|off|טופיק

KerenWelling

New member
|off|טופיק

מישהי הולכת לפסטיגל בחופש??? אם אתן הולכות, אז שתדעו שאני הולכת ביום שישי ב6\12 בשעה 12 בצהריים בהיכל הספורט בת"א! אפשר להפגש...,למי שהולכת! אמ....ו...זהו....סתם שרשור אוף-טופיק שכזה... ותגידו, מה בסוף עם המפגשפורום???

ניצו"שון(לא מוזר לנצ"ש בשרשור עוף?)

אנשושים! אני נוסעת היום לשבת חתן של בנדוד שלי (בהרצליה...) זה עד מחר ככה... בערב? צהריים? אחרי צהריים?! אין לי מושג
אניווי, 99.9% שאין לי גישה לנט, אז בה ביי להיום, נדבר ביום ראשון? מכללללל ה
, מכלול

PURPLE CHICKEN

New member
תהני!!!../images/Emo8.gif

אמ, לא ממש הבנתי מה את עושה שם ("שבת חתן"?!
) אבל, אני ווי, תהני!!
ו... מממ... כן, מן הסתם נדבר (לא ממש נדבר אבל, נו, אתם מבינים את הכוונה...
) ביום ראשון!
אם כבר אנחנו בשרשור עוף, אז, אמ, נורא מתחשק לי לספר לכם על אתמול... (חי...
) אז, וואו, אני פשוט כל כך אוהבת את הצופים!! אבל כל כך!!
כלומר, אני לא ממש אוהבת את הגדוד שלי, כי הבנים די מעצבנים והרב לא משתפים פעולה ו, נו, ככה זה בנים (לפחות אצלנו...
) אבל, אבל, זה פשוט כל כך כיף!! אני כל כך אוהבת!!
אתם מבינים, פשוט, מאז ומתמיד (מכיתה ד´ יותר נכון...
) אהבתי את הצופים, אבל עכשיו זה כל כך הרבה יותר!! זאת אומרת, כיתה ח´ זה פשוט כל כך כיף!!
אם יש כאן מישהו בצופים שעוד לא הגיע לכיתה ח´, (למרות שאין כאלה...
), זה פשוט כזה דבר כיף!!
בחיים אל תפרשו!!
אז, אתם מבינים, אם מישהו קרא אתמול על השריטות בידיים שלי, זה כי היה מצעד לפידים של השבט שלנו, שזה כולם הולכים עם לפידים בצ´כונה (עלק צ´כונה...
) ואנחנו (כיתה ח´) הכנו את הטקס שאחרי!
כלומר, זה לא ממש היה טקס, אבל אנחנו הכנו את היוטות והכתובת אש והמבנה של החנוכיה וכו´ וכו´...
אני לא יצאתי למצעד כי נשארתי בשבט עם עוד איזה 10-15 ילדים כדי לעזור לארגן את הכל אבל... אז... אמממ, זה הכל היה שם על גג כזה וזאת לא בעיה לעלות אבל זה קשה לעלות כשיש לך מהדק סיכות ביד...
חחח לא משנה...
ואז המדריך שנשאר איתנו (שהוא בנאדם מדהים!!
) הבטיח לי ולעוד 4 בנות שאנחנו נדליק את הכתובת אש בטקס!!
זה אולי נשמע דבילי, אבל זה כבוד!!!
אז לא שפכנו נפט והתרחקנו משם לכמה זמן, ואז בטקס שוב עלינו על הגג והדלקנו יחד איתו את הכתובת אש!! ואז נשארנו על הגג כל הטקס עם כמה אנשים מהשכב"ג והיה כל כך מצחיק וכיף!!!
וואו! היה כזה... וואו!!! שמוזי!!!!
אח"כ גם נשארנו לפרק את הכל (שזה חלק מהחוויה, מה שרב האנשים בגדוד שלי לא כל כך מבינים...
לא, רק שתבינו, אנחנו בגדוד רשומים 140 ילדים, אתמול הגיעו למצעד נגיד כמעט 100 ילדים, אבל עד הסוף נשארו רק איזה 30...
) ובגלל זה גם הידיים שלי הסריחו אתמול...
חחחח... טוב, אמ, נדמה לי שזה הכל... אולי זה לא היה כל כך מעניין, אבל רק רציתי לספר כמה כיף לי בצופים!!!
חחחח, טוב די....
*רודפת אחרי עצמי עם הרבה אבנים ביד* *מתחבאת (או מתחבאה? מממ...) מתחת לשולחן* *מחפשת את עצמי, עושה כאילו אני לא מוצאת, מוותרת לעצמי הפעם* *משמיעה אנחת רווחה גדולה! פיוווו....*
אמממ... אני חושבת שזהו!!

לאנה

New member
נשמע שהיה לך ממש כיף!

ותמיד חשבתי שאת בכיתה ט´...
וואו, 140 אנשים בגדוד?!, אנחנו בסך-הכל 9...
אבל אני אוהבת את הגדוד שלי!!!, והבנים אצלנו חמודים..., טוב, בעצם רק יוסי ושלומי, אור מרגיז ואדם טיפש. בעצם זה הפוך, כי אדם נחמד בדרך-כלל, פשוט הוא עובר משבר בזמן האחרון. המפ.

ואווווו 140?!?!?!?

זה המוווווווון זה ממש המוווווווון באיזה שבט את???? טוב אני גם הצופים אני חמשושית(כיתה ט´..) אנחנו 3 אנים בגדוד=\ אבל הח´טניקים(חח רביעיסטים..) אצלנו הם 50.....וח´ זאת בהחלט כן הההשנה בצופים! לי לפחות..... שנה שעברה היה לנו את הצוות הכי שווה בעולם והם העבירו אותנו הבטחה וזה המון חוויות אצלנו כיתה ח´ ופשוט נהנתי! השה עד עכשיו נהנתי הרבה פחות היו אפילו פעולות שלא ממש נהנתי והייתי על סף פרישה P= אבל המדריכים גילו את זה והם גרמו לי להשאר ולראות שהמצב ישתפר והוא אכן כן השתפר! בכל מקרה בואו לפורום צופים!!! ואז תוכלו תמיד לדבר על זה........ והממממ אני שמחה שנהנת!!!זה בהחלט נשמע ככה!

וואוווווווו!

140?! אנחנו רק 50.. למרות שגם זה הרבה יחסית!
טוב... את מהנהגת תל אביב, נכון? אז *פולג, עזבו..
* מה הפלא?! אממ... אני ט´טניקית בצופים *שבט פולג-לא אימפריה-מעצמה, גדוד סער- לא רואים אותך ממט´ר
*וחכי חכי שתגיעי לט´
כי זאת ה-שנה בצופים! וכל שכב"גניק שאני מכירה יגיד לך את זה
ואני ממש מסכימה איתך! כי אין כמו הצופים
וואי! הזכיר לי! אני עוד מעט כבר הולכת לצופים! איזה כיףףףףףףף!
ולא ממש הבנתי מה זה המצעד לפידים כי לנו אין את זה בשבט... אבל אחנו השנה עושים את המסכת ביום דרגה! וגם את הכתובות אש!! ואני ממש מחכה לזה! טוף.. אין לי יותר על מה לזבל לכם ת´שכל... אז אני יפסיק.

PURPLE CHICKEN

New member
צופים רולז

סורי כרמלושה...
חחח.... נראה לי שהמצעד לפידים זה רק בשבט שלנו... לא שמעתי על זה בכלל עד השנה...
בכל מקרה, אני יודעת שאנחנו גדוד ענק!!
זאת אומרת, אנחנו גם שבט ענק *שבט אביב אימפריה!! כחול-לבן שולט!!*, אחד הגדולים בארץ, אבל אנחנו עדיין הגדוד הכי גדול בשבט!!
(אהה וכן, אני בהנהגת תל אביב...
) אבל כל פעולה באים מקסימום 100 אנשים... במקרה הטוב...
זה עדיין המווון!!
אמממ, נו טוב, זה לא כזה טוב, הייתי מעדיפה שנהיה פחות....
כלומר, 3 זה ממש מעט (!!) אבל 50 היה טוב...
אמממ זייהו... כ(איך עושים חולם חסר?
)ח! וכל מילה מיותרת.

אם אמרת 3 בגלל ההודעה שלי

אז התכוונתי ל30 =\ אבל אם אמרת 3 כי הממממ לא יודעת מה אז הו וואל =\

PURPLE CHICKEN

New member
אההה... חחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אבל לא משנה, זה היה די לצורך ההמחשה..

