OC!!!

MoonFairy

New member
OC!!! ../images/Emo13.gif

(ולא, הכוונה היא לא למחוז
) חשבתי להציג בפניכם 2 דמויות מקוריות שלי, הן חלק מספר שאני כותבת (בתהליך כבר... יותר מדי שנים חח עצלנית שכמותי
) הנקרא "סודות הירח" 2 הדמויות, כמובן, הן ערפדים התקופה - איפשהו בתקופה הויקטוריאנית מיקום - לא ברור, איפשהו בין בריטניה לצרפת (ולא בתעלה
) טריסטן: שליט האש. (מתוך 4 האלמנטים....) ערפד בן 260, מתגורר ביער ארבעת האלמנטים. עיסוקו העיקרי הוא לוודא שיצורים אנושיים לא ישרדו את חלקת אדמתו ביער, תוך שעשוע בעינויים מכול מני סוגים. הוא מעדיף לשחק בהם
ניזון מהפחד של אחרים ונוטה לחוסר אונים כשלא מצליח להשפיע על אדם אחר. הוא ציני, כריזמתי, הגיוני (עד כמה שערפד יכול להיות) בוגר ואינטיליגנטי, 0 התחשבות ברגשות אנושיים, 100% לויאליות למשפחת המלוכה של ממלכת אוויאן הצפונית, למרות אדישותו ובגרותו הוא נוטה להיכנס לכול צרה אפשרית שנכלאת לדרכו. כוחות מיוחדים - יכול לרחף (לא לעוף! לרחף....) ולירות כדורי אנרגייה מהידיים מתוקף תפקידו כשליט האש :) מראה חיצוני: עור חיוור, עיניים צהובות, שיער ארוך חלק עד הכתפיים בצבע לבן, בגדים תקופתיים אריסטוקרטים. נוטה להסתובב עם מקל רק בשביל הפוזה (וככלי בשעת קרב, כשצריך) חולשה - פקודות ממשפחת המלוכה (וכול הדברים הבסיסיים שקוטלים ערפד
) לואיס: שליטת הרוח. בת דודתו של טריסטן ערפדית הצעירה מטריסטן במס' שנים, גם היא מתגוררת ביער ארבעת האלמנטים. לואיס מאוד מאוד מפונקת. תמיד רוצה דברים כאן ועכשיו. משדלת את טריסטן לעשות שטויות כשמשעמם לה, ומתנהגת בקטנוניות כשזה מונע ממנה לעשות זאת בתור "האח הגדול" האחראי והבוגר. יש לה חיבה מיוחדת לגברים תמימים שנכנסים ליער ארבעת האלמנטים במטרה לחצותו, אך לואיס נהנת לפתות אותם אל מותם המהיר. נוטה להתעצבן במהירות כשמגלה שנימפות אלמנט המים הגיעו אליהם ראשונות.... אוהבת להקניט ולהתגרות ביצורים אחרים ביער שיכולותיה מתעלות על שלהם חסרת אחריות, אימפולסיבית, מרדנית, בטוחה שתוכל להשיג תמיד כל מה שתרצה לכן מאוד קשה לה לקבל את המושג "לא" בכול דרך שלא תהיה... הסיבה היחידה שהיא מכבדת את משפחת המלוכה היא טריסטן, אותו היא מכבדת ומעריצה. משפט נפוץ: "אוף, טריסטן, לא כיף איתך!! *grumpy*" כוחות מיוחדים: יכולה לרחף, כוח שיכנוע ופיתוי, טלקינזיס ויצירת מערבולות רוח מראה חיצוני - עור חיוור, שיער גלי עד אחרי הכתפיים בצבע בלונד-בהיר-מאוד, עיניים לבנות-תכולות, לבושה בשמלה ספק-כפרית / ספק-כותונת-לילה שעקב בלאי (לא קל לשמלה לשרוד מערבולות רוח חחח) נקרעה במקצת. מסתובבת בד"כ עם תליון ארוך או עגילים של צלב רק כדי להשוויץ לכולם שעלייה זה לא משפיע (פפפ אמונות תפלות.....
) **
מצורפת סקיצה קטנה שעשיתי על הדמות שלה חולשה - טריסטן, וגברים שמתעלמים ממנה (כן, זה רק מדליק אותה יותר.... נשים. פפפ...
) וכמובן, כל מה שיכול לקטול ערפד לפי המסורת :) היחסים בין טריסטן ללואיס הם כמו של אח גדול - אחות קטנה, אך יש שיראו בקרבה בינהם מעט מינית ולא משפחתית (לא שחס וחלילה יש משהו, כן?? חח) בספר שלי "סודות הירח" טריסטן ולואיס מהווים כלי עזר לגיבורים הראשיים בדרכם במסע אותו עוברים, ולאורך המסע קורים דברים שהופכים את תדמית הערפד הקשוח ל.... טוב, אתם כבר תראו
אשמח לחוות דעת על הדמויות!
אם תרצו לקבל עליהם יותר מידע רק תשאלו אני עובדת על סקיצה של לואיס, אבל אני גרועה בלצייר גברים אז... זה יקח לי זמן. או שהוא ייצא נשי בטירוף
ועוד יותר אשמח לשמוע על דמויות OC (original characters משלכם
!

shaharEB

New member
וואו!

