off - ביונסה בדרך לת"א!!!

כרמל 1

New member
off - ביונסה בדרך לת"א!!!

פורסם הבוקר ב"ידיעות" שאיש עסקים מביא את ביונסה ככל הנראה לשלוש הופעות בהיכל נוקיה בת"א, בינואר הקרוב... נחזיק אצבעות!!

קרנוק

New member
איזה כיף הלוואי

בדיוק כשלאחרונה אני ומושיקו אמרנו שמהאמנים הפופולאריים נשמח לראות גם אותה השנה :) יאי!

tomerika

New member
אני ממש רוצה ללכת תלוי העליות . אני לא מוכנה

לשלם פה כמו שהייתי מוכנה לשלם כדי לראות הופעה של המלכה !!

קרנוק

New member
לא נראה לי שמדובר באותן עלויות

בכל אופן, אני לא מתה על כל השירים שלה, אבל כפרפורמרית היא פשוט מדהימה לדעתי, מהטובות שיש.

boono

New member
בהחלט הופעה ששווה לראות ... ../images/Emo98.gif

מה גם שהיא בשיא שלה עכשיו מה שרק מוסיף ... עכשיו התחילו לרוץ גם שמועות שבריטני באה ... היה צפוי שזה יתחיל בעיקר אחרי שמדונה היתה כאן ! האמת שאם ההופעה של מדונה פתחה לאמנים את התאבון לארצנו הקטנטונת ואני מאמין שכן ... הרי שזה מבורך !

כרמל 1

New member
זה לא פתח תיאבון

כי זה לא עובד לפי רעב, אלא לפי הכנסות כלכליות וכדאיות נטו - כפי שכבר דובר כאן בעבר, אבל מה - בהחלט לאחר שהצליחו להביא לכאן את סיבוב ההופעות המצליח ביותר בעולם השנה, זו הוכחה לכל השאר שאפשר להגיע לפה, ושזה לגיטימי וגם עושים כסף טוב.

ביונסה מדהימה ואיכותית

אין לי ספק שאלך להופעתה , היא בשיאה , מדהימה שרה מליון דולר , קול מהפנט , מופיע מדהים , הופעה סוחפת ונוצצת ... נלך כולם יחד :)

tali44

New member
ביונסה מוכשרת בטירוף!

אבל לא נראה לי שאני אלך, אני לא מתחברת אליה יותר מדי. הסיכוי שאני אלך הוא ממש ממש קטן, גם מאד תלוי כמה עולה כרטיס.

X Offender

New member
יפה

אבל לא נראה ששלוש הופעות זה ממש הגיוני עם כל הכבוד לביונסה ולכשרונות שלה אנשים פה מכירים בקושי שני שירים שלה, היא פונה לקהל יעד מסויים והיא לא ממש רווגונית היא עושה אר אנ בי נטו ,יש הרבה אנשים שמתחברים לזה אבל לא מספיק בשביל לסגור פה שלוש הופעות... אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

Deanb

New member
לא ממש נכון

מדובר ב-3 הופעות וההיכל לדעתי יכיל 10 אלף איש במקס לכל הופעה, כך ש-30 אלף איש זה סבבה לגמרי למישהי שיש לה המון להיטים בעבר ובהווה

X Offender

New member
אנשים פה לא מכירים את השירים שלה

תגיד מה שתגיד אתה יכול להגיד ביונסה יכירו את השם תגיד להם לשיר לך שיר שלה אולי 2 מתוך 10 יצליחו לשיר לך פזמון משיר שלה

tali44

New member
../images/Emo45.gifסה"כ 30 אלף, לא משהו בלתי אפשרי.

(ונניח ו... לא יקנו מספיק, יורידו את זה ל- 2 הופעות.)

Deanb

New member
ממש לא נכון...

המון אנשים בארץ מכירים את הלהיטים שלה ויש לה גם כמה אלפי מעריצים לדעתי

X Offender

New member
מה אני יגיד לך..

