oceans

Skate is Back

New member
oceans

איזה שיר ענק זה...של פרל ג´ם,אם יש בכלל מישהו כאן שעדיין לא יודע קראתי במאמרים שיש לו גם קליפ,אבל שחיפשתי בקאזה מצאתי רק מההופעת אנפלגד של פרל זה הקליפ,או שיש לו קליפ אמיתי?

יש קליפ אמיתי

גם לי היה קשה למצוא אותו בקאזה, אבל בסוף מצאתי... והשיר באמת מגניב...

Layne

New member
אחלה שיר

בין הטובים בTEN. הקליפ באמת טוב , ראיתי אותו רק פעם אחת בקלטת מוקלטת של MTV. זה היה יום שקראו לו פרל ג´ם דאי , זה היה ממש מגניב , כל היום שירים שלהם (אז לא היו להם כל כך הרבה שירים , רק את השירים מטן ) אבל השמיעו את השירים מלא פעמים ועוד עוד כל מיני דברים נחמדים. פעם MTV עוד היה שווה זיפזופ

הימים הטובים

אני כל כך זקנה. MTV כבר מזמן הפסקתי לראות. חוץ מכשמתחשק לי לראות כוסיות. אבל בתקופתי כשעוד ראיתי MTV בשביל המוסיקה OCEANS היה אחד הקליף היותר מוצגים. זה היה EVEN FLOW, OCEANS,וכמובן JERAMY

יש את הקליפ אפילו ב-

d.v.d שלהם אפשר להשיג או להשכיר בלי בעיה יש שם גם עוד הרבה בונוסים מגניבים חוץ מההופעות שהן גם מעולות

Skate is Back

New member
לפחות אני לא לבד

אפשר לפתוח קהילת האדם הקדמון-אנשים שאין להם די.וי.די

Skate is Back

New member
אני חושב שבתור התחלה

אנחנו צריכים להתחיל לחצוב כסף להפוך אותו למטבעות ולבסוף נתקדם כולנו ביחד לתקופה חדשה-די.וי.די שיתופי שיוצב במקום נבחר ובו נראה כל היום סרטים מענינים והופעות של להקות גארנג´... אז מתי מתחילים? והאם יש מישהו שיודע איפה אפשר למצוא מחצבת כסף?

Skate is Back

New member
האנשים המתכרים אמא ואבא

(אבל יש להם זכויות על השם) גורדו עד תום, ולכן כרגע אין להם מספיק כדי להגיע לדי.וי.די פרטי... מקור כסף אחר

למעלה