איזה מאגניב חח:] את כותבת ספר או סיפור בעיקרון?! או שסתם המצאת דמויות.. וזה נשמע משהו שלא היה אכפת לי לקרוא:]]]]] ואחלה ציור!

MoonFairy

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

בעיקרון זה ספר. 21 פרקים בתיכנון. אני כרגע בפרק 10 בשמחה אתן לך לקרוא! כשזה יהיה גמור חחחח ת'אמת, אני מתכננת להוציא אותו לאור וכאלה.... wish me luck ^^- והוא לא כולו על ערפדים! כלומר... הם הערפדים היחידים בספר חחחחח אבל הם מספיק טובים כדי לקבל התייחסות

shaharEB

New member
אוויי מגניב:]] כשהוא יהיה מוכן תשלחי לי אני

ישמח לקרוא חח:]] and i wish you luck

kyo31

New member
קול!

זה נשמע ממש מגניב :) הדמויות נשמעות ממש מעניינות, והייתי שמחה לקרוא את מה שכתבת עד עכשיו בסיפור שלך^^ כלומר, כמובן, אם תתני לי D: גם אני כותבת סיפור על ערפדים (אפילו כמה XD), ויכול להיות שאחר כך אני אנסה לצייר דמות או חלק מהדמויות ואעלה לפה...

MoonFairy

New member
אווו תודה!! ^_^-

גם אני אשמח לקרוא מה שכתבת! ובהצלחה בציור!
אם תרצי מישהו שיעזור לך, i do requests LOL

קרניjack

New member
נשמע מעניין

הדמות של לואיס נשמעת קצת נדושה, "הבת המרדנית" או משהו...אבל כמבן תלוי איך שזה משתלב בסיפור. אם את רוצה את מוזמנת להעלות פרק...

MoonFairy

New member
אני חושבת

ש"הבת המרדנית" זה לא בדיוק התיאור שהייתי משתמשת בו חח היא לא ממש מרדנית, סתם מפונקת
ואין לה כ"כ מול מי להתמרד כשחושבים על זה....
יש מצב שאעלה את קטע המפגש הראשון שלהם עם טריסטן עוד מעט, אולי...

קרניjack

New member
אוקיי...אז הפאקצה הסנובית שחושבת שמגיע לה הכל

? קיצר זה נישמע נורא טיפוסי. ואת מוזמנת לפתוח הודעה חדשה לפרק.

Claire333

New member
נשמע טוב =)

תכתבי הכל, חכי שנה ואז תשכתבי הכל ואז תוציאי לאור והספר יהיה מושלם
מניסיון - ככל שמחכים יותר זמן ועובדים על הספר המון, ככה הספר יותר טוב. ואולי ככה תוכלי לראות מה הטעויות שלך (אם יש כאלה
) ודרך אחרת זה באמת להביא לבן אדם אחר לקרוא

MoonFairy

New member
וואו, אין לך מושג

כמה שיכתבתי כשקראתי שוב א ת4 הפרקי םהראשונים שנתיים אחרי שכתבתי אותם חחחחחח

Claire333

New member
ברור

אין לך מושג כמה פעמים שיכתבתי את הספר הראשון שלי..והוא עדיין בתהליכים.. טוב, זה קצת עצוב

MoonFairy

New member
לא יותר עצוב

מהעובדה שמגיל 16 אני גוררת ספר של 21 פרקים... ומחסום יצירתי של שנתיים לא נחשב
נו טוב, כל דבר בעיתו אני מניחה
על מה הספר שלך? אם אפשר לשאול

Claire333

New member
אני התחלתי את שלי בגיל 14 בערך

והגעתי כבר לספר הרביעי שלי. זה מדבר על המון פנטסיה (וכן, יש שם גם ערפדים) ו...וואו, קשה לי להסביר..קצת מביך אותי לדבר על זה... כל מה שאני יכולה להגיד זה שבכל ספר יש גיבור אחר ושבכל ספר אני ממציאה יצורים חדשים (או הופכת יצורים שכבר קיימים לשלי) שזה די כיף.. אין לי מושג אם אני אוציא את הספרים האלה לאור אבל זה היה ממש נחמד לכתוב אותם.

MoonFairy

New member
וואו! כל הכבוד!!

זה נשמע באמת מאוד מעניין :) וגם אם לא תוציאי אותם לאור, הכי חשוב שנהנת לכתוב אותם

למעלה