O.S.T a.k.a Original Sound Track

i love gina

New member
O.S.T a.k.a Original Sound Track

הגיע הזמן לשרשר את כל הפסקולים שיש לכם, צרובים או מקוריים, מזויפיים או לא... קדימה!!! כל השירים מהפקסולים האהובים עליכם , הדיסקים של הסרטים שאתם לא יכולים בלעדיהם... roll it all in here, ומי יודע, אולי נבחר את השיר של כל הפסקולים מכל הזמנים... טוב, אז לי: Mouling Rouge 1 "" 2 שתי הפסקולים המדהימים האלה, וכמובן גם הדיוידי, שלושתם ביחד מהווים חוויה נצחית... אולי הסרט הכי אהוב עליי ever Chicago פסקול מדהים, שברגעים אלו אני שומע. חוויה לאוזניים!!! קווין לאטיפה משחקת אותה בwhen you're good to mama!!! גו בייבי.. hip hopera: carmen - פרוייקט של אמטיוי אמריקה לפני שנתיים בערך, שביונסה וויקליף דה בראט ועוד כמה עשו את קארמן במעין גרסת היפ הופ... מיותר לציין שקניתי רק בגלל שביונסה עושה שם כמה קטעים, אבל ככה- סתם פסקול, די איכזב. לא שווה.... וכמובן השירים: lovefool - של הקרדגינז, לסרט רומיאו וג'ולייט... a forever classic my heart will go on - שזה לדעתי שיר הפסקול הטוב ביותר שהיה... של סלינה כמובן ללא מתמצאים בינינו...
מה אתכם?

14מתן

New member
אממממממ לי יש את...

הפסקול של באפי כמובן (השני..) בפסקול נמצאים כל השירים מהפרק המוזיקלי (את כל השירים שרים השחקנים עצמם) ועוד כמה מוזיקות מאוד מפורסמות של הסידרה והקרמן הזה נשמעלינוראנחמד שמעתי על זה פעם אבל לא התעניינתי... זה לא הופיע בקולנוע נכון ?

i love gina

New member
לא, לא הופיע בקולנוע....

טוב, באמת זה פשוט איכזב אותי כי ציפיתי לממש הרבה, ובסוף זה פשוט היה חביב, כאילו, נחמד... מעין אוסף של שירי r'n'b / hip hop כזה... יש שם גם את הרימיקס של בוטילישיוס שהיה בתקופה, אם אתם זוכרים, הזה שבסוף כל הבנות של הלהקה רוקדות עם המיני-מי של עצמן...
אז זה משם במקור, אח"כ הן שמו את הרימיקס הזה גם בדיסק רימיקסים שאותו לא קניתי מטעמים אידיאולוגיים........... (אם אתם חייבים לדעת, לדעתי זה הייתה סחיטת כסף...... היה שם חצי רימיקסים שהם כבר שמו בדיסיקים, ולא היה שם כמעט שום דבר חדש.... עבודה בעיניים בקיצר....)

אמפ

יש לי את שירים צרובים שהיו פס-קול... לא צרבתי לי דיסק פס-קול אפילו שהורדתי כבר את כול השירים מהפס-קול של פרוייקט המכשפה מבלייר 2... חחחח מרלין מנסון וחבריו... נורא אהבתי את זה... בסרט... לא יודעת... ולאמא שלי יש את שיקאגו.. אבל זה מההצגה.. וזה עם דיבורים גם... אני מממש אהבתי ת'סרט... אבל אני רוצה דיסק של רק שירים...

למעלה