o_O

o_O

יש פה תרנגולת בצד.

l AdidAs l

New member
המ..ללאא

יש פה.........................שבוז?
ערבי בטדי? או הומו במג"ב? זאת השאלה

העמ..

אעה, לי תמיד הפרסומת הזאתי למעלה, לא הבנתי את הקטע שלה כול כך =S. לי יש עכשיו אחד מנומנם שכתוב לו מעל הראש "יש לי לימוד משפטים..." הוא פותח וסוגר את הפה 3 פעמים ב2 שניות!!!!111 אוההההה שמנ, שילך לישון. מה הוא רוצה ממנו. פרוץ.

l AdidAs l

New member
M i c h e l l e B

יש לימודי משפטים... ויש לימודי משפטים עם עניין! 3 חטיבות ייחודיות ללימודי משפטים ההרשמה מסתיימת!!!!!1111

חחחחחחחחחחחחח

l AdidAs l רוצה ללמוד על מלגת לימוד מלאה?
האאאאא?!?!? עדי, אני יודעת שאת רוצה!!!!!!!111 פשוט תגידי ונגמור עם זה!!!11 את לא חייבת להתבייש בכל דבר, את יודעת!!!

l AdidAs l

New member
../images/Emo7.gifאת יכולה להיות פסיכולוגית!!!1234

אעה;[ אני אני אני.................................... ר...ר................ רוצהה!!!!!!!!11111111
אאעה אני רוצה לאמא;[

העא, אני יודעת!!!11חמש

כתבו לי פה למעלה שאני יכולה ללמוד פסיכולוגיה או משו. |יוסף| ~אני שוטרת~
הו, ילדה קטנה ומסכנה, את זוכרת את הטלפון של הבית או הרחוב? ~כבר לא שוטרת, לא מתאים לי~
[?] אז.. אממ... לכי ישר עד סוף הרחוב, ותמצאי אותה. אם לא, אז לא יודעת.

l AdidAs l

New member
../images/Emo7.gifהלכתי הלכתי הלכתי הלכתי

נתקעתי בעמוד |= חזרתי. אבל לא צריך אמא יותר |יוסף| כי כי כי "l AdidAs l, ויש לנו רעיון נהדר לחופש הגדול..."
לי יהיה מה לעשות בחופש הגדול ולכם לא

אמממ... עדידידי תקשיבי.

"M i c h e l l e B, ומשחקי וידאו ללקוחות HOT- עכשיו בחינם!" אממ.. סתם מה שרציתי להגיד הוא: החופש נגמר עוד פחות משבוע.
[תודי שלא ידעת!!!11 תודי!!1] [או שתוכיחי? טוב את יכולה גם להוכיח!!1שלוש] אה ונימ.. אני מצטערת שנתקעת בעמוד [?!].

l AdidAs l

New member
../images/Emo12.gifישלי משו אחד להגיד לך

ככככל ההודעה שלך לא קשורה
!!!!!!111שמוניםותשע

אז זהו שהיא כן קשורההה

!!!111תשעיםושמונה אתתתתת אמרתתתתת ש"l AdidAs l, ויש לנו רעיון נהדר לחופש הגדול..." ואז ש"לי יהיה מה לעשות בחופש הגדול ולכם לא" אהא. אז אני אמרתי שלא נשאר עוד חופש גדול. מבינה? הא? הא? |יוסף|

l AdidAs l

New member
../images/Emo11.gifאני יודעת שאני טיפשע

אני יודעת שאני טיפשע. כן אני יודעת שאני טטטטטטטטטטטטטטטטטיפשה |=

למעלה