תשובה
היי אוסי ותודה, עכשיו אם שאלת את השאלות הללו אז הינה התשובה שלי: 1. הצילומים המוקדמים הם חלק מהיום של החתן והכלה מרגע המפגש הראשוני בין הזוג (רגע מאוד מרגש ועם הרבה אמוציות שרצות) לדעתי חייב להיות כיסוי לעינין, אבל אם רוצים תיעוד מלא של היום גם של ההכנות בסלון לדוגמא אז על זה כן צריך להוסיף כסף, כי זה באמת יותר שעות עבודה ויתר עבודה אח"כ בעריכה, ומגיעים בדרך כלל מהבוקר ואז זה נמשך עד........ והרי האירוע אף פעם לא יודעים מתי הוא נגמר ולכן על צילומים מוקדמים מהבוקר אני חושב שכן צריך להוסיף תשלום מעבר, אבל אם קבעתם להיפגש אחרי כל ההכנות בנקודת הזמן שהכלה נפגשת עם החתן אז אין כל סיבה הגיונית להוסיף על זה תשלום זה חלק מתיעוד היום! 2. הזמן הטוב ביותר לצילומים משתנה מתקופה לתקופה (שעון קיץ וחורף) ומזוג לזוג (מתי אתם מוכנים ואיזה מרחק מקום הצילומים ממקום החתונה) כי לצלם יש גם זמן התארגנות במקום וצריך לתעד את כל מה שקורה שם גם ואת ההורים שלכם אתכם לכן זה מאוד תלוי בזמנים שלכם, כדאי שתתכננו את היום שלכם בתיאום עם הצלם שבוע לפני וכך תוכלי לסגור קצוות גם עם נותני השירות ששיכים להתארגנות שלך. 3. בקשר למקומות חדשים אין לי משהו ספציפי להציע לך זה מאוד תלוי בזוג ובפתיחות שלהם באותו יום אבל הכי חשוב לא להכנס למרובעות בעניין וללכת ולעשות חיים באותו יום הצילומים המוקדמים מאוד משחררים אם עושים אותם באוירה הנכונה אוירה שנקבעת ע"י הזוג והם המובילים אפשר חעשות מהצילומים פקניק מפנק עם יין לבן וקצת נישנושים (הזדמנות טובה לאכול ולרומנטיקה). מקווה שהעצות היו מועילות ואשמח לענות על עוד שאלות אם למישהו יש. ביי אייל