Ocd

Never give up1

New member
Ocd

שלום לכולם,
לאחרונה צצה מחשבה בראשי שלא נותנת לי מנוח אפילו לשנייה אחת.
כל חיי הייתי מתעניין בבנות מערכות היחסים שלי היו אך ורק עם בנות ותמיד נמשכתי אליהן מכל הבחינות.
לאחרונה עקב נטילת כדורי פרוזק שהוריד לי את החשק המיני לחלוטין צצה לי המחשבה שאני לא נמשך לבנות.
ומכאן אש בשדה קוצים פחדים חוסר תיאבון בדיקה של איך גופי מגיב מול סרטי גייז. ורק הגביר את הפחד והלחץ
קראתי שהתופעה הזאת מוכרת אבל עדיין לא מצאתי משהו שיחזיר לי את השקט הנפשי אני מדוכא לחלוטין ולא יודע מה לעשות
אשמח לעזרה..

Niv s

New member
הירידה בחשק היא פעמים רבות זמנית

וחולפת כשהגוף מתרגל לכדור.
אבל - לא בהכרח. ואם תראה שבהמשך החודש לא יהיה שינוי אז תיגש לפסיכיאטר/ית.

jacolevi

New member
זוהי אחת התופעות האופייניות של ocd , מחלת הספק.

קודם כל ידוע כי פרוזק ודומיו מורידים את החשק המיני , אתה לא היחיד עם מחשבות ספק למיניהן. אין שום סיבה שבעולם שאם עד היום היית עם העדפות מיניות מסויימות מוגדרות לחלוטין , שפתאום משום מקום תבוא איזה מחשבה חדשה שאולי אתה לא מי שאתה חושב שאתה . את היית באמת הומו זה לגמרי לא היה מפחיד אותך אלא בדיוק להיפך , הית מרגיש שחרור והקלה .
אנשים לא מחליפים העדפות מיניות פתאום באמצע החיים , ככה ששכח מזה .

בעיקרון , וזה לגבי כל האפיונים של אוסידי , הפחד ממה יהיה והספק שמנקר בראש וכל החרא מגיע עם זה .
והכי חשוב : אל תנסה אפילו להדחיק את המחשבה הזאת , תן לה שתבוא ותלך כי זו רק מחשבה כי ככל שתיתפש ותלחם נגד זה אתה תתענה לחינם .
כל מי שיש לו אוסידי (עם או בלי טכסים) המחשבות הלא הגיוניות שמציקות ומענות הן חלק מרכזי מההפרעה ואני תמיד מנסה לתת להן למחשבות שתסתובבנה להן בראש כי ממילא אי אפשר להתעלם מהן . יש זמנים שהן משגעות אותי ויש זמנים שאני משוחרר כמעט לגמרי מהן .

Never give up1

New member
עזרה

אין עוד מישהו שיכול לעזטר?
ראיתי שהנושא הזה בפורום עלה ב2012 ספק אם יש לי סיכוי לדבר עם אחד מהם אשמח לעזרה

למעלה