OFFלסופ"ש

../images/Emo205.gifעונה לנסיכשללי../images/Emo99.gif

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? בארור! האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כןן האם אתם עוסקים בספורט? לא יש לכם כושר גופני טוב? לא 'דעת:0 האם אתם נוהגים לאכול כשר? בארור האם התחשמלתם פעם? לא האם ניפצעתם קשה אי פעם? כן יש לכם חיה בבית? לא;( יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא האם יש לכם אח/אחות? כן אם כן אז הוא/היא קרציה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתם רבים הרבה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן האם היה לכם ריב רציני אי פעם? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן האם יצא לכם לריב על בן/בת? לא יש לכם חבר? לא אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר? אממ.. לא 'דעת:0 אתם אוהבים לאכול ממתקים? כן האם אוכלים מש'ו ברגע זה?לא האם יש לכם ביטחון עצמי? כן האם אתם מאמינים באמונות תפלות? לא

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחח לירונעעעעעעע

כפרעליךך כמעט כול התשובות שלנו אותו דבר חחחחחחחח כולם כתבו שהם מאמינות באמונות תפלות פגרות סתם חחחחחחחחחחחח וגם כתבו שהם רוצות חבר ועוד משו היה נראלי חחח ורק אני כתבתי שאני לא יודעת עם אני רוצה חבר וכתבתי שאני לא מאמינה האמונות תפלות חחחחחחחחחחחחח וגם את ככהה שתינו חחחחחחחחחחחחחחח לאב יו
.............

../images/Emo41.gifעונה לנסיכה שלי P:

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לא האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? אממ כן.. :] האם אתם עוסקים בספורט?אממ לא יש לכם כושר גופני טוב? כןן :] האם אתם נוהגים לאכול כשר? ברורר האם התחשמלתם פעם? לא חס וחלילה
האם ניפצעתם קשה אי פעם?חס וחלילה, בן פורט יוסף :] יש לכם חיה בבית? כןן, כלבה- קרואים לא ליידי
יש לכם מה לומר לי עכשיו? קסושה?! אני אוהבת אותך
האם יש לכם אח/אחות? כן.. 2 אחרים ואחות אם כן אז הוא/היא קרציה? כןן
קצת
אתם רבים הרבה? בערך
האם היה לכם ריב רציני אי פעם? אולי.. האם יצא לכם לריב על בן/בת? לא יש לכם חבר? לא אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר? אולי..
אתם אוהבים לאכול ממתקים? ברוררר האם אוכלים מש'ו ברגע זה?אמממ שנייה אני אלך להביא סוכריה.. האם יש לכם ביטחון עצמי?בערך :] האם אתם מאמינים באמונות תפלות? בחלק..

../images/Emo192.gifעונהה ../images/Emo3.gif

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לאא.. אחדד ויחידד האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? חחחח מהקודםם ?? ברוררר
כי אחיי המפגרר כל פעםם שרף אותם
האם אתם עוסקים בספורט? חו חי חו .. מהמחשב לטלויזיה למטבח נקרא? יש לכם כושר גופני טוב? אממ אמממ .. מה שתגידו
אוליי מי יודע האם אתם נוהגים לאכול כשר? ברורר האם התחשמלתם פעם? כמעט.. האם ניפצעתם קשה אי פעם? לאא יש לכם חיה בבית? דגים :):) יש לכם מה לומר לי עכשיו? לאא
האם יש לכם אח/אחות? 3 אחים אם כן אז הוא/היא קרציה? חחח רקק קרציותת :\ אתם רבים הרבה? בערךך האם היה לכם ריב רציני אי פעם? כןן האם יצא לכם לריב על בן/בת? לאאא יש לכם חבר?לאא :( אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר? כןן
אתם אוהבים לאכול ממתקים? כןןןןןןןןןן .:):) זה החולשהה שלי
האם אוכלים מש'ו ברגע זה? לאא אכלתיי מקודםם לפני שבאתיי למחשבב האם יש לכם ביטחון עצמי? לאא הכיי אבלל כןן פסדרר ככה האם אתם מאמינים באמונות תפלות? כןן ..בחלקק

../images/Emo110.gifחחח לינוייייייייייי

חח עלאק מהמחשב לטוליזיה למטבח חחח איזה קרועה חחחחחחחחחחחחחחחחח קראי מה כתבתי לך למעלה בשרשור של רעותה חחחחחחחחחח

lililulu

New member
עונה!:]

