('')(o_O)('')

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo11.gif

לא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifככה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif

פשוט haha
בלי לשים
כמה את פוגעת בנו
ככה באה אומרת ונעלמת בסדר..אין בעיה.. אל תבואי לבכות לנו כשתרגישי בודדה בלילות הקיץ החמים (זה אמור להיות לילות החורף הקרים..אבל..נו על מי אני עובדת
)
|חומה|

sarayEliya

New member
הא?!

חס וחלילהה פוגעת? אני!? מתי...?? אהה כן ונעלמתי כי מה לעשות .. יום ראשון מגן בספרות.. לאלה שלא יודעים מגן זהו מיבחן ענקי על חומר לימוד של 3 שנים. אחרי הרחבת אופקים קצרה... אני שוב יעלם ..ויחזור לחרוש. צאו חברים

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif היא צחקה ../images/Emo122.gif

haha!(דאט פילס גוד
)

nogafe

New member
חמודה, את מדברת על מתכונת...../images/Emo6.gif

...מגן זה לקחת את המתכונת ולהוריד ב10 נקודות כי במקרה קרה שדווקא בשיעור ספרות זה נראה אחלה זמן ללכת הביתה ולקרוא ספר כי המורה גם ככה משעממת... ואז כשיש לך 60 הם קוראים לזה "ציון מגן" (כי הרי 60 נורא מגן על התלמיד מפני הבגרות) ושולחים אותך עם תקוות גבוהות ושמחת חיים שאולי תוציאי 80 ואז יהיה לך 70 (70? באמת?! וואו!!!) סופי בבגרות. עזבו, יש לי אישווז

Addicted To You

New member
אמ..לא...

מגן ומתכונת זה אותו דבר! פשוט פעם היו קוראים לזה מגן כי זה היה אמור להגן על הציון של הבגרות, אבל בגלל שזה לא ממש הגן עליו, אלא יותר הוריד את הציון שלו, החליפו לו את השם למתכונת כי זה מבחן הכנה במתכונת של הבגרות.. הציון מגן שאת מדברת עליו הוא ציון הגשה כנראה....

nogafe

New member
כנראה שאצלנו זה שונה...:)

אצלנו מתכונת זה מבחן במתכונת של בגרות, וציון מגן זה ציון סופי של ביה"ס שכולל מתכונת, מבחנים, הגעה לשיעורים וכו'....:)

Addicted To You

New member
וזה לא שונה ממה שאמרתי..../images/Emo3.gif

זה אותו דבר:S פשוט פעם היו קוראים לזה מגן והיום קוראים לזה מתכונת....

למעלה