OFF ליום שני!

שירית$אורטע צודקות

בנות זה נכון שעכשיו זה מעצבן אבל תבינו שהיא חדשה פה ורוצה להכיר בנות !!... גם אנחנו היינו ככה!!

לא להתנפל עליה..../images/Emo4.gif

אתן לא רואות שהיא חדשה?! ררר
חח ואופרי יש אייסי לא חבל על הטלפון ?
חח כנסי אלי מאמי אני יסיבר לך כבר הכל על הפורום..264740490

בנות כנסו מענין!

תקשיבו חחח כמו שראיתם למעלה בין מורן למאי שאלה מורן בת דודה שלי ומאי חברה אז מי שקרא למעלה מבין על הסיפור שאמרו לה חחחח טוב אז קודם כול תדעו שזה אני היתי חחחח כפרה עלי ועל הרעיונות שלי חחח סתם......... אז תקשיבו ככה אתמול היה משעמם לי טיחו טוב אז יתקשרתי לחברה שלי הטובה ודברנו מלא זמן בטלפון איזה שעה אנחנו מדברות אחריזה אמרתי לה יוו שניה בוא נעשה משו מצחיק יש לי משו לעשות לבת דודה שלי מורן והם לא מכירות מורן ושני חחח אז היא אמרה טוב והיא כמובן טובה בחיקוים אמרתי לה תקשיבי תתקשרי אליה ותגידי לה שלום זאת מורן אז היא תגיד כן תגידי לה שלום מורן אנחנו מהאינטרנט וראינו שבת דודה שלך כתבה לנו פה שהיא רוצה לעשות לה הפתעה ולהפגיש אותך אם הגיים בויז! וראינו שהיא כתבה שאת מעריצה מאוד גדולה שלהם! אז היא כזה ראתה רק שמדובר בענין והתחילה לקפוץ חחח ובקיצור אמרתי לה שתגיד שאנחנו בוחרות 10 בנות ולוקחות אותם להיפגש איתם וכו....... בקיצור טוב היא אמרה פסדר והיא יתקשרה זה מה שאני אמרתי לה להגיד תראו עכשיו מה היא אמרה היא פיתחה יותר תשיחה לאמיתית חחח תראו! שני: שלום מורן מורן: כן מיזה? שני: שלום, אני המארגנית של הגיים בויז וראיתי שאת מעריצה שלהם כי בת דודה שלך כתבה פה שאת מאוד אוהבת אותם ורוצה לעשות לך הפתעה ולהפגיש אותך איתם! (היא כזה כולה רועדת ובוקי מדברת מורן אם את רואה את זה חחחח אל תהרגי אותי סתם על מה?) טוב לענינינו מורן:יה מה באמת?אמא אני לא מאמינה יוו כולי מתרגשת יהההה שני: כן עכשיו תקשיבי אני צריכה סיבה טובה שתגיד לנו למה מגיע לך לבוא לפגוש אותם והיא כזה: מורן: אמ.... ללאא ייודעתתת אני ממתה הליאםםם ואני מאוד רוצה לראות אותם...... שני: טוב בסדר שני: עכשיו תקשיבי אני יקח ממך כמה פרטים ואני יחזור אליך עוד 5 דקות כי אנחנו עושים הגרלה בין ה-10 בנות שרק מתוכם יעלו 5 בנות ויראו אותם!!!.... עכשיו תביא לי תפרטים שלך והיא נתנה לה תפרטים........ לא צריך לפרט... שני:עכשיו אני צכה ממך תעודת זהות שלךךך והיא כזה אמ... רגע רק שניה אמא איפה יש לי תתעודת זהות שלי אמא: לא יודעת תחפשי נראלי שזה מה שהיא אמרה ואז היא חיפשה ביומן ונתנה לה שני: טוב חמודה אני יתקשר אליך עוד 5 דקות ויגיד לך.... מורן: טוב טוב בסדר וכולה רועדתתתתתתתתתתת ישר יתקשרה עלי בינתיים גם שני ישר יתקשרה עלי אז היה ממתינה כי אני ושני דיברנו ושני נקרעת מצחוקק חחח היא אומרת לי יו ספיר איך היא מאמינה נראה לי היא מזה לקחה את זה קשה איזה מפגרות אנחנו חח ואני נקרעת על הרצפה טוב יש ממתינה אחריזה ניתקתי ויתקשרתי אליה למורן ספיר: מורן יתקשרת עלי?? מורן:כן יה ספיר אמא אני בוכה את לא מאמינה יתקשרו עלי עכשיו האאמארגנת של הגיים בויז ואמרה לי שכתבת אותי ואולי אני יפגוש אותם והיא כזה עושה לי ספיר תחזיקי לי אצבעות בקשה חח ואני עומדת ליתפוצץ! אז אמרתי לה יה באמת איזה כיף לך יו אניב אה איתך יההההה טוב נתקתי ואז..... יתקשרתי לשני ספיר: יו שני מה אנחנו עושות היא כולה בוכה ומאמינה איך נגיד לה לא איזה בעסה מסכנה וואי חח והיא כזה כן איזה סתומות אמרתי לה טוב תתקשרי אליה ואז היא מתקשרת שני: מורן ממצב מאמי? מורן: מה מי זאת? שני: חח מאמי חברה של ספיר שני! מורן: מהההההההההה עבדתם עלי???? שני חחחחחחחחחחחחחחחח כןן זאת ספיר אמרה לי היא רק רצתה לראות מה תגידי ולא חשבה שתיקחי את זה כזה קשה חחח אל תתבעי מאמי חחחח מורן : יהההההההה אמא איזה מפגרות אתם שתלחו לעזעזל וביקיצור הם דיברו ואז נתקו ומורן מתקשרת אמאאאאאאא ספיר: הלו מורן: ספיר, ימפגרת יחולה אחת יסתומה ימטומטמת שתלכי לעזעזל ירעה אחת ימגעילה ו......... את כול הקללות חחח ואני כזה על ה-ר-צ-פ-ה חחח ואמרתי לה סליחה רציתי לראות מה תגידי היה לי משעמם חחח והיא אומרת לי יה היה צריך לשלוח את זה לפספוסים אני אומרת לךךךך איך בכיתיייי ואני צוחקתתת אז היא עושה יה ספיר תעשי לי פעם אחת הפתעה אמיתית בקשה אז אמרתי לה טוב חח וזהו הלכה לי הידדדדדדדדדדד עשיתי חפירהחפירהההההההההההה חחח אבל מעניןן מורן סורי מאמי תקבלי פיצוי! יתעיפתי....

