אז מאיפה נשיג כסף?
S Skate is Back New member 4/8/02 #22 מתחילים לעבוד למצוא עבודה... ברוח השותופיות והקומניזם,הרווחים מהעבודה יועברו לקופת האגודה ולבסוף רוכשים די.וי.די משותף... עכשיו,למישהו יש הצעות עבודה?
מתחילים לעבוד למצוא עבודה... ברוח השותופיות והקומניזם,הרווחים מהעבודה יועברו לקופת האגודה ולבסוף רוכשים די.וי.די משותף... עכשיו,למישהו יש הצעות עבודה?
F FaithNoMore New member 4/8/02 #27 אני לא מתעללת, תראו... דבר ראשון אין לי כסף לקנות דיסקים של D.V.D דבר שני, אתם יודעים כמה זה מבאס שמאז שאתה זוכר את עצמך לכל העולם היה וידאו רק לך לא! וכולם ירדו עליך! זה חרא!
אני לא מתעללת, תראו... דבר ראשון אין לי כסף לקנות דיסקים של D.V.D דבר שני, אתם יודעים כמה זה מבאס שמאז שאתה זוכר את עצמך לכל העולם היה וידאו רק לך לא! וכולם ירדו עליך! זה חרא!
D disintegration10 New member 4/8/02 #29 אנשים d.v.d !!! זה הדבר! ההופעה של פירל ג´ם ממש מגניבה! יש שם תוספות מגניבות! קטעים של המתופף ועוד הרבה דברים תשכירו ותתנחלו אצל חבר שיש לו.
אנשים d.v.d !!! זה הדבר! ההופעה של פירל ג´ם ממש מגניבה! יש שם תוספות מגניבות! קטעים של המתופף ועוד הרבה דברים תשכירו ותתנחלו אצל חבר שיש לו.