Obscured by Clouds

RedCherry

New member
Obscured by Clouds

מומלץ? בהנחה שאהבתי את הMeddle ואת Piper... או שעדיף לי לקנות את More ו\או את Saucerfull of Secrets קודם?

Nadavcat

New member
בפינק פלויד אין עדיף לדעתי...

Obscured By Clouds הוא מעולה ללא ספק, אולי לא מהגדולים של הלהקה, אבל, הוא מכיל הרבה שירים קטנים גדולים כאלה שלהם... שחובה על כל מעריץ להכיר. הוא ממש לא דומה לPipers, ואפשר להגיד שיש לו סממנים דומים לMeddle קנה את כולם. אגב. More הוא פחות טוב לדעתי מהשאר.

noamrap

New member
פינק פלויד...

ההערצה העיוורת הזו לפינק פלויד לא נכונה בכלל. לא כל האלבומים שלהם טובים ולא כולם חובה. בעיניי (וזוהי דעתי האישית בלבד) - MORE הוא אלבום נפלא עם שירים מלודים מדהימים וקטעים אינסטרומנטלים נסיוניים ואווירתיים. הייתי מוותר בכיף על DIVISION BELL (אוי העייפות...) , MOMENTARY LAPSE OF REASON (התאכזבתי קשות עוד ביום שהוא יצא) ו- FINAL CUT (אם כי יש ימים שאני מעדיף להשאיר אותו ברשימה הטובה). למי שאוהב את התקופה של הפסקולים שלהם - מומלץ ביותר להשיג את הבוטלג COMPLETE ZABRISKI POINT SESSIONS שמאגד את כל הקטעים שהם הקליטו לפסקול הסרט "נקודת זבריצקי" ורובם לא יצאו כלל באופן רשמי. והכל באיכות מאסטר. ממש האלבום הגנוז של הפלויד מסוף שנת 1969. אני מעריץ של הפלויד ויש לי את כל האלבומים והמון בוטלגים - אבל בראייה לאחור אני בהחלט נגד אמונה עיוורת בלהקה הזו. יש לה הרבה עליות אבל גם הרבה ירידות.

Nadavcat

New member
הערצה עיוורת

אני מסכים איתך שיש מלא כאלה... הם החברה האלה ששומעים את המילה פינק פלויד ואוהבים, בגלל השם. אני לא כזה ושום דבר שכתבתי לא מצביע על זה גם :) אכן אני מאד מאד אוהב את המוזיקה שלהם, ומאד אוהב את הנגנים שלהם, וכן, לדעתי כל האלבומים שלהם טובים, ישנם כאלה שמאד, וישנם כאלה שפחות. Peace !

ofekkehila

New member
אלבום טוב

אמנם לא מחמשת הגדולים שלהם אבל הוא והפסקול השני "MORE" הם מעניינים וכיפיים. זאת הייתה תקופה יפה לפלויידים, היו עוד בתחילת הדרך. אלבומים צעירים, הרבה חופש ומרגישים שהם מפיקים הרבה הנאה מהמוזיקה.

sandman14

New member
שאלה לגבי הפינק...

ההופעה בפומפאי יצאה בדיסק או משהו? יש איך להשיג את זה?

למעלה