...Black is beautiful
ע עוקפת מלמעלה New member 2/6/05 #26 הו =\ יש לך חיים מחר יהיה לך את צליל ובקשר לכסף- שיקחו את כל הכסף שלהם וידחפו אותו לתחת |חכי חכי כמה אני אבכה לכם פה כשחברה הכי טובה שלי תסע לחודש לארה"ב, אני אשתגע, ואפילו לא יהיה לי עם מי ללכת להופעות של מוקי כי היא היחידה שמוכנה לחרוש עליו בשבילי |
הו =\ יש לך חיים מחר יהיה לך את צליל ובקשר לכסף- שיקחו את כל הכסף שלהם וידחפו אותו לתחת |חכי חכי כמה אני אבכה לכם פה כשחברה הכי טובה שלי תסע לחודש לארה"ב, אני אשתגע, ואפילו לא יהיה לי עם מי ללכת להופעות של מוקי כי היא היחידה שמוכנה לחרוש עליו בשבילי |
S sig sigalon New member 3/6/05 #27 גם שלי נוסעת לחודש לארה"ב... בעצם יותר... =[ אבל חפיף... היא כל שנה נוסעת, אני כבר רגילה=/ ו dont worry...יהיה בסיידר...
גם שלי נוסעת לחודש לארה"ב... בעצם יותר... =[ אבל חפיף... היא כל שנה נוסעת, אני כבר רגילה=/ ו dont worry...יהיה בסיידר...
ע עוקפת מלמעלה New member 3/6/05 #28 חחח גמשלי נוסעת כל שנה אבל הפעם היא דופקת נסיעה על יוני- החודש היחיד שאני חופשייה ולא צריכה לשמור על אח שלי כל הזמן וכאילו אני קצת אתקע בבית במקום לצאת לטייל ברחבי הארץ. אז זה מעצבן. לא דונ'ט וורי fell no worry את לא מקשיבה בשיעורים של מיכל?
חחח גמשלי נוסעת כל שנה אבל הפעם היא דופקת נסיעה על יוני- החודש היחיד שאני חופשייה ולא צריכה לשמור על אח שלי כל הזמן וכאילו אני קצת אתקע בבית במקום לצאת לטייל ברחבי הארץ. אז זה מעצבן. לא דונ'ט וורי fell no worry את לא מקשיבה בשיעורים של מיכל?
M Magi¢ Girl New member 2/6/05 #7 חח אני יכולה לספר לסבתא שלי שעות על מוקי, במילא היא לא תזכור אחכ (יש לה אלצהיימר וכן אני צינית) סבתא מגנננניבה יש לך)
חח אני יכולה לספר לסבתא שלי שעות על מוקי, במילא היא לא תזכור אחכ (יש לה אלצהיימר וכן אני צינית) סבתא מגנננניבה יש לך)
ע עוקפת מלמעלה New member 2/6/05 #25 בהתחלה חשבתי שזה יהיה ואז זה נהפך לשרשור חפירות על סבתא שלי ומוקי