Oded 1 1 1 הרגת אותי :\\\\ מאוד כואב
כ כפירוש23 New member 7/3/07 #3 לשלוח בכזה סכום על קרנות.. מוגזם אני עשיתי טור דומה ב-20, ונכבד את ליון בברכת בת בת זונה
D DrBall20 New member 7/3/07 #9 בואנה אתה כל הזמן נופל על משחק אחד שמתי לב לזה כבר חודש בערך!!! איזה נאחס תפסיק להמר בנאדם צא למיוחדתת...
בואנה אתה כל הזמן נופל על משחק אחד שמתי לב לזה כבר חודש בערך!!! איזה נאחס תפסיק להמר בנאדם צא למיוחדתת...
O omerulez New member 7/3/07 #6 אייייייי, o d e d 1 1 1 אחרי ההצלחה החלקית של אתמול, אבל עמידתך במילת האנדרים.... מה יש לנו להיום???
A arnonag New member 7/3/07 #7 זה כל מה שיצא מליגת האלופות אבל אני לא חזיר. שלחתי אתמול טורים ב-70 ש"ח והכל נפל. נשאר לי רק הטור משלשום שהיה חסר בו את אינטר. לדעתי לקחתי את אינטר מרוני אז תודה רבה לרוני.
זה כל מה שיצא מליגת האלופות אבל אני לא חזיר. שלחתי אתמול טורים ב-70 ש"ח והכל נפל. נשאר לי רק הטור משלשום שהיה חסר בו את אינטר. לדעתי לקחתי את אינטר מרוני אז תודה רבה לרוני.
O o d e d 1 1 1 New member 7/3/07 #8 ח'ברה זכיתי ....!!!!! בערב אני יעלה את התמונה זכיתי ב-2500 שקל פשוט אני לא מצליח לסרוק אותה במדפסת,היא עושה לי בעיות אני יצלם את הטופס דרך הפלפאון בערב
ח'ברה זכיתי ....!!!!! בערב אני יעלה את התמונה זכיתי ב-2500 שקל פשוט אני לא מצליח לסרוק אותה במדפסת,היא עושה לי בעיות אני יצלם את הטופס דרך הפלפאון בערב
H haim550 New member 7/3/07 #10 היית צריך לקחת רק בשיטתי וחבל לך אבל תמיד יש הזדמניות חדשות ופעם הבאה תפיק לקחים