PURPLE CHICKEN

New member
צופים רולז

סורי כרמלושה...
חחח.... נראה לי שהמצעד לפידים זה רק בשבט שלנו... לא שמעתי על זה בכלל עד השנה...
בכל מקרה, אני יודעת שאנחנו גדוד ענק!!
זאת אומרת, אנחנו גם שבט ענק *שבט אביב אימפריה!! כחול-לבן שולט!!*, אחד הגדולים בארץ, אבל אנחנו עדיין הגדוד הכי גדול בשבט!!
(אהה וכן, אני בהנהגת תל אביב...
) אבל כל פעולה באים מקסימום 100 אנשים... במקרה הטוב...
זה עדיין המווון!!
אמממ, נו טוב, זה לא כזה טוב, הייתי מעדיפה שנהיה פחות....
כלומר, 3 זה ממש מעט (!!) אבל 50 היה טוב...
אמממ זייהו... כ(איך עושים חולם חסר?
)ח! וכל מילה מיותרת.

Kooshoosha

New member
מה זה, כולם פה בצופים!?..

אההממ... אתם יודעים שהשנה זו שנת מפקד?.. הולכים להגיד מי תנועת הנוער הגדולה בארץ.. אבל זה בכלל לא חשוב. העיקר שהנוער יהיה בתנועה- לא משנה איזה. נכון או לא?!?.. יעל.

../images/Emo6.gif

מצחיקולית! (שמתם לב לשילוב בין ה"מצחיקולה" ל"קולית"? עמוק....
) חחחח... אבל זה נשמע כאילו ממש כיף שם
... אני הייתי בצופים בכיתה ו´, אבל זה כל כך שיעמם אותי שהחלטתי כבר לישון במיטה שלי במקום שם. חוצמזה שיש לי בשכבה ילדים.... מיוחדים... ורוב האנשים (אנשושים!) מהכיתה שלי לא היו, אלא מהכיתות המקבילות, אז, כן, זהו. אחשלי לעומת זאת הוא רשג"ד (הוא נסע הרגע לטיול
), וכל פעם שהוא עושה פה ישיבת צוות או שסתם באים אליו צופיפיניקים כאלה (הבנאדם מורעל), חמישה אנשים מתנפלים עלי בצעקות "מה את לא בצופים?!" ומנסים לשכנע אותי.
*אז* אני אומרת להם שאני נורא מצטערת אבל קבעתי לדבר עם חברתי, ואני באה ומדברת עם לאנוש ושאר ירקות. ד"א, היה בסדר בשבת חתן. ובקשר לשאלה - שבת חתן זה שישי-שבת (מה שנקרא אצלינו סופשבוע, שזה לא פייר שיש לנו רק יומיים בסופשבוע
) ש... אנחנו כזה במלון (ת´אמת, זאת הייתה השבת-חתן הראשונה שלי. כלומר, לא שלי, יהיה לי קצת קשה להיות חתן, אבל הבנתם אותי. אני מקווה.
)... אניווי, אבל זאת ממש השקעה... הפקה... כל המילים האלו.. (
) 900 שקל לחדר, ארבע ארוחות ענקיות (אכלתי יותר ממה שאני אוכלת בשבוע... ובקושי אכלתי משהו. זה לא מוזר?), העלייה לתורה, מתנות בחדרים..... ועל הכל הם משלמים. יופי לי. אניווי, אז, כן, היה חביב. אבל איך לא נגמר להם הקול מלשיר...

אוי ואבוי!

נכון הוריי הקטים *אך המזוייפים
* טסים לטורקיה? אז... אויש, האימה... כל השכבה של נאור מתנחלת לנו בבית.

לאנה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אבל..., אבל..., "יום אחד זה המווון זמן!"!!!, או שזה יותר מיום?..., אני ווי - תהני קושיל´ה, אני אדבר איתך איך שתגיעי!!!, יאק, ניסוח אידוטי..., אהמ.

יותר מיום.

בושה וחרפה.....! אבל איזה יופי שאין כבר את האיש הכחול! אבל אני לא כל כך מסמפטת את הסגול... (אוקי. זה לא נשמע דפוק? כלומר, לבנאדם.. לא.... דפוק... מחורפן... משוגע... אמממ)

למעלה