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לא:[ האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן:] האם אתם עוסקים בספורט? כן:] יש לכם כושר גופני טוב? לאדעת
האם אתם נוהגים לאכול כשר? כן:] האם התחשמלתם פעם? לאXD האם ניפצעתם קשה אי פעם? לא תודה לאל:] יש לכם חיה בבית? כן:] יש לכם מה לומר לי עכשיו? שאת מפגרת שהלכת לחרמון חולה
האם יש לכם אח/אחות? אח ואחות:] אם כן אז הוא/היא קרציה? אממ...ככה ככה:][: אתם רבים הרבה? לא כל כך כי הם יותר גדולים ממני:] האם היה לכם ריב רציני אי פעם? לא נראלי:] האם יצא לכם לריב על בן/בת? לא:] יש לכם חבר? לא
אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר? לא
אתם אוהבים לאכול ממתקים? כן
האם אוכלים מש'ו ברגע זה? לא:] האם יש לכם ביטחון עצמי? לא:[ האם אתם מאמינים באמונות תפלות? כן:] קצת נסחפתי עם הסמיילים:]] חחחח

hen love noli

New member
עונהה

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?לאא איפה נשים עוד מחשב על הראש שלי האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?כהה האם אתם עוסקים בספורט?אממ...רוקדתת יש לכם כושר גופני טוב?מאודד האם אתם נוהגים לאכול כשר?בארורר איזה שאלהה האם התחשמלתם פעם?אממ..כהה האם ניפצעתם קשה אי פעם?אממ..גבס זה ניקרא קשה?!לא נורא חח יש לכם חיה בבית?אממ..עכשיו לא..אבל היה ה-ר-ב-ה יש לכם מה לומר לי עכשיו?עד עכשיו השאלון יאפהה יחיח האם יש לכם אח/אחות?כןן עוד 2 אחים ואחות אם כן אז הוא/היא קרציה?מאודד אתם רבים הרבה?הרבה זה לא מילה האם היה לכם ריב רציני אי פעם?אמ..מכות??כחול בעין..או או איזה כחול האם יצא לכם לריב על בן/בת?לעאאא חיחי יש לכם חבר?אמ..לא לצערי.. אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר?כע אתם אוהבים לאכול ממתקים?מאודד רק את זה אני אוכלת האם אוכלים מש'ו ברגע זה?אמ..ת'ציפורניים האם יש לכם ביטחון עצמי?כןן האם אתם מאמינים באמונות תפלות?אממ בחלק..

Ninia Rebelde

New member
עונה..

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?כן שתיים רגילים ואחד לפטופ האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?כן האם אתם עוסקים בספורט?בערך יש לכם כושר גופני טוב?נראה לי שכן האם אתם נוהגים לאכול כשר?כן האם התחשמלתם פעם?לא האם ניפצעתם קשה אי פעם?כן יש לכם חיה בבית?לא יש לכם מה לומר לי עכשיו?שאת חמודה האם יש לכם אח/אחות?אח אם כן אז הוא/היא קרציה?לפעמים כן ולפעמים לא אתם רבים הרבה?כן האם היה לכם ריב רציני אי פעם?כן האם יצא לכם לריב על בן/בת?לא יש לכם חבר?לא אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר?כן אתם אוהבים לאכול ממתקים?מאוד האם אוכלים מש'ו ברגע זה?לא האם יש לכם ביטחון עצמי?ככה ככה האם אתם מאמינים באמונות תפלות?כן

../images/Emo220.gifעונה=]

פטל עונהנהנה=] האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? יש אחד כי את השני תרמתי =][ האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? בטחח=] האם אתם עוסקים בספורט? כן =] יש לכם כושר גופני טוב? ממ...לאדעתת=] האם אתם נוהגים לאכול כשר? בארורררר=] האם התחשמלתם פעם? חחח אני מחושמלת על הבוייזזז=]] האם ניפצעתם קשה אי פעם? לא נפצעתי אבל ההיתי בבית חולים הרבה מסיבות כולשהן... יש לכם חיה בבית? היתה ולקחו לי אותה במלחה=[ יש לכם מה לומר לי עכשיו? מממ...אני אוהבת אותך=] האם יש לכם אח/אחות? כן אחות קטנה ו מ ע צ ב נ ת אם כן אז הוא/היא קרציה? קרציה זאת לא מילה עלוקה יותר נכון=]] אתם רבים הרבה? אם אחותי?! ה מ ו ן האם היה לכם ריב רציני אי פעם? בטח...היא הוציאה סכין המפגרת...חחח קיבלה עונש ....פחחח אני לא יכנס לזה עכשיו האם יצא לכם לריב על בן/בת? לא שזכור לי יש לכם חבר? היה =] אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר? מממ...אין התנגדות=] אתם אוהבים לאכול ממתקים? בארורררר האם אוכלים מש'ו ברגע זה? מממ...לא.. האם יש לכם ביטחון עצמי? לפעמים- לא מספיק... האם אתם מאמינים באמונות תפלות? לפעמיים... פטל =] 3>

../images/Emo187.gifספירוש יאפה שלי:)

איזה כיף היה אתמול נכון?? לב יו נשמאמי.. דברי איתי

../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחח מורנע........

כהה רציתי לכתוב להם אתמול מה היה אבל לא יספקתי חכי אני תכף כותבת הכול חחחחחחחחחחחחחחח חולה עליך יפשליייי
..........

למעלה