Octavarium

Dancin Fool

New member
Octavarium

שלום לכולם אה קראתי באתר מתקדם ביקורת על הדיסק החדש של דרים אומנם אני לא ממש אוהב דרים אבל הדיסק החדש הוא ממש טוב,יותר מחווה ללהקות שהם אהבו וזה מצויין אז רציתי לדעת למה לדעתו של ברייטמן הדיסק לא ממש טוב. ועוד דבר כל הכבוד לך על האתר המגניב

Pftt

New member
חפש במאמרים

במאמרים פה בפורום יש ביקורת על הדיסק. ברייטמן רשם בתגובות למאמר תשובה(והייתי אומר גם דיי מפורטת) למה לדעתו הדיסק לא טוב. לדעתי הוא נחמד ביותר. היו להם יותר טובים. פחות גם "ריגש" אותי.. לא יודע איך להסביר את זה, אבל היה חסר להם איזה טאצ' באלבום שתמיד "עשה" לי את זה\ריגש באלבומים הקודמים. גם לא הבנתי למה אנשים לא ממש מתלהבים מהשיר I walk Beside You, אהבתי מאוד את השירה, נוגעת ללב כזו.

MajorWinters

New member
שרשור לעניין...

באמת עניין אותי למה הפורום כמעט לא עסק ביציאת הדיסק החדש של דרים תיאטר

MajorWinters

New member
אני לא יכול

זו- משימה בלתי אפשריתה ורמי אכל את הדייסה שלי אור פרנקל יפורניה גיטר טריו-מויירט טרן טו פוראבר אוטום ליב-ייתן-גנט-ל ג'ייאנט-ר זה מקש חשוב היא כאן ושוב הכל מאבד תחושה רון סילבר הוק ווינד קווארטט של מוצארט זויד-רים תיאטר-י בוזיו קו אונו-בליס-ה סימפסון-טה ארקטי קא-מל קולינס פיל דה מוד פור א דיי טריפר-סונס אלן-דסקייפס-ייקוטיק וולטץ.

נתתי לו שמונה מתוך עשר

שמונה מתוך עשר = טוב. האלבום באמת 'טוב', אבל דרים ת'יאטר חוזרת על עצמה. היו להם אלבומים הרבה יותר טובים בשנות התשעים. בקיצור - הם מזדקנים. העובדה שהם פופולריים לא אומרת שהם טובים יותר מלהקות אלמוניות.

יכול להיות

אבל קשה לי לתת 'שש' לאלבום כיפי כמו TOT. הוא כיפי, הוא קצבי, הוא חזק - אבל הוא פשוט לא אלבום טוב. ציון 'שש' או 'חמש' זה כבר קטסטרופה, כישלון, סיוט, אלבום חרא, משהו שאי אפשר להקשיב לו.

למעלה