|OFF| יום הדין הגיע

Bored Guardian

New member
|OFF| יום הדין הגיע ../images/Emo70.gif

מחר, יום רביעי ה14 לאפריל 2004. אני, זיו, הולך לדרוך במקום בו עשרות אלפים כבר דרכו - לשכת הגיוס תל השומר, וכך אצטרף גם אני למפלצת הירקרקה למשך ה36 חודשים הקרובים. למרות שבעוד חודש בטח אני אמצא את עצמי מתייק ניירות ו/או בוחש קפה ולא מסכן את חיי למען עולם טוב יותר, רוק אנד רול והדרך המאריקנית, עדיין הרגשתי צורך עז להפרד מהפורום שבו ביליתי המון זמן מהתקופה הצחיחה וחסרת המעש מאז סיום הבגרויות ביולי שעבר. מקווה שעוד יצא לי לקפוץ לפה מדי פעם ולראות מה חדש בעולם הזעתר. לנילי! בהנחה ויצא לך לראות את זה, שיהיה לך גיוס קל, ותסתכלי סביב בבסיס טירונות אולי תזהי אותי - אני אנסה להשיג מהאפסנאות דיסרפטור רומלאני שיחליף את הרוס"ר M16 ארוך שבטח ירצו לתת לי. וגם כשיהיה קשה צריך לזכור את הצד הטראקי שבכל העניין: בצבא כנראה תהיה לנו ההזדמנות הכי טובה לאכול משהו שנראה כמו בישול קלינגוני
רות סוף.

Bufreak

New member
בוו..

גיוס קל ונעים. ו-איזה כיף לך. גם אני רוצה לתייק ניירות ו\או לבחוש קפה. דוד.

ROZELESS

New member
עזוב דיסרפטור ..

הM16 עושה יותר נזק ממנו .. אבל אם אתה בראש אחד עם לעשות נזק .. קח עוזי ותתחיל לקצור ... ובקשר למטבח הקלינגוני .. אופס כלומר הצהלי .. אז הוא כבר לא כזה מעפן כמו לפני 11 שנים כשאני התגייסתי .. היום זה כבר מתחיל להראות כמו מטבח (כמעט רגיל למחצה)

Lu Tze

New member
הי, עוזי זה נשק מצויין.

הוא הנשק היחיד בצה"ל שכמות המעצורים בו היא שלילית, הוא כ"כ טוב שהוא יורה בלי לחיצה על ההדק.

ROZELESS

New member
הוא גם לא ממש צריך חייל בשביל זה ..

רק תשלח אותו לשתח עם חצובה וזייהו .. תשלח איזה פועל תאיילנדי שיחליף מחסנית מפעם לפעם ואתה מסודר ...

Lu Tze

New member
בהצלחה אנד סטאף.

ובנוגע לאוכל, ההפך הוא הנכון, בעוד שאוכל קלינגוני נאכל חי, אוכל צבאי מת שניייייייים לפני מועד ההגשה.

ROZELESS

New member
אל תאמר מת .. אמור ...

הוטבע עמוקות בשמן רותח ...

למעלה