oex ,dow

מצב
הנושא נעול.
oex ,dow

oex ,dow הOEX חזר לשיא של הזמן האחרון,אותו קבע,יום לפני הפקיעה.ואילו הדאו רושם רשם שיא חדש,והוא קרוב מאוד לקו המגמה היורד,העובר דרך השיא מינואר 2000 אוגוסט 2001, וינואר 2001 וביום שישי אפשר לומר שנקבע פער.(למרות שעל הגרף לא ניתן לראותו, וזאת בגלל שיטת המסחר)האם זה פער מיצוי,או שמא מדידה?בכל אופן,אני מזכיר לא-ר ``פריצת 650 תהיה בעלת משמעות ביותר``.ואם נצרף את הדאו(למרות תעתועיו) נקבל סיכוי למסחר מעניין מאוד ביום שני!!הנסדק, בנתיים מדדה מאחור,אבל, ייתכן שהוא רק נותן ``פור``?באשר למסחר אצלנו,אני נוטה להסכים עם דעתו של מוראז,וזאת למרות טבע,ובכלל,מאחר והורדת הדירוג כבר התפרסמה ברבים,נראה לי שזה כבר כמו החמין מהשבת,כל מי שאוכל ביום שלישי,על אחריותו אוכל

א-ר

New member
פרש, OEX, DOW

oex ,dow הOEX חזר לשיא של הזמן האחרון,אותו קבע,יום לפני הפקיעה.ואילו הדאו רושם רשם שיא חדש,והוא קרוב מאוד לקו המגמה היורד,העובר דרך השיא מינואר 2000 אוגוסט 2001, וינואר 2001 וביום שישי אפשר לומר שנקבע פער.(למרות שעל הגרף לא ניתן לראותו, וזאת בגלל שיטת המסחר)האם זה פער מיצוי,או שמא מדידה?בכל אופן,אני מזכיר לא-ר ``פריצת 650 תהיה בעלת משמעות ביותר``.ואם נצרף את הדאו(למרות תעתועיו) נקבל סיכוי למסחר מעניין מאוד ביום שני!!הנסדק, בנתיים מדדה מאחור,אבל, ייתכן שהוא רק נותן ``פור``?באשר למסחר אצלנו,אני נוטה להסכים עם דעתו של מוראז,וזאת למרות טבע,ובכלל,מאחר והורדת הדירוג כבר התפרסמה ברבים,נראה לי שזה כבר כמו החמין מהשבת,כל מי שאוכל ביום שלישי,על אחריותו אוכל
פרש, OEX, DOW אין ספק שה OEX נתן סגירה מדהימה על ה 649.11 ביום ו`, ואני בהחלט זוכר שדברנו על ה 650 שתהיה פריצה בעלת משמעות באם תהיה. 3 הערות: 1. ה STOCHASTIC הסתובב למעלה ונתמך בקו המגמה העולה ששרבטתי על הצארט. 2. מי שירצה אולי יכול לראות שממרץ ישנה תבנית ראש (כפול, אולי זה חייזר) + 2 כתפיים קטנות כשקו הצאוור הינו 650. 3. באיזור ה 670 לערך (תלוי מתי יגיע אליו אם בכלל יפרוץ) יש קו מגמה יורד מראשית ספטמבר 2000 דרך ראשית פברואר 2001. DOW - אין ספק שבמומנט חיובי, וכשפרץ את ה 10,700 אז השארתי פה הודעה שחבל על הזמן שם בנתיים עם שורטים (עם כי ממתינים לשעת כושר), היה שם התנגדות ממחירים וקו מגמה יורד. אבל על דבר אחד אני לא כל-כך מסכים איתך. קו המגמה היורד מהשיא של ינואר, דרך ספטמבר 2000 (לא אוגוסט), השיא בינואר 2001 היה רחוק במעט מהקו היורד הזה, וכעת האיזור שלו הינו מעט מתחת ל 11,100. תקן אותי אם אני טועה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה