OAB

billc

New member
OAB

overactive bladder שיש צורך/רצון ללכת יותר מידי לעשות פיפי בחודש האחרון אני מרגיש את זה אצלי.. קראתי באיזה שהוא מקום להמנע ממאכלים מסוימים יכול לעזור בבעיה
Foods and drinks that may make your OAB symptoms worse include: Beverages with caffeine (such as coffee or tea) Alcohol Carbonated or “fizzy” drinks (such as soda) Spicy foods Citrus fruits and juices (such as grapefruit and orange juice) Chocolate Tomato-based foods (such as spaghetti sauce)​
האם יש פה דעה בנושא?

0 אור 0

New member
לא יודעת לגבי המזונות האלו אבל טיפולים

ברפואה משלימה יכולים לעזור - לי יש נסיון מצויין עם רפלקסלוגיה, גרינברג וכמובן לא לשכוח את שיטת פאולה שהיא התרגול הקלאסי והממוקד לחיזוק השרירים הטבעתיים. מזונות שידועים כמחזקים את השלפוחית הם סלק וחמוציות, אבל אני לא סגורה אם הם עוזרים גם לנושא הזה (בטח לא מזיקים)

Tom shiatsu

New member
יכולות להיות הרבה סיבות להשתנה מוגברת

מאחר ואין פרטים נוספים רלוואנטים עליך מעבר לזה שאתה בן 102 כנראה ותצטרך איבחון רציני יותר. תזונה לא בהכרח תשפיע אם היא לא ממוקדת לשורש הבעייה.

hal767

New member
לשאלתך

בוודאי שיש קשר בין מה שאתה אוכל ושותה לבעיה שהעלת. אני לא קובע דבר כי אינני מכיר אותך אלא משיב בכלליות לשאלתך. תשובה ספציפית יותר ניתן לתת רק לאחר בחינה יסודית בפגישה אישית.

למעלה