1lifegirl

New member
פחחחחח

וואי מסכנה בטח לא ידעה מאיפה זה באלה.. למרות שזה דיי ברור שיעבדו עליה.. לא יודעת איך היא לא עלתה על זה.. בכל זאת.. קבלו צל"ש על ההצלחה..

חח תודה מאמי אבל....

למה היה ברור תחשבי שאת יודעת שאת רשומה באינטרנט בשביל לפגוש תבויז ומחכה לצלצול פתאום מתקשרים אליך ואומרים לך שאת עלית ואולי תיזכי והיא עשתה את זה מזה אמיתי חברה שלי אז למה שלא תאמין????

../images/Emo107.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo168.gif

האם ראית אותו?
תפוז אנשים מחפשת אחר אדם שחדר למשרדי החברה בתאריך 4.9.2006 וגנב מחשב נייד. החשוד נלכד בעדשת מצלמת האבטחה, המנציחה את מעשיו בסרטון הבא: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=982125 אם נתקלת בו או יש לך מידע על מקום הימצאו אנה פנה/י אלינו במייל: [email protected] פרס יוענק לאדם שימסור מידע שיסייע באיתורו ובהבאתו למעצר.
טובה קראוזה, דיאטנית קלינית, תתארח בפורום להיות הורים בין השעות 10.00-11.00 ותענה על שאלות בנושא תזונת ילדים בכלל ובמהלך שנת הלימודים בפרט. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=85625692
לרגל צאת הסינגל החדש Dont Tell Me, וההצלחה של הסינגל הקודם Im Lost, צמד ההאוס-דאנס הישראלי KNOB נוב יגיעו לאירוח בפורום דאנס והאוס הערב בשעה 20:30. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1446&msgid=85540584
השתתפו בתחרות הפרומו לראש השנה של FLIX ותוכלו לזכות במצלמת וידאו דיגיטלית: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=984335

למעלה