תהני!!!../images/Emo8.gif
אמ, לא ממש הבנתי מה את עושה שם ("שבת חתן"?!
) אבל, אני ווי, תהני!!
ו... מממ... כן, מן הסתם נדבר (לא ממש נדבר אבל, נו, אתם מבינים את הכוונה...
) ביום ראשון!
אם כבר אנחנו בשרשור עוף, אז, אמ, נורא מתחשק לי לספר לכם על אתמול... (חי...
) אז, וואו, אני פשוט כל כך אוהבת את הצופים!! אבל כל כך!!
כלומר, אני לא ממש אוהבת את הגדוד שלי, כי הבנים די מעצבנים והרב לא משתפים פעולה ו, נו, ככה זה בנים (לפחות אצלנו...
) אבל, אבל, זה פשוט כל כך כיף!! אני כל כך אוהבת!!
אתם מבינים, פשוט, מאז ומתמיד (מכיתה ד´ יותר נכון...
) אהבתי את הצופים, אבל עכשיו זה כל כך הרבה יותר!! זאת אומרת, כיתה ח´ זה פשוט כל כך כיף!!
אם יש כאן מישהו בצופים שעוד לא הגיע לכיתה ח´, (למרות שאין כאלה...
), זה פשוט כזה דבר כיף!!
בחיים אל תפרשו!!
אז, אתם מבינים, אם מישהו קרא אתמול על השריטות בידיים שלי, זה כי היה מצעד לפידים של השבט שלנו, שזה כולם הולכים עם לפידים בצ´כונה (עלק צ´כונה...
) ואנחנו (כיתה ח´) הכנו את הטקס שאחרי!
כלומר, זה לא ממש היה טקס, אבל אנחנו הכנו את היוטות והכתובת אש והמבנה של החנוכיה וכו´ וכו´...
אני לא יצאתי למצעד כי נשארתי בשבט עם עוד איזה 10-15 ילדים כדי לעזור לארגן את הכל אבל... אז... אמממ, זה הכל היה שם על גג כזה וזאת לא בעיה לעלות אבל זה קשה לעלות כשיש לך מהדק סיכות ביד...
חחח לא משנה...
ואז המדריך שנשאר איתנו (שהוא בנאדם מדהים!!
) הבטיח לי ולעוד 4 בנות שאנחנו נדליק את הכתובת אש בטקס!!
זה אולי נשמע דבילי, אבל זה כבוד!!!
אז לא שפכנו נפט והתרחקנו משם לכמה זמן, ואז בטקס שוב עלינו על הגג והדלקנו יחד איתו את הכתובת אש!! ואז נשארנו על הגג כל הטקס עם כמה אנשים מהשכב"ג והיה כל כך מצחיק וכיף!!!
וואו! היה כזה... וואו!!! שמוזי!!!!
אח"כ גם נשארנו לפרק את הכל (שזה חלק מהחוויה, מה שרב האנשים בגדוד שלי לא כל כך מבינים...
לא, רק שתבינו, אנחנו בגדוד רשומים 140 ילדים, אתמול הגיעו למצעד נגיד כמעט 100 ילדים, אבל עד הסוף נשארו רק איזה 30...
) ובגלל זה גם הידיים שלי הסריחו אתמול...
חחחח... טוב, אמ, נדמה לי שזה הכל... אולי זה לא היה כל כך מעניין, אבל רק רציתי לספר כמה כיף לי בצופים!!!
חחחח, טוב די....
*רודפת אחרי עצמי עם הרבה אבנים ביד* *מתחבאת (או מתחבאה? מממ...) מתחת לשולחן* *מחפשת את עצמי, עושה כאילו אני לא מוצאת, מוותרת לעצמי הפעם* *משמיעה אנחת רווחה גדולה! פיוווו....*
אמממ... אני חושבת שזהו!!