off - ביונסה בדרך לת"א!!!

X Offender

New member
אף אחד לא ממעיט מערכה

אבל אני עדיין אומר שאוכלוסיית הכלל לא מכירה את השירים שלה כמו שהיא מכירה את השם שלה זה הכל וזאת עובדה זה שאנשים שחיים מוזיקה יום יום ושומעים הכל מהכל זה לא חוכמה תשאל אנשים פשוטים ותראה שהמוזיקה שלה לא חדרה בכזו עוצמה שלדעתי תמלא פה שלוש פעמים את היכל נוקיה ואם כן סחטיין עליה , אישית אני לא אלך כי היא לא מעניינת אותי בכלל אבל מי שאוהב בטוח יהנה.

Deanb

New member
היא הרבה יותר גדולה מליידי גאגא וסוזן וגה

בארץ וליידי גאגא משכה אלפים טובים להופעתה... נו באמת למלא את היכל נוקיה עם כזו כוכבת פופ זו ממש לא בעיה.

RTur

New member
אתה מה זה טועה...

ביונסה אחת הזמרות הכי מוערכות בשנים האחרונות והיא מאוד מצליחה. גם אנשים שאולי לא מכירים שירים שלה ירצו ללכת לראות הופעה שלה כי בתור פרפורמרית היא מדהימה.. יש לה קול מדהים והיא מפגינה בו יכולת שליטה מדהימה, אלתור וורסטיליות אדירה. מה גם שהיא בינתיים היחידה בתחום בשנים האחרונות שמסוגלת לשיר ולרקוד בצורה מטורפת בו זמנית מבלי להתנשף ולהחזיק קול יציב ולא לזייף. אל תשכח שגם למדונה הרבה אנשים הלכו להופעה לא כי הם מעריצים גדולים אלא רק בגלל שזה "מדונה". גם לביונסה יש שם. אפילו אמא שלי מדברת עליה ומתלהבת.. לא מכירים שירים שלה בארץ? crazy in love single ladies halo היה כמה שבועות במקום הראשון בגלגל"צ baby boy irreplacable listen beautiful liar bonnie & clyde naughty girl if i were a boy ואל תשכח את 10 שנות הקיום של דסטיניז צ'יילד שמהתקופה הזאת גם יש לה הרבה להיטים והיא מבצעת בהופעות מחרוזת של הלהיטים הגדולים של הלהקה (say my name, survivor, independent woman, bootylicious ועוד..)

ממש לא. יש המון שאוהבים אותה בארץ

מכירים אותה ואת השירים שלה. חבל שלא אוהבים פה אינדי כמו שאוהבים אר אנ בי ופופ.

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo42.gif מצעד בריטני הגדול 2 ../images/Emo42.gif

מאמין שחלקכם ירצו להצביע

X Offender

New member
מצטער על ההודעה אבל...

נראה לי קצת מעליב לראות זמרת אחרת שמככבת בעמוד הראשי של הפורומים מתוך הפורום שלנו . "ביונסה מגיעה לישראל" (מתוך פורום:מדונה)

KoBi v2

New member
../images/Emo6.gif מעליב את מי בדיוק? אימא סנן מילים לפעמים

X Offender

New member
אותי זה מעליב

ואתה ממש חסיד ביונסה מה אני יגיד לך... למה פורום מדונה צריך לקדם הופעה של זמרת אחרת? הא? ולפתוח פה שרשור שיותר גדול מכל שרשור אחר מנושא הפורום

Deanb

New member
עולה לך כסף?

זה לא מקדם, יש מלא שרשורי אוף בכל פורום, ושתיהן זמרות פופ אז זה לא כאילו מדברים על משהו אחר.

ענת455

New member
למה להיכל נוקיה? יש שם רק 11000 מקומות

היא יכולה להביא 50 אלף לאיצ' ר"ג כמו דפש מוד ולאונרד כהן

Deanb

New member
כי רוצים שזה ייעשה קצת יותר כמו

הופעות בארה"ב, בארנה, לא באיצטדיון ענק... ואני בעד לגמרי!

למעלה