|off|לכבוד שבועות.

0RainGirl0

New member
|off|לכבוד שבועות.

אז.. מה עושים? מה מתכננים? מה עשיתם? ספרו ספרו [: אממ. אני תמול הייתי בים [: ונישרפתי ברגליים ובכתפיים, כרגיל :p הממ.. היום חברה באה אליי אנחנו עושות פרזנטציה לאנגלית >_> ומחררר שופינג עם אמא ברמת אביב :) ואו ב29 או ב30 - טעם העיר !! מישהו הולך לטעם העיר גם? :p

בערך כלום..

בערך כלום לא עושים...חוץ מלראות ספיידרמן 3 מחר וזהו..אהה ויש גם מחשב שזה גם אופציה שאני מממשת אותה כרגע חיחיחי:) אהה ולא, אני לא הולכת לטעם העיר שדרך אגב אין לי מושג מזה חיחי...

אז ככה

לפני יומיים עשיתי מלחמת מים, אתמול נסעתי לקיבוץ שגדלתי בו והיה מין טקס דיי משעמם ואז הלכתי לישון אצל חברה, והיום כמה חברים עשינו מסיבת הפתעה לידיד ואולי מחר אני ושתי חברות נוסעות לים

ליאני2

New member
.. : )

ביום שני הלכתי למסיבת שבועות ממש שווה וחזרתי ב5 ( : \) אז היתעוררתי רק ב 2 וחצי (גם לדעתי זה לא מספיק) בערב חברה באה לישון אצלי ואחרי שהיא הלכה היום, הייתי חייבת לעשות קצת שיעורים : [[ מחר מלחמת מים וביום שישי ים : ))

אני...

טוב בנתיים לא עשיתי הרבה..:p ארוחת שבועות:] ואז ישנתי אצל חברה הלכנו לישון בארבע ככה קמנו ב-11
ואז הסתובבנו ברחובות כזה (הומלסיות שכמותנו :p) מחר [אולי] שופינג איתה ואז מלחמת מים על כל החבורה חח=]

למעלה