OCPD

my world 88

New member
OCPD

האם מישהו הראה פעם סימנים לאוסיפידי? אני עדיין בין טיפולים באוסידי. מפרוזק כזה למשהו מתחילים לי טקסים שאחרי שיטוט בויקיפדיה ממש מתאימים לOCPD וזה ממש מפחיד אותי. בשבוע הבא אני נפגש עם המטפל שלי (אחת לחודש) ודי חושש להסביר לו על זה
אני לא רוצה לעבור את כל התהליך שוב, לא רוצה שיגידו לי להפסיק עם הפרואק עד שיראו מה קורה, וכל זה בתקופה כלכ ך לחוצה
מישהו פה יכול להסביר לי על האם יש איזהשהו קשר בין OCD לOCPD? (לרוב החולים באוסידי יש גם וגם?) האם מדובר בכדורים אחרים? אשמח לתמיכה:) תודה!

יש ב"קישורים" קטגוריה להבדלים ביניהם

בכל מקרה, אל תחשוש לשתף את הפסיכיאטר, לא נראה לי שיפסיק לך משהו. אם כבר אז אולי יעלה קצת יותר את המינון בהמשך. אני לא מבינה בכלל ב OCPD אני מקווה שיש חומר עזר בקישורים של הקטגוריה.

my world 88

New member
אכנס מחר

פאק, אני לא מאמין שאני הולך לישון בשעה הזו. שונא מבחנים שהחליטו להרוס את חיי
לילה מקסים ותודה!

my world 88

New member
טוב זה לגמרי הרגיע אותי

אציג את החששות לפסיכיאטר, נראה מה יהיה..:) אני חושב שבכ"מ צריך לשנות את שם הפורום ל"פורום טורדנות כפייתית OCD ו-OCPD", כך שיפנה לקהל רב יותר של אנשים. מה אתם אומרים?

אמא11

New member
היי וערב טוב

לרוב, בOCPD, האדם לא יודע שהוא בבעיה וחושב שהוא הכי בסדר בעולם ושלכל הסובבים אותו יש בעיה. לכן (לרוב) אנשים עם OCPD לא חווים מצוקה ולא יכנסו לפורום. הפורום ממילא פונה לכולם. רק טוב תמי

ADTR

New member
גם אני חשבתי שיש לי תסמינים של OCDP אבל

לאחר שקראתי ב"מאמרים" כאן וקצת בויקיפדיה הבנתי שאני רחוק שנות אור מזה . משהו שקרה לי לא מזמן גרם לי לחשיבה שאולי יש לי את זה אבל "לשמחתי " יש לי תסמינים של OCD "בלבד"

אמא11

New member
../images/Emo52.gifתיקון

דר' אורינג תיקן אותי לגבי העובדה שגם מי שיש לו OCPD סובל, אם כי בצורה אחרת. הוא יתארח כאן ביום ב' ונשאל אותו על כך. יהיה טוב לדעת. יום טוב תמי

למעלה