כל אדם שני ברחוב ידקלם לי ממיטב להיטיה לפי בקשתי... איזה כמה אלפי מעריצים אתה מדבר איתי? היה לה פורום פה בתפוז שכתבו בו בלחץ 4 אנשים וגם את הפורום סגרו מחוסר עניין. יש אנשים שאוהבים את הסגנון הזה ובטח אוהבים לשמוע את ביונסה באוטו או במספרה אבל לא נראה לי ששלוש הופועת עדיין עם 30 אלף אנשים זה הגיוני. כשאמנים מחו"ל באים לארץ הם באים עם רפרטואר דפש מוד זה מאבות האייטיז, למרות שאני לא ממש מכיר שירים שלהם אני בטוח שדורות של מבוגרים גדלו על השירים שלהם אותו דבר חוליו איגלסיאס כל מבוגרת מגיל 40+ יכולה לשיר לך שניים שלושה שירים שלו, ליידי גאגא באה עם רפרטואר של דיסק 1 לפסטיבל מוזיקה בו נחכו 15 אלף איש נגיד אבל עדיין כל השירים שלה מושמעים נון סטופ ברדיו ואין אחד שלא מכיר את פוקר פייס. בהחלט לשם ההשוואה מתבקש להביא את מדונה שכמו שכל אחד בארץ מכיר לפחות 4 שירים של שרית חדד אם לא יותר גם בארץ אין אחד שלא מכיר את "לייק אה וירג'ין, ווג, לייק אה פרייר, לה איסלה בוניטה," ובטוח שיש עוד...

Tam1r

New member
אביחי, איפה אתה חי?

היא ענקית בתעשיית הפופ ...

Tam1r

New member
שכבשה גם את רשימות ההשמעה והמצעדים של הפופ!

למקרה ולא שמת לב, ב10 שנים האחרונות הRNB זה הפופ. הפופ הפך למחתרתי.עכשיו הפופ חוזר לאט לאט.... אין יותר MAINSTREAM מביונסה.

אביחי אתה מקטין לביונסה ....

אחת הזמרות החזקות היום בתעשייה ללא שום צל של ספק זו ביונסה , ביונסה לא מתרכזת רק ב R&B , היא מתפתחת לכיוונים שונים כאשר הקונספט הוא אולי בזאנר המוסיקה השחורה , אבל הכל עדיין שייך לאותה המשפחה משפחת הפופ . אולי כדאי שתשב ותעשה סקירה של הצלחת סינגלים של ביונסה , מכירות , צעידה במצעדים ולא רק לאיזה מקום היא הגיע אלא כמה זמן היא שרדה במצעד , מדונה יכולה להיכנס למקום 1 במצעד האמריקאי ולהישאר שם שבוע ואז היא יורדת לאט לאט , ביונסה יכולה במשך שבועות ארוכים לדרוך במקום 5 , יכולת ההישרדות במצעד היא החשובה , ביונסה מצליחה בטירוף הן באירופה ובמיוחד בארהב , אולי היא לא היסטריה בישראל אבל לביונסה ממש אין רק 2 שירים שמכירים פה , תתפלא לשמוע שמאוד אוהבים אותה ובכל פעם שאני שם שיר שלה במסיבה האווירה בהתאם , לביונסה יש מספר להיטים גדולים שבהחלט מכירים בישראל כמו : - CRAZY IN LOVE - הדואט עם שאקירה שמאוד אהוד בישראל - BAYBY BOY - DE JA VO - LISTEN - ALL THE SINGLE LADY תשמע את כל האלבומים שלה וראה שהיא לא מתעסקת רק ב R&B , אלא עושה גם שירי פופ ושירי פופ מצוינים ומשובחים . אל תמעיט מערכה , ביונסה בדרך הנכונה עם קריירת סולו קצרה והישגים עצומים היא בדרך הנכונה .

למעלה