OC101 שאלה ובקשה...

OC101 שאלה ובקשה... ../images/Emo11.gif

היי אוסי קיבלתי במייל שלי הודעה ממך שנכתבה כאן בפורום אבל משום מה היא מחוקה האם תוכלי לכתוב אותה שוב בבקשה ותודה אייל

oc101

New member
Eyal Dear ../images/Emo40.gif

there is nothing to write but its a free country babe, if you really like to take part in this forum you can do it , but consider this - massages with advertising will be deleted immediately by Eti , I really liked your idea regarding the locations for winter times. the only suggest I can give you to continue your stay here is write only things regarding your specialties- photo like: 1. most of the photographer don´t suggest to do pre-photos (cause its too much work for them ?!) Gal Plotnikov asked me 100$ for this !!! 2. what is the best time to take the per-photos 3. new idea for location I wish you good luck p.s if Eti will delete this massage I´ll try re-send it to your email sincerely yours OC Hazthira Ba´bashlaniout

תשובה

היי אוסי ותודה, עכשיו אם שאלת את השאלות הללו אז הינה התשובה שלי: 1. הצילומים המוקדמים הם חלק מהיום של החתן והכלה מרגע המפגש הראשוני בין הזוג (רגע מאוד מרגש ועם הרבה אמוציות שרצות) לדעתי חייב להיות כיסוי לעינין, אבל אם רוצים תיעוד מלא של היום גם של ההכנות בסלון לדוגמא אז על זה כן צריך להוסיף כסף, כי זה באמת יותר שעות עבודה ויתר עבודה אח"כ בעריכה, ומגיעים בדרך כלל מהבוקר ואז זה נמשך עד........ והרי האירוע אף פעם לא יודעים מתי הוא נגמר ולכן על צילומים מוקדמים מהבוקר אני חושב שכן צריך להוסיף תשלום מעבר, אבל אם קבעתם להיפגש אחרי כל ההכנות בנקודת הזמן שהכלה נפגשת עם החתן אז אין כל סיבה הגיונית להוסיף על זה תשלום זה חלק מתיעוד היום! 2. הזמן הטוב ביותר לצילומים משתנה מתקופה לתקופה (שעון קיץ וחורף) ומזוג לזוג (מתי אתם מוכנים ואיזה מרחק מקום הצילומים ממקום החתונה) כי לצלם יש גם זמן התארגנות במקום וצריך לתעד את כל מה שקורה שם גם ואת ההורים שלכם אתכם לכן זה מאוד תלוי בזמנים שלכם, כדאי שתתכננו את היום שלכם בתיאום עם הצלם שבוע לפני וכך תוכלי לסגור קצוות גם עם נותני השירות ששיכים להתארגנות שלך. 3. בקשר למקומות חדשים אין לי משהו ספציפי להציע לך זה מאוד תלוי בזוג ובפתיחות שלהם באותו יום אבל הכי חשוב לא להכנס למרובעות בעניין וללכת ולעשות חיים באותו יום הצילומים המוקדמים מאוד משחררים אם עושים אותם באוירה הנכונה אוירה שנקבעת ע"י הזוג והם המובילים אפשר חעשות מהצילומים פקניק מפנק עם יין לבן וקצת נישנושים (הזדמנות טובה לאכול ולרומנטיקה). מקווה שהעצות היו מועילות ואשמח לענות על עוד שאלות אם למישהו יש. ביי אייל

שעתיים לפני מה?

השאלה היא מה לפני??, לפני הזמן שקבעתם, בואי נגיד שתחילת הצילומים ב17:00 אז בשביל לבוא ב15:00 זו התוספת?? תראי אני גם טוען שבשביל לתעד את ההכנות צריך להתחיל ממש מהרגע הראשון אין טעם לעשות בכאילו, כאילו את מתאפרת בדיוק עכשיו כשלמעשה בפועל התאפרת לפני שעה אז אין מה לעשות עבודה בכאילו! זו דעתי אבל אל תשכחי שאם את מארגנת את היום שלך כראוי אז תוכלי לנצל כל דבר אז לכן שעה שעתיים לפני אין צורך לגבות אבל אם עושים את זה אז עד הסוף ומגיעים ממתי שהכלה מתחילה להתארגן מהתחלה ויוצרים תיעוד מלא ולא בכאילו, כך שעניין הזמן הוא לשיקולך ולרצון שלך בהתאם לדרישות שלך, הצלם יוכל לקבל את זה או לא ואם לא כדאי שיהיה לו סיבה משכנעת. בהצלחה אייל

oc101

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo35.gif

the photographer comes in 18:30 and for tow hours before that he charged 100 $ ! haztehira

את צודקת!

היי אוסי מצטער לומר לך אבל עלי זה לא מקובל! לפי מה שאת אומרת הוא מגיע רק למקום החתונה ומצלם רק במקום. ההשקפה שלי כנראה שונה משלו ואני בטוח שיש עוד רבים שחושבים כמוני בכול אופן ההחלטה היא שלכם אם לשלם לו את ה-100$ בשביל זה או שלתת לו על הראש ולאפס אותו, זה הכל עינין של היצע וביקוש ושלא יהיה גרידי בנושא!!! בהצלחה אייל

למעלה