Octavareview

RamiSun

New member
אחלה,

אחלה בחלא בחלא אחלה. טוב אני כבר קראתי אותה....
אהבתי את הסקירה, אכן דרים עשו זאת שוב. וכמובן תכינו את הגולאש בבודפשט, אנחנו מגיעים בקרוב!!! אם דרים לא יבצעו את היצירה Octavarium בשלמותה בהופעה, אני אישית שולק לפורטנוי את הביצים!!!!!!!!!!!!!!

MajorWinters

New member
אני נוטה שלא להסכים איתך...

יש לי הסכמה מלאה איתך לגבי ה"צד שני" (ימי הויניל איכה?): הרץף של Sacrified Sons ושיר הנשוא הוא אדיר. למרות שבשיר הנושא יש כמה דקות משעממות... זה יכול להיות "אמנותי". אחלה בחלה! זה משעמם! החליל מתחיל קצת לגוון ורק אי שם בדקה ה11 רודס נכנס ברקע כשהשירה של לאברי נהיית יותר דינאמית ומשם השיר אדיר! לגבי "הצד הראשון"... שירים 3 הוא אדיר! שיר 5 גם מצוין. 6 איפשהו ברח לי מהזכרון אני צריך עוד איזה שמיעה של האלבום כדי להזכר. שיר 1 הוא סתם שיר מטאל טיפוסי. שירים 2 ו4. שיר 4, כל כך שיבחת אותו שהוא כיפי וקליל להופעות. הוא שיר בסגנון U2. זה שיר שהייתי רוצה אז שU2 יכתבו. מדרימ תיאטר אני מצפה ליותר. שיר 2 הוא בלאדה שקטה ומרגשת, היא בלאדה מצוינת. עם זאת, מדרים תיאטר, (פאקינג)דרים תיאטר אני מצפה להרבה יותר. גם ברעיון, גם בפיתוח, לא חייב בטכניקה, אבל גם בטכניקה. ברב האלבום אין פטרוצ'י, וזה עוד מילא, אין פורטנוי! אין! אפשר להסתדר בלי גיטרה כי "לא התחשק להם". אבל בלי התופים של פורטנוי? יש מעט קטעים שאמרתי "ואללה, זה פורטנוי. זה המתופף הכי טוב בעולם היום" (זו לאו דווקא הצהרה, שלא נכנס בסוף לויכוח על מתופפים). הרבה מאוד קטעים יכולים להתבע בכיף על ידי מתופף של שנה. נו טוב, לפחות עכשיו הרבה גארג' באנדס יוכלו לנגן דרימ תיאטר. לסיכום, זה לא אלבום רע. זה אלבום נחמד מאוד וכיפי. עם U2 היו חתומים עליו הייתי אומר "וואוו". אבל מדרים, ציפיתי לקצת יותר.

Rudess

New member
סבבה אחי

אם כולנו היינו מסכימים, אז היה משעמם בעולמנו :) ודרך אגב, אני אישית נוטה שלא להסכים עם הסקירה של ברייטמן :)

אני לא כותב סקירות

רק ביקורות
סקירה זה preview ביקורת זה review ההבדל: סקירה זה 'לפני' האירוע או היציאה לאור של המוצר. ביקורת זה מה שיש לך להגיד 'אחרי'.

meandmeandme

New member
לא ניהיה קטנוניים

אבל סקירה זה יותר כמו overview, וpreview זה יותר בכיוון של תצוגה מקדימה. ההבדל בין סקירה לביקורת היא שסקירה באה יותר מהכיוון האוביקטיבי, ציון העבודות, וביקורת ההפך.

Rudess

New member
יחי הסמנטיקה

מה היינו עושים בלעדיך ברייטמן? :)

RamiSun

New member
יותר נכון להגיד....

אם לכולנו היה טעם טוב .... אז היה משעמם בעולמנו....
דברים בשם אומרם, הקרדיט למשפט הזה שייך ליהודה קוטון. ובקשר לביקורת, הרי עוד שנה היא תשונה ותתוקן, כפי שקרה בעבר, כך שהיא לא רלוונטית עדיין. בכלל אני מעדיף תמיד סקירות של מוזיקאים על של היסטוריונים....

Rudess

New member
חחחחח חזקקקקק רמי!

"אני מעדיף תמיד סקירות של מוזיקאים על של הסטוריונים" יכול להיות אחלה חתימה!

על מה אתם מדברים?

מתי בפעם האחרונה שיניתי ביקורת שכתבתי? הנטייה להגיד דברים בסגנון "והמבין יבין" לא מוסיפה כבוד או הערכה.

Rudess

New member
מדברים על...

הביקורת המשוכתבת שלך של סינס, שהשתנתה שלוש שנים אחרי שכתבת אותה :)

לא דובים ולא ציפורים

הביקורת לא שוכתבה - הביקורת נכתבה! לא היתה ביקורת ב'מתקדם'. כתבתי ביקורת ל'שרת העיוור' - ואחר כך כתבתי ביקורת ל'מתקדם'. תחשוב לפני שאתה קובע עובדות.

מוכרח לציין

שהביקורת ב'מתקדם' הרבה יותר טובה מזו שב'שרת העיוור', שכתוב או לא שכתוב.

רמי, לידיעתך

אני לא היסטוריון, אני מוסיקאי. למדתי פסנתר ואורגן בצעירותי, ואני מתייחס לעצמי בתור מוסיקאי בדיוק כפי שאתה מתייחס לעצמך כמוסיקאי. אגב, אתה עדיין לא התגברת על הסיפור של הלהקה שלך, מה? אתה עדיין זוכר את הכיסוח של הסינגל ההוא...מבטיח לכתוב דברים טובים אם ההתרשמות שלי תהיה טובה. אל תיקח את זה אישי, זה לא אישי.

למעלה