OCPD-זועקת לעזרתכם
שלום לכולם.
לאחר התלבטויות והמון מחשבות הגעתי למצב שזעקתי לבעלי שהוא חולה וזקוק לטיפול. אחרי שנה של נישואים ומגורים ביחד לא קשה להבין שהוא סובל מOCPD
הוא חרד ולא נרדם כמעט חצי שנה לפני 5 בבוקר , פעם כי טרוד בהכנת טבלאות אקסל, פעם כי חיב להכין חוברת לעבודה לפני ביקור של המנכל ופעם זה כי הוא פוטר מהעבודה וכבר 4 חודשים לא מצליח למצוא עבודה.
לצד זאת, הוא אובססיבי לדברים, מתעסק כל היום בתיקון מנורות או סידור הבית, כל הזמן עסוק בשינוי דברים וסידורם, אם חוזר הביתה ויודע שצריך להכין משהו למישהו שסתם זרק כדרך אגב שרוצה ממנו משהו, לא ינוח ולא יעשה כלום עד שיסים את הדבר הזה. הוא נוקשה מאוד ובטוח תמיד אבל תמיד שהוא צודק ואין לי ספק שזו הסיבה שפוטר כבר מ2 מקומות עבודה. קשה לו לקבל מרות וסמכות מבוסים והוא מכור למחסנים, יושב שעות כל סוף שבוע במחסן של ההורים שלו ונובר שם, מסדר הכל לפי קריטריונים, גדלים, נושאים, מגיע להורים שלי ומסדר ללא בקשתם את המחסן שלהם, שלא נדבר על שרואה מגירה הוא לא מסוגל לא לסדר אותה ולעשות ביקורת שהתרופות כולן בתוקף .
הוא מתגאה לספר כל כל דבר שעושה שתמיד קשור לסדר וארגון
ומסוגל ללכת 4 פעמים לדואר כי לא מצליח לדחות את הסיפוק למחר.
כל אלו הם קצת מהדברים שהוא חווה.
חשוב לי לציין שאתמול אחרי שנה של בכי הוא הסכים להודות שיש לו בעיה והמחשבות הטורדניות שלא נותנות לו מרגוע הורגות אותו וקשה לו .
עם דברים אחרים עדין לא חושב שיש לו בעיה כי לא רואה זאת ככה (בטוח שצודק) הוא הסכים ללכת לטיפול .
אבל בתנאי שזה יהיה מישהו פרטי שיש לו סודיות מובטחת כי הוא עובד בתחום שחושש שאם ידעו שיש בעיה או לוקח כדורים זה ידפוק לו את המקצוע ואת הקידומים במקומות שירצה לעבוד .
אני נואשת וזועקת לעזרתכם
חייבת מישהו תותח שאוכל ללכת איתו אליו לטיפול
שיהיה פרטי ולא משנה כרגע הכסף, העיקר שיצליח לעזור לי להשיב לבעלי קצת מהשקט הנפשי שאבד לו .
אני כל כך אוהבת אותו ולא מצטערת על שהתחתנו, אך כרגע אני לא מסוגלת להמשיך ככה
בבקשה עזרתכם .