OFF~ חשוב! כולם לקרוא! ~OFF

galzor1

New member
OFF~ חשוב! כולם לקרוא! ~OFF

זה וודי, הוא ממשפחת חדובים. זה זן שהולך ונכחד הוא נראה כמו דוב קואלה אבל בעצם הוא שמהו שונה לגמרי, עזרו לנו להביא את המודעות על הזן ההולך ונכחד הזה באנגלית הוא נקרא Levitate, בשל יכולתו לטפס על עצים שענפיהם מתונים הם חיים בעיקר בברזיל, הרבה ציידים הורגים אותם ונמרים אוכלים אותם. פרווה אחת שלו שווה הרבה כסף אנחנו רק רוצים להביא לידעת הציבור את חומרת הבעיה, כרגע אין מה לעשות, אך כשנאסוף מספיק אנשים נוכל לעשות שינוי אנחנו לא מצפים שתעשו כלום כרגע, רק מגבירים את המודעות לגבי נושא זה ראיתם פעם חיה מתוקה ותמימה מזאת? יעזור מאוד אם תלחצו על ה I like it מתחת לתמונה, זה אומר שאתם תומכים וככל שיותר תומכים התמונה מגיעה למקום יותר גבוה וכך גם לתשומת לבם של יותר אנשים עזרו לנו להשאיר את ה topic למעלה וכן לפרסם את המידע שלמעלה תודה. הנה כמה תמונות שלו: http://www.picable.com/Nature/Animals/Weird-But-Cute.67708 http://www.picable.com/Nature/Animals/The-Red-Koala.68472 בבקשה עזרו לנו ולחצו מתחת לכל תמונה על כפתור ה I like it

gurke

New member
אם כמה שזה קשה וחשוב..

כשלבני אדם לא אכפת מבני-אדם אחרים, מה גורם לכם לחשוב שיהיה להם אכפת מחיות?

gurke

New member
ושוב, כשלא מצליחים לפתור אחת

למה נראה לך שיהיה אפשר לפתור את שתיהן יחדיו?

Under the GUN

New member
אולי זה צריך להיות הפוך

ברגע שאנשים ילמדו להתנהג כמו שצריך לחיות הם ידעו להתנהג כמו שצריך לבני אדם

Under the GUN

New member
בטח שיש קשר

אם בנאדם מתנהג כמו שצריך לחיות יש סיכוי גדול שהוא יתנהג ככה לבני אדם אם תראה מישהו בועט בחתולים אני לא חושב שתראה אותו גם הולך ועושה משהו טוב כמו לתרום למשהו... אבל אם תראה מישהו שאוסף חיה מהרחוב יש הרבה יותר סיכויים שהם יעשו דברים כאלה אז הנקודה שלי היא שצריך ללמוד איך להתייחס לחיות, ואז בטבעי זה יבוא גם בהקשר של בני אדם

gurke

New member
אני מצטער אבל הראיה שלך הפוכה...

להפך, צריך להתנהג כמו שצריך לבני-אדם, וכך זה יצור התנהגות טובה גם לחיות. אבל נראה לך הגיוני לנסות להציל מהכחדה קודם את ה"פנדה האדומה" לפני שמצילים את הסודנים??

תמיר1991

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

לי אין שום עניין בחיות, לא לטוב ולא לרע, כל עוד הן לא בצלחת שלי
לעומת זאת, בתיקון עולם בני האדם יש לי עניין, והרבה.

hkatsman

New member
יש באמרה הזאת קצת מן ההתנשאות וקצת

מן התמימות. אני לא עוסק בתיקון העולם, לא כי אני לא רוצה, אלא כי אני לא מתיימר לדעת מה טוב בשביל העולם הזה, וגם בגלל שאני לא חושב שאני אצליח, זה אבוד מראש.

gurke

New member
אז מצטער להודיע לך, אתה אדם מסכן.

(בלי קשר לנושא של ההודעה שלך שאני חושב שהיא צודקת לגמרי)

gurke

New member
כי אתה לא חושב שאתה יכול לדעת מה טוב

כלומר, אין לך דעה משל עצמך? וכן, גם כי אתה לא מנסה.

gurke

New member
"אני לא מתיימר לדעת מה טוב בשביל העולם הזה"

"אני לא עוסק בתיקון העולם" זה בדיוק מה שאמרת..

זה בדיוק אומר שיש לו דעה

הדעה שלו אומרת, שהוא לא בטוח מה טוב לעולם הזה. זאת דעה לגיטימית וורלד פיס לא בטוח יהיה הדבר הכי נכון לעשות

למעלה