('')(O_o)('') haha!
T TheMoonLight New member 14/5/06 #28 ../images/Emo11.gif היי, אני יודעת לשחות, לפחות זה אני יודעת לעשות... (לשם שינוי....)
I ICדרוש New member 12/5/06 #7 ../images/Emo80.gifסטייל פנינה רוזנבלום- הא הא!!! שיס בלאק, שיס הוט... אולי זה מהקמפיין של פנינה
T TheMoonLight New member 14/5/06 #22 כן... שוב נעלמה... ../images/Emo4.gif דווקא בתקופות לחץ (ההופעות וכל זה) היא הייתה... עכשיו כשנהיה פה ייבש יהיה נחמד אם היא תחזור אני מוכנה לשלם לה על זה...
כן... שוב נעלמה... ../images/Emo4.gif דווקא בתקופות לחץ (ההופעות וכל זה) היא הייתה... עכשיו כשנהיה פה ייבש יהיה נחמד אם היא תחזור אני מוכנה לשלם לה על זה...
O otollo New member 12/5/06 #13 ../images/Emo180.gifשקט ../images/Emo11.gif ספיר ייחודית מי היה יכול לחשוב על משהו {כזה} מטומטם
R Rachel47 New member 13/5/06 #15 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה ז'תומרת מי../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif אמנם יש רק כמה מיוחדים כאלה אבל את חייבת להודות שגברת ה"אם היא תשאל זה תלוי באופן מסתבר בכמה מתשנים (מילים,קצב)" התעלתה עליה אחחח הנוסטלגיה LOL
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה ז'תומרת מי../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif אמנם יש רק כמה מיוחדים כאלה אבל את חייבת להודות שגברת ה"אם היא תשאל זה תלוי באופן מסתבר בכמה מתשנים (מילים,קצב)" התעלתה עליה אחחח הנוסטלגיה LOL