o.O מאחר ולא נכנסתי הנה שנים, מי זה גמדה ושמה חסוי(מושא הערצתי ואהבתי)
ח חנבה ושמה שירה New member 21/11/02 #1 מאחר ולא נכנסתי הנה שנים, מי זה גמדה ושמה חסוי (מושא הערצתי ואהבתי)
S Snitch New member 21/11/02 #6 זו לא היתה היא ../images/Emo46.gif זