O.T - legacy of the draw

FiRePOweR

New member
O.T - legacy of the draw

קניתי עכשיו ב ICON ( ןדרך אגב מישהוא היה ?? ) . את Legacy of the draw הספר שמכיל את כל ארבעת הספרים ביחד . קראתי מזמן שנים או שלוש מהספרים ונעצרתי באמצא וממש אין לי כח לקרוא מחדש. אולי יש כאן מישהוא שזוכר קצת ויתן לי כיוון מה כתוב בספר השני או בהתחלה של השלישי .
מה שאני זוכר זה שדריזט רוצה לצאת למנזו בגלל משהוא שעשו לו אחותו ואחיו . אני גם זוכר איזה קרב בין גובלינים לגמדים שהאלפים תקפו את דריזט .
עצבני מישהוא יזכיר לי באיזה ספר נעלם וולפגר והאם הוא חוזר ב LEGACY או בסדרה הבאה ? .

../images/Emo102.gifנצל"ש../images/Emo72.gif

מה הקטע של תפוז? למה לעזעזל הם העיפו את האייקונים של ראש השנה ובמקומם הכניסו את האייקון היחיד -
? לא עדיף לשים אייקונים קצת יותר מבוקשים? כאילו, כבר יש לנו בלון, לא?

wisp

New member
חבל שלא היית פה בתקופת

תחרות מלכת היופי....היו אייקונים של כל המועמדות בבגדי ים

SaberTooth

New member
../images/Emo102.gif לזכר רון ארד.

והאייקונים של ראש השנה "עפו" כי ראש השנה עבר מזמן.

strahd

New member
ספויילרים לרוב ותשובות

קודם כל, כמה עלה לך? דבר שני, לספר קוראים Legacy of the Drow. הנה תקציר לארבעת הספרים עם המון ספויילרים: 1. המורשת - The legacy - לאחר סוף טרילוגיית עמק רוח הקרח, כל החברים מתקבצים באולם מית'ריל על מנת להשתתף בחתונתם של וולפגאר וקטי-ברי. העניין הוא שמשפחתו המנודה של דריזט לא כל כך שכחה אותו ומחליטה להצטרף לחגיגה, ומי אם לא, אורח הכבוד, ארטמיס אנטררי. החתונה החגיגית הופכת למרחץ דמים בספר ששילב את שתי הסדרות המפורסמות של סלבטורה ולדעתי זה אף הספר הטוב ביותר שלו בסדרה. 2. לילה חסר כוכבים - Starless Night - לאחר הטבח באולם מית'ריל, דריזט מחליט לחזור למנזובראנזן כדי לחקור האם עוד אלפים אפלים (DROW) רוצים להרוג אותו. בעקבותיו יוצאת קטי-ברי ושאר החברים באולם מית'ריל צריכים להתמודד עם האובדן שספגו בקרב הנוראי. 3. מצור האפלה - Siege of Darkness - דריזט חוזר ממנזובראנזן אך הספיק להרגיז לא פחות מאשר את אם הבית באנר, אשר רוצה נקמה ושולחת צבא אלפים אפלים אל אולם מית'ריל, לא לפני שעת הצרות מתרחש וללות' באה לבקר אותה אישית. 4. המסע אל השחר - Passage to Dawn - לאחר קץ המלחמה בין מנזובראנזן לאולם מית'ריל, דריזט וקטי-ברי עוזבים את אולם מית'ריל והופכים לציידי שודדי ים יחד חברם הטוב קפטן דודרמונט. לאחר שבע שנים, השד הרצחני ארטו, שאותו דריזט חיסל לפני שנים מחליט לנקום ולהשיג מחדש את רסיס הבדולח, והפעם הוא מחזיק ברשותו נשמה של חבר יקר מעברו. מלבד לקרב הסופי שבסוף הספר, כל הספר הזה נוראי! מקווה שעניתי על השאלות ובשביל לענות על השאלות העצבניות האחרות לרדת ממש למטה: בסוף הספר השני קטי-ברי משתמשת בקשת הקסומה שלה טאומריל כדי להפיל נטיף ענקי על בית התפילה של בית באנר ומחסלת את הכוהנת הראשית שלהם ובורחת יחד עם דריזט וארטמיס. הספר השלישי מספר על תגובתם של בית באנר. הספר שבו וולפגאר נעלם, או יותר נכון מת בקרב עצבני עם היוכלול היה בספר המורשת, לקראת סוף הספר והוא חוזר בסוף הספר האחרון בסדרה, מסע אל השחר. וולפגאר היה צריך להישאר מת!

FiRePOweR

New member
תודה רבה

הייתי אצל פריק בתל אביב הספר הגיע בדיוק , יש להם עוד הרבה ספרים שם אבל פשוט קניתי באותו יום גם את servant of the shard ואת הראשון של cleric ( הסדרה השניה שלו ) .

strahd

New member
סדרות של סלבטורה

כדאי מאוד לקרוא את חמישיית הכוהן, שזוהי סדרה שלא הייתה מוכרת אבל הייתה מאוד טובה, ויש בה הפתעה לא נורמלית בסוף. בספרים הבאים של דריזט לאחר בספר המסע אל השחר יש מספר דמויות ראשיות מסדרת הכוהן ומגלים שם את סוף הסדרה, אז לא לקרוא הכול לפני שגומרים את סדרת הכוהן. הספר הטוב ביותר בה הוא הספר השלישי "מסכות הלילה", פשוט יצירת מופת של סלבטורה, עובר כל כך מהר והספר הרביעי הוא פשוט גרוע. הספר החמישי הוא ההפתעה של הספר וכל מילה מיותרת הורסת את הספר. קריאה מהנה!!

תקראי קודם את...

תקראי קודם כל את "דרקונים של דימדומי הסתיו"... זה נותן לך את הבסיס...

נצל"ש סטראהד

איזה ספרים כדאי לי לקנות: RIVERWIND THE PALINS MAN A WARRIOR'S JOURNEY(הספר הראשון בטרילוגיית ארגות) DALAMAR THE DARK CITY OF THE LOST(הספר הראשון בטרילוגיית לינשה) ?

strahd

New member
אממ.....

הספר על מי-נהר ממש ספר טוב והפתיע אותי לטובה, הייתי בטוח שהוא סתם יהיה משהו מטומטם, אבל למרבה הפליאה, הוא היה טוב. 7 מתוך 10. יצאה עכשיו הגרסה החדשה שלו, אז מומלץ. את הסדרה על ארגות' לא קראתי מפאת חוסר זמן וחוסר תקציב ואני לא יכול להשקיע בספר שמתרחש אלפי שנים בעבר, כשיש ספרים אחרים כרגע. אז אין לי המלצה זאת או אחרת, נראה לי קצת משעמם, אבל תנסה, אולי זה טוב. דאלאמר האפל הוא ספר די באסה, במיוחד בהתחשב בעובדה שכתבה אותו ננסי ואריאן ברבריק. הוא לא מחדש כלום ומספר רק כיצד דאלאמר הפך להיות אלף אפל. אין כאן הפתעות או ריגושים והוא גם לא כתוב בצורה משכנעת. 3 מתוך 10. ניתן להוריד גם את הספר ב **ז*. עיר האבודים היה טוב ולא טוב בעת ובעונה אחת. מדוע טוב, מכיוון שהוא ממשיך את העלילה שהתחילה במעגל החשאי, שם הוצגה לינשה לראשונה. מה לא טוב, מי שלא קרא את הספרים הראשונים של מרי הרברט ("לגיון סער", "המעגל החשאי", "מצוק הדרקון") לא כל כך יבין מה קורה. העלילה עצמה מתמקדת מספר ימים לפני הסערה הפותחת את מלחמת הנשמות ומתרחשת מספר ימים לאחר מכן. יש תעלומה, יש קרבות ורואים שזה ספר ראשון מסדרה גדולה בהרבה יותר, מכיוון שנראה כאילו קטעו אותה באמצע. צריך עכשיו לחכות עד שיצא הספר השני. לאחרונה הייתי מוצף באלפים אפלים וקראתי את הספר הראשון במלחמת מלכת העכביש שממשיך את עלילות האלפים האפלים במנזובראנזן וקראתי את הספר החדש של סלבטורה עם דריזט "אלף האורקים", ואני שמח לבשר שסלבטורה חזר לעצמו ושוב פעם חברי הקבוצה הפכו להיות בני תמותה לאחר שהשמידו רבבות אויבים בספרים הקודמים וזה הספר הריאליסטי ביותר של סלבטורה, כמעט בלי קסמים והמון קרבות. מאוד מומלץ!

hyzenthlay

New member
גם אני הייתי באייקון!

היית בפאנל של קארד? אח אנשים....כמה שהאיש הזה מקסים זה לא ייאמן! אחרי כל ספרי אנדר שלו (מצויינים אבל טראגיים משהו) חשבתי שמדובר באיש רציני ואולי קצת מרוחק וקודר. חחח...לא יכולתי לטעות יותר...האיש פשוט כובש. לבבי חם, אוהב לדבר בלי סוף ובעל חוש הומור קורע! הקהל פשוט נשפך מצחוק...

למעלה