OFF~ חשוב! כולם לקרוא! ~OFF

gurke

New member
אז מה שאתם אומרים זה בעצם

"כל עוד אני יודע מה טוב לי ואני מיישם את זה, לא אכפת לי משאר העולם" לומר "אני לא יודע מה טוב לעולם ואני לא מתיימר לדעת מה טוב" זה לפי דעתי לברוח מהמציאות.

תמיר1991

New member
אז מלחמה זה הדבר הכי נכון לעשות?

סבבה, סעי לאיטליה הפשיסטית, אל תיקחי אותנו איתך.

hkatsman

New member
זה הבנת

אני יודע מה טוב בשביל עצמי, אבל אני לא מתיימר לחשוב שאני זה שצודק ושכולם צריכים לנהוג כמוני.

gurke

New member
גם אני לא מתיימר

אבל אני כן מאמין שיש דרך והתנהגות שבה אנשים אמורים לפעול, ואני כן מנסה לפעול בדרך הזאת. ואני חושב שזה מאד חשוב לשנות את החברה, אני כן מאמין שאנחנו יכולים להיות יותר נכונים.

hkatsman

New member
תראה, אני מאמין שאין משהו אוניברסלי שהוא טוב

מה שטוב לי לא בהכרח טוב למישהו אחר, בגלל זה אני חושב שזה לא הוגן מצדי לומר לאנשים מה לעשות.

תמיר1991

New member
גם אני לא מתיימר לדעת, אבל החלום שלי זה

שאנשים יתיימרו לדעת בעצמם. ובשביל זה צריך לפעול.

noname202

New member
הממ...בהתחשב בעובדה שהאדם הוא זה שפגע בשניהם

ובהתחשב בעובדה שיש מספיק אנשים בעולם בשביל להציל לא רק גם את הסודנים וגם את הפנדה האדומה... זה שאתם בני אדם, זה אומר שבני המין שלכם שווים יותר מבני מינים אחרים? עם כל הכבוד, האדם הוא כמו כל חיה אחרת. בעצם, לא...האדם הוא החיה הכי גרועה שקיימת על כדור הארץ הזה, חיה שפוגעת בחיות אחרות לא מתוך אינסטינקט קיומי כלשהו.

gurke

New member
שום דבר ממה שאמרת לא סותר את העובדה

שיחס בין בני אדם צריך לבוא לפני יחס לחיות אחרות.. ואין מספיק אנשים..כל האנשים זה אנשים כמוכם, שאומרים "יש מספיק אנשים" ולא עושים שום דבר (מתנצל אם כן יש פה כאלה, אבל הרוב לא). ונכון, האדם היא החיה הכי נוראית, זה גם מה שאני חושב. אבל זה הזן שלנו. ואם לא שמת לב, אנחנו נכחדים..ומכחידים יחד איתנו את החיות. אני אסביר שוב..זה לא קשור להתנשאות, אני לא חושב בכלל שאנחנו יותר חשובים משאר החיות בעולם הזה..אבל יש צורך לדאוג קודם כל לזן שלנו, לפני שאנחנו דואגים לאחרים. שמתם לב שאנחנו החיות היחידות שהורגות גם את בני מינם? ובכמויות!!!! זה חייב להפסק, לפני שמצילים את הפנדה.

למעלה