OFF ארוך לסופ"ש ארוך

Reut Arbiv

New member
לפחות לא מחרימים לכם אותו אצלנו

אומרים לשים את הטלפון בשולחן נפרד מכובה.ואם מצלצל הפלאפון הוא הולך ישר למנהל,ממש שלום כיתה א`.כמובן שאנחנו היבניקים לא רואים אותם ממטר.

חחחח הרגת אותי...

אצלנו זה או מחרימים ובסוף היום\השיעור מחזירים או שמביאים את ההורים או שרק צועקים וזהו... רוב הפעמים זה צעקות P:

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אצךך רק המורה? אצלנו כל המוריםםםםםםםםםםםם.. חוץ מספורט מריצה אותנו ואחרי זה נותנת לנו לשחק "גהגה" חחחחחח

ולנו לוקחים את הפלאפון.. חח

לקחו לי כבר מלא פעמיםם .. אבל זה לא אשמתיי שמתקשרים.. מה אני אשמהה ראבקק..
זה עושה לי לפעמים רטט בכיס ואני לא יודעת מה לעשות כברר..
אבל כעיקרון אני הולכת בסוף השיעור ועושה למורה פרצוף תמים והם מביאים לי
חראא אמרו לי היוםם עליקק שלוש שבועות הפלאפון שלי .. בסוף השיעור כולם הלכו המורה לתאטרון קרה לי ואמר לי קחי תפלאפון שלך :]] חמודד החיים ברמן הזה :]

רק דקה וחצייייייייי?../images/Emo210.gif

אנחנו רצות 5 דקווווותת \: קקות =\\\ חח ואז משחקים חממות [[: חחחחחחחחח והמורות שליי נגיד עם מצלצל הפלאאפוןן אז צריך להוציא ת'בטריה ולתת למורה
חחחחחחחח

גם לנו עם הבטריהה. מה שווה הפלאפון

אצלךך .. מה אני יסחב רק עם בטריה?!!?!!? מה זה השטיות האלה .. ורותעע אנחנו רצות בלי להפסיקק בדרך כלל 2 סיבובים לוקח לנו 10 דקות :] בריצה דקה וחצי? סיבוב וחצי :]]] כפרה עליי.. חוחוח הייתי בין הראשונותת ועכשיו כואבות לי הרגליםם כבר מיום שני =\\ חוצפהה

חח כיפלכן אתן משחקות חממות

לנו לא נותנים! :[[ עכשיו התחילו לנו הריצות אופפפפפפ יום שלישי רצנו שתי סיבובים ואני הייתי מקום 3 P: ררר שתיתי את כל הבקבוק חח והיום שקמתי נתפסו לי השרירים ועוד הלכנו איזה 4 שעות בשמש בגלל של"חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה