OFF: אתה דפוק? תבדקו בעצמכם XD
T tamir r New member 28/3/08 #3 גמאני חחח!! זה שיגע אותי יש לי אינטרנט עם כרטיסיות והיו לי איזה 10 אתרים פתוחים איזה עצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
גמאני חחח!! זה שיגע אותי יש לי אינטרנט עם כרטיסיות והיו לי איזה 10 אתרים פתוחים איזה עצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
T tamir r New member 28/3/08 #5 אז גם אל תיכנס../images/Emo6.gif או שכן שגם אתה תשלם על העוול שגרמת לי
פ פרה של שוקולד New member 28/3/08 #9 אני נכנסתי רק אחרי התגובות שלכם פה../images/Emo9.gif ציפיתי למשו כזה...זה חמוד לאללה
פ פרה של שוקולד New member 28/3/08 #10 זקוקה לתמונות עם כריס יש לי תמונות של ריהאנה וכריס אבל אני זקוקה להכי יפווותתת!!!!מי בא לו לשים?
פ פרה של שוקולד New member 28/3/08 #13 זאת גם יפה../images/Emo99.gif תודה מלך../images/Emo47.gif חיפשתי תמונות יפות לא מצאתי חח..מזל שיש אחת! רק אני חושבת ככה או שכריס מכער את התמונות ולא ריהאנה?
זאת גם יפה../images/Emo99.gif תודה מלך../images/Emo47.gif חיפשתי תמונות יפות לא מצאתי חח..מזל שיש אחת! רק אני חושבת ככה או שכריס מכער את התמונות ולא ריהאנה?
T tamir r New member 28/3/08 #15 רק מי שמכיר את איימי ווינהאוס שייכנס../images/Emo6.gif יש לי במחשב את ההופעה של הגראמי שלה, והסוף קצת הצחיק אותי אז למה לא להעלות את זה ליוטיוב? הכי קרע אותי הצרחה של הסוף XD http://www.youtube.com/watch?v=7uwZVl3NZ8Q (מי שלא מכיר את איימי לא יבין ולא יצחק )
רק מי שמכיר את איימי ווינהאוס שייכנס../images/Emo6.gif יש לי במחשב את ההופעה של הגראמי שלה, והסוף קצת הצחיק אותי אז למה לא להעלות את זה ליוטיוב? הכי קרע אותי הצרחה של הסוף XD http://www.youtube.com/watch?v=7uwZVl3NZ8Q (מי שלא מכיר את איימי לא יבין ולא יצחק )
L linoi1000 New member 29/3/08 #18 ../images/Emo206.gifאני הולכת לאודישן למגמת תיאטרון../images/Emo53.gif ואין לי מונולוג קומי.... יש למישהו???? מישהו יכול להשיג לי? בבקשה זה ממש דחוף לי... זה לשבוע הבא ואני צריכה את זה כדי ללמוד את זה בעל פה תודה לכולםםם
../images/Emo206.gifאני הולכת לאודישן למגמת תיאטרון../images/Emo53.gif ואין לי מונולוג קומי.... יש למישהו???? מישהו יכול להשיג לי? בבקשה זה ממש דחוף לי... זה לשבוע הבא ואני צריכה את זה כדי ללמוד את זה בעל פה תודה לכולםםם