו עצם פשיסטית אחת אז הוא עונה בצורה נחמדה.. בקשר ל DT, אם היום מישהו כתב כאן, ש day in a life יכול להיות מקסימום b side לא רע של ג'נסיס, כנראה, שהאינטרנט סופג הכל, מן הסתם זה כולל מחמאות ל DT, אם כי אני מתקשה למה

למעלה