OFFלסופ"ש

../images/Emo12.gif

מי שהורסת עכשיו מקבלת מקוםם!! וואחד מכות

../images/Emo41.gifחחח ספיר כל מילה מעוותת XDD

היא גם חפרנית וגם "מעוותתנית" XDDDDDD חח אוהבת אותך 3>

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעונהההההההההההה

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? כן רק שאחד במחסן חחחחחחח האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן האם אתם עוסקים בספורט? ריקוד יש לכם כושר גופני טוב? לא האם אתם נוהגים לאכול כשר? ברורררררררר האם התחשמלתם פעם? לא האם ניפצעתם קשה אי פעם? כן כשהייתי קטנה נכנס לי בורג לרגל! יש לכם חיה בבית? כן אחותי הגדולה!0 יש לכם מה לומר לי עכשיו? היי! חחחחחחחחח האם יש לכם אח/אחות? כן יש לי אח ואחות תאומים שגדולים ממני! ואחות אחת קטנה! אם כן אז הוא/היא קרציה? הגדולי כן אתם רבים הרבה? כן האם היה לכם ריב רציני אי פעם? כן האם יצא לכם לריב על בן/בת? לא יש לכם חבר? לא אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר? כן אתם אוהבים לאכול ממתקים? כן האם אוכלים מש'ו ברגע זה? לא האם יש לכם ביטחון עצמי? לא תמיד האם אתם מאמינים באמונות תפלות? כן

../images/Emo187.gifעונה ליפשליי....

הבאתי לכן פה שאלון אומנם קצר אבל חמוד אז תהנו האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?יש לנו 2 חחח האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?כע... האם אתם עוסקים בספורט?לע... יש לכם כושר גופני טוב?בערך כע... האם אתם נוהגים לאכול כשר?בארור האם התחשמלתם פעם?כע חחחחח האם ניפצעתם קשה אי פעם?לא.. יש לכם חיה בבית?לא... יש לכם מה לומר לי עכשיו?לב יו!! האם יש לכם אח/אחות?2 אחים... אם כן אז הוא/היא קרציה?כע חחח אתם רבים הרבה?בער... האם היה לכם ריב רציני אי פעם?כע האם יצא לכם לריב על בן/בת?לא יש לכם חבר?לא אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר?אמ....כע חחחחח אתם אוהבים לאכול ממתקים?לא ממש... האם אוכלים מש'ו ברגע זה?לע האם יש לכם ביטחון עצמי?כע האם אתם מאמינים באמונות תפלות?תלוי איזה...יש כמה שכע בעיוש מקווה שנהנתן מהשאלון נהנתי חחח!

עונה ;P %

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? ככן _ :) האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? אככן . ( = האם אתם עוסקים בספורט? בעררך . # יש לכם כושר גופני טוב? לא ממש . :| האם אתם נוהגים לאכול כשר? כן , % האם התחשמלתם פעם? לא _ @ האם ניפצעתם קשה אי פעם? ללא . יש לכם חיה בבית? לא ~ P יש לכם מה לומר לי עכשיו? ^^ האם יש לכם אח/אחות? כן . |: - $ אם כן אז הוא/היא קרציה? כן . ! אתם רבים הרבה? תלוי עם מי . [;; האם היה לכם ריב רציני אי פעם? כן . האם יצא לכם לריב על בן/בת? כן . יש לכם חבר? כן . % אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר? - אתם אוהבים לאכול ממתקים? כן . P~ האם אוכלים מש'ו ברגע זה? לא P; האם יש לכם ביטחון עצמי? לא תמייד , [ : האם אתם מאמינים באמונות תפלות? אכככן , #

עדידוש42

New member
עונה...

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?כן 2 אחדרגיל ואחד נייד האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?כן הנייד האם אתם עוסקים בספורט?לא יש לכם כושר גופני טוב?לא האם אתם נוהגים לאכול כשר?כן האם התחשמלתם פעם?לא האם ניפצעתם קשה אי פעם?לא יש לכם חיה בבית? לא יש לכם מה לומר לי עכשיו?לא חחח האם יש לכם אח/אחות?כן אם כן אז הוא/היא קרציה?לא אתם רבים הרבה?לא ממש האם היה לכם ריב רציני אי פעם?לא האם יצא לכם לריב על בן/בת?לא יש לכם חבר?לא חחחחח על הכל אני אומרת לא... אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר?לא אתם אוהבים לאכול ממתקים?כן האם אוכלים מש'ו ברגע זה?לא האם יש לכם ביטחון עצמי?כן בערך... האם אתם מאמינים באמונות תפלות?קצת,חלק מהן

../images/Emo110.gifעונה למאמאי שלי=]...

האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?לא.... האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?כןןן האם אתם עוסקים בספורט?אממ לא ממש חוץ משיעור ספורט בבית ספר לא חחח יש לכם כושר גופני טוב?אמממ נראלי שכה חחחחחחחחח האם אתם נוהגים לאכול כשר?כהה האם התחשמלתם פעם?כההה חחח האם ניפצעתם קשה אי פעם?נראלי חחח יש לכם חיה בבית?כהההה יש לכם מה לומר לי עכשיו?שאת חמודיזה
........ האם יש לכם אח/אחות?כהההההההההההה אם כן אז הוא/היא קרציה?כן ועכשיוו מאוד אוף חחחחח עלאק ילדה בת 5 רוצה לקחת יל תמחשב עכשיו ט'חחחחחח חחח אתם רבים הרבה?כן עם אח שליייי האם היה לכם ריב רציני אי פעם?כהה חחח האם יצא לכם לריב על בן/בת?כהה יש לכם חבר?לאא אם לא אז אתם רוצים שיהיה לכם חבר?לא יודעת... אתם אוהבים לאכול ממתקים?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן האם אוכלים מש'ו ברגע זה?לעע האם יש לכם ביטחון עצמי?כהה חח האם אתם מאמינים באמונות תפלות?לאאאאאאאא קסניוש אוהבתותך=]........

למעלה