ממש לא שמתי לב שהוא הלך..., נעלם..., בלה.
P PURPLE CHICKEN New member 1/12/02 #18 הו יאפ...../images/Emo13.gif חחח זה דווקא חמוד! אבל מה עם השמש?! וגם יש חסות חדשה, של סלקום! דווקא חביבים האנשים הקטנים האלה בצד...
הו יאפ...../images/Emo13.gif חחח זה דווקא חמוד! אבל מה עם השמש?! וגם יש חסות חדשה, של סלקום! דווקא חביבים האנשים הקטנים האלה בצד...
P PURPLE CHICKEN New member 1/12/02 #19 אוי שכחתי משהו... לאנה - איימ סטיל וויטינג פור דה מסר! אוי פיכסה פיכסה!!!! הזכיר לי את השיר החדש של ג´ניפר לופז!! פוי!!! קיי, אני עדיין מחכה למסר... פיו, זה יותר טוב...
אוי שכחתי משהו... לאנה - איימ סטיל וויטינג פור דה מסר! אוי פיכסה פיכסה!!!! הזכיר לי את השיר החדש של ג´ניפר לופז!! פוי!!! קיי, אני עדיין מחכה למסר... פיו, זה יותר טוב...
ל לאנה New member 1/12/02 #22 סורי... פשוט בדיוק מצאתי את הספוילרים..., אההה!, אני כל-כך רוצה שהעונה כבר תגיע!!!
P PURPLE CHICKEN New member 1/12/02 #23 אין בעיה...../images/Emo13.gif אוי גם אני כל כך רוצה שהעונה הזאת תגיע!!!! אהה, ואני לא קוראת ספויילרים!!
אין בעיה...../images/Emo13.gif אוי גם אני כל כך רוצה שהעונה הזאת תגיע!!!! אהה, ואני לא קוראת ספויילרים!!
P PURPLE CHICKEN New member 1/12/02 #26 ../images/Emo6.gif קודם היו עוד שתי בנות כאלה חמודות... כשהן יופיעו שוב אני אשים תמונה שלהן!!
P PURPLE CHICKEN New member 1/12/02 #31 חחחחח....../images/Emo6.gif אוי כן, היא כזאת בימבו!! ומה זה הכובע הזה?! אם אני אמצא עוד אנשים אני אוסיף! *אנד איימ סטיל וויטינג! חחח סתם, קחי את הזמן...*
חחחחח....../images/Emo6.gif אוי כן, היא כזאת בימבו!! ומה זה הכובע הזה?! אם אני אמצא עוד אנשים אני אוסיף! *אנד איימ סטיל וויטינג! חחח סתם, קחי את הזמן...*
P PURPLE CHICKEN New member 1/12/02 #38 באמת?!../images/Emo12.gif *בודקת שוב ליתר ביטחון* לאנוש המסרים האלה לא אוהבים אותנו... לא קיבלתי כלום!
באמת?!../images/Emo12.gif *בודקת שוב ליתר ביטחון* לאנוש המסרים האלה לא אוהבים אותנו... לא קיבלתי כלום!
G Gilmore Girl Rules New member 1/12/02 #33 זה הדבר הראשון ששמתי ../images/Emo23.gif אליו כשחזרתי! איזה יפה זה, לא?
פ פינקילושה New member 2/12/02 #42 לי אין את זה..../images/Emo12.gif וכן, היה לי מאוד משעמם... ד"א - לאנה, ככה אני רואה את תפוז ...