OBLIVION

dishate

New member
OBLIVION

חברים אני רוצה להציג לפניכם שיר של הלקת Dist0rted שנקרא OBLIVION. השיר נורא ישן ומעניין כמה שהוא תמיד יהיה אקטואלי... Dist0rted / oblivion the killing field came to this town (some people are dying,the rest are crying) they spilled our blood like ret hot wine (the kill field strikes in the morning) impossible to live this life oblivion is in your heart... is this the peace we wanted ? is this the peace we thought would come? will tomorrow save us? from our hell, from our maze of hard days life? organization works with lust it`s after you and all of us the queen of freedom has been raped a bomb is sent there`s no escape ! is this the peace we wanted ? is this the peace we thought would come? will tomorrow save us? from our hell, from our maze of hard days life? Dist0rted...

Metal_F

New member
יפה...!..זה רק אני או ש...

לאחר קריאת השורה: ...Queen of freedom has Been raped... ישר עולה לראש השורה Lady justice has been raped (ע``ע Metallica - ...and justice for all) ?

dishate

New member
לדעתי הן שתי נשים שונות... :cool:

לדעתי lady justice ו qeueen of freedom הן 2 נשים שונות... אולי הן מדברות בטלפון לפעמים אז בגלל זה הן מזכירות אחת את השנייה... (אגב הליידי של מטאליקה חקוקה על גבי לנצח נצחים...) יום טוב לכולם!

metal

New member
שיר יפה. כמה אקטואלי שלא יאומן...

במיוחד אחרי שאתמול כל הלילה הראו שלוליות של דם...מה קורה כאן כבר...

Distorted

New member
אח.......

אני עוד זוכר את התקופה שכתבנו את זה...... קצת לפני רצח רבין..... קיבינימט מה שהולך פה!!!! אי אפשר לדעת אם תחזור הבייתה היום, או שיחזירו אותך בתוך שקית שחורה. בכל אופן, השיר הזה ימשיך להיות אקטואלי עוד המון זמן, ואין לי ספק שכל פעם שנבצע אותו מחדש, הוא יקבל פן קצת שונה, קצת יותר אקטואלי, קצת יותר מוחשי וכואב. ``For a price gets paid, you`re living like the dead.`` ``And forever a dream, coz i`ve got no mouth, but I must Scream!`` Scream - Dist0rteD...

metal

New member
אח........ תאום

האמת... אני נורא מעריכה את הקטע הזה שאתה ובכלל אתם כלהקה מסוגלים לכתוב לאנשים - כי אני אישית לא מסוגלת להראות דברים שאני כותבת לאנשים. ישר כח. ובכלל כיף לכם שאתם מנגנים (החלום שלי זה ללמוד לנגן על כינור - יש לי רקע....אבל.....) אני יותר בקטע של ציור וצילום. keep doing your job

Distorted

New member
אני מכיר את ההרגשה

לפעמים אני ממש מפחד להראות את מה שאני כותב לאנשים, ככה שרוב מה שאני כותב נשאר במחשב, ולא יוצא לאנשים החוצה, ובטח שלא להלחנה (מושיק-אל תאכל אותי, רוב מה שאני כותב לא מתאים לדיסטורטד,אפילו לא לווסטלייף. :) באופן עקרוני אני מלחין את הרוב, וזה כבר משהו שונה לגמרי. קצת פחות מלחיץ בקטע של פתיחות. מה שכן, כינור זה אחלה ואם את בקטע, אז תגשימי את זה. זה הכי כיף בעולם לעשות מה שאת באמת רוצה. ואם את בקטע של צילום, אז יש לנו שפה משותפת, כי גם אני אוהב צילום, יש לי קצת רקע.....לא הרבה, ונשמח לראות עבודות שלך, אם יש.

metal

New member
אני חושבת שיש את ההרגשה להרבה...

אמממ...זה די לגיטימי שבן אדם לא כל כך ירצה לשתף אחרים , האמת ...זה הכל תלוי באיך תופסים את השירה - לי אישית יש כמה קטעים שכתבתי וציירתי להם משהו או הוספתי תמונה שצילמתי. ושוב...אני ממש הייתי רוצה גם ללמוד לנגן ...עוד חודש יהיה לי זמן (המון זמן ליתר דיוק ) - אני מקוה שגם אני אממש את זה , אבל אני לא יודעת אם אני הי פעם אגיע לאיזושהי דרגה של הלחנה ... בכל אופן , אני גם חושבת שזה באמת ממש נהדר וכיף לעשות את מה שאתה הכי רוצה בעולם. אז...קארפה דיאם (אני עדיין בהשפעה של ``ללכת שבי אחריו`` שראיתי כרגע בלויין). לילה טוב

למעלה