Obey thy lord!

Gizmo16

New member
כן, נו, אני תמיד טענתי..../images/Emo28.gif

שבפגישת מחזור אני עדיין אהיה פה

Thestral

New member
אולי אשתמש בזה../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אוקיי. לאחר לימור. גם אני התמכרתי לשיר הלא ברור של שירי מימון לאירוויזיון. אני שומע את זה בלופים ולא יודע מה לעשות או איך להפסיק. לילה בא לאט הזמן נצחחחחחחחחחחחחחחח לילה ואתה השקט שנשאאאאאאאר רגע אחדדד נופלת איתך בסוף המשחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק~ הווווווווווווהוהוהוהוהוהוהו! אני לא יודע איך להפסיק;_; מישהו רוצה לקנות לי כרטיסים לאוקראינה?

I Love Paige

New member
האמפ. זה שיר חמוד.

הייתי כעיוורת לאור היום מרוב ההגיון לא נשאר מקום רועדת לידך והסם שבי עוד לא נגמר נושמת לימינך והטעם כבר מר המבט אחר והכל חודר אתה מסתתר, את גופי שובר המבט אחר והכל חודר איך עוד יום עובר בלי נשימה! לילה בא לאט הזמן נעצר לילה ואתה השקט שנשאר רגע אחד נופלת איתך בסוף המשחק [הווווו, ווואאוווו!] בערב שוב חומקת מהרחוב מתוך האפלה מנסה לחשוב עוד קצת עליך עוברת עוד דקה ארוכה, שמרגישה כמו נצח וריק בלעדיך [הווו] המבט אחר והכל חודר איך עוד יום עובר בלי נשימה לילה בא לאט הזמן נעצר לילה ואתה השקט שנשאר רגע אחד נופלת איתך בסוף המשחק [קקקקקקקקקקקק ווווו!!!] לילה ואתה!! השקט שנשאר רגע אחד, נופלת איתך בסוף המשחק [הווווווווווו, וווואווווווווווווו] האמ, כן, זה היה נחמד למדי. יש גם קולות רקע מכוערים למדי, אז לא כתבתי.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifאוי המזכירה של..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שניצל!!
"שלום הגעתם לקו החם של אברבנל אם ברצונכם להשאיר הודעה..."

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הידעתם?

יש 3 מוסדות שונים לחולי רוח שמקיפים את נס ציונה ברדיוס גיאוגרפי לא כזה נוראי. מה שאומר0- למקרה שתחליט לנסות לצאת משם יתפסו אותך.

painapple

New member
זה כי אתה קטין סוטה..

אבל זה שומדבר אישי. היית בא למפגש, יכל להיות משעשע. כל כך.

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

הצחיקה אותי הכותרת, בפעם החמישית בערך שנאי קורא את ההודעה הזאתי, לפתע זה ממש הצחיק אותי. אל תשאלי למה, גם אני לא יודע...

נ מ ק ס

New member
למען האמת

אני הסתובבתי בעזריאלי ביום שהיה לכם מפגש וראיתי חלק ממכם. יש לי הרגשה שאם הייתי אומר שזה אני הייתם מרביצים לי :(

painapple

New member
היית שם ולא אמרת?../images/Emo10.gif

רוע.
לא היינו מרביצים לך. אולי זורקים אותך מאיפשהו, אבל הגג סגור, אז רוב הסיכויים היו לטובתך.

למעלה