Ocean בהרצליה, היום

justmom

New member
Ocean בהרצליה, היום

צהריים לארבעה - הורים, בן 14 ובן 41/2 (להלן גמד הבית). המסעדה נעימה ומרווחת, ובשבת לשם שינוי לא היתה בעיית החנייה המזעזעת של הרצליה. מנות ראשונות: מרק דגים ופירות ים - טעים, חריף מעט, אבל היחס בין המרק לתכולת פירות הים נוטה יותר מדי לטובת הנוזלים - שרימפס אחד, 2 מולים ו-6 קלמרי לא באמת עושים מרק פירות ים. בצד השני - טרין כבד בתאנים ורוטב יין אדם. נחמד, אם כי השילוב נדוש למדי. מנות עיקריות: שרימפס ברוטב שמנת, חרדל ושאלוטים - מצוין ועשיר, כנראה המנה המוצלחת ביותר מבין העיקריות שאכלנו. שיפודי שרימפס וקוקי סן-ז'אק ברוטב סרטנים, ג'ינג'ר ולמון גראס ועל מצע פירה - מנה די טעימה, אם כי ברוטב שלט טעם (וצבע) של כורכום יותר מאשר ג'ינג'ר. פילה דניס קריספי על פירה - מוצלח, לטענת הסועד בן ה-14 שניקה יפה את הצלחת. טבעות וראשי קלמרי בציפוי פריך - הוזמנו לגמד הבית, ולכן (להצעת המלצר החביב והיעיל) הוגשו רק טבעות, בלי ראשים. הגמד נהנה, ומאחר שהמנה גדולה למדי נהנו גם היושבים לידו. קינוח - בן ה-14 אכל פונדנט שוקולד בגלידת וניל, שהיה לדבריו מוצלח. היתר הסתפקו בגלידה אצל השכן, דר' לק. יחד עם קפה, תה ושתייה קלה הסתכם החשבון בכ-500 שקלים. בסה"כ - ארוחה מוצלחת. והסתייגות אחת - רק בשלב החשבון הסתבר לנו שהארוחה העסקית מוגשת גם בשבתות - מה שלא צוין ברסט, ולא נאמר לנו ע"י המלצר. חבל.

גסטרו

New member
אכזבת אותי, כשראיתי את הכותרת

חשבתי- הנה גם הם ראו את מודעת הפרסומת לארוחה מלאה ב 88 שח לא כולל ששי בערב .... רק שבעיון בתפריט המבצע ראיתי שלא כל הגמדים שלי ימצאו שם מה לאכול . טוב לקרוא אותך כאן !

justmom

New member
אכן, התעצבננו קשות כשהעסקית התגלתה

לנו בשלב החשבון.

ו שתי

New member
חן-חן על הדיווח

השרימפס ושיפודי הקוקי עשו לי את זה בענק. טוב לראות אותך כאן.

Forum User

New member
מכעיס שלא סיפרו לכם על העסקית

גם אם רק חלק מהסועדים היו מוצאים בה את מבוקשם. הנה היא, לטובת הציבור. אגב גמדי בית וקלמרי - שלנו תמיד העדיפו את הראשים, בת החמש וחצי קוראת להם "פּרחים".

למעלה