ocd ודת

שיר1007

New member
ocd ודת

שלום ,

אני חדשה כאן.
לצערי אני סובלת מOCD כרגע אני בהריון בחודש 6 עם תאומים.
בהריון יש סיכון לנטול את התרופות שבאמת עזרו לי.
הocd שלי מאופיין במחשבות על דברים שאני מפחדת שיקרו(כמו משהו לבעלי לעוברים).
רוב הזמן אני לא סובלת מהocd והוא מתעורר רק במצבי קיצון.
חוץ מהמחשבות אני מבצעת טקסים של ביטול הנדרים שעולים לי בראש ובזמן האחרון זה טוחן לי את המוח כל הנדרים הכי הזויים שעולים לי בראש על כל מה שאני לא רוצה שיקרה לי פשוט המשבה עולה ואני לא מצליחה להשתלט. אני כבר מוצאת את עצמי כל היום מבטלת את הנדרים בראש כי אני פוחדת שה' יעניש אותי ויקרה הדברים הרעים ממה שנדרתי מתוך ההפרעה.
הלכתי אפילו לרב לבצע התרת נדרים וקללות עתידיות שיבטל את כל מה שאומר בעתיד. שום דבר לא מרגיע אותי בעלי לא מוכן לשמוע על הכדורים גם אם יגידו לו שזה לא מזיק מפחד שיפגע לא משנה כמה יגידו לו שלא פגעאו פוגע.
כל בוקר אני קמה בחרדה ב3 לפנות בוקר המוח נטחן ולא מפסיק כבר אובדת עצות מהפחד שזה גורם לי. הפסיכולוגית שלי אומרת שצריך ללכת לפסיכאטר הלכתי הסברתי לו את המצוקה והפחד מהכדורים המליץ על טיפול התנהגותי אבל זה לא עוזר לי השיחות ושהיא אומרת לי שאין לי שליטה על מה שהק"בה יחליט גם אם אומר את זה מאתיים פעמים אבל זה לא מרגיע אני בוכה המון.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי שיר

גם לי היה אוסידי דתי. זה נפסק כשהבנתי שזה רק אוסידי ואלוהים מבין אותי שזה רק אוסידי. אני אישית מבטיחה לך ששום דבר רע לא יקרה לא לך ולא לעוברים או לבעלך.
מה שאני כן ממליצה זה לנסות שיחות וטיפול סיביטי זה מאוד עוזר. אם תרצי לדבר שמי כהנא:).

שיר1007

New member
Ocdודת

אשמח לדבר איתך מאוד!! אני ממש בחרדות. ניסיתי שיחות עם המטפלת היא אומרת לי לא לבטל את הנדרים להתעלם אבל זה מלחיץ אותי לא לבטל אותם. מפוחדת מאוד שמשהומיקרה.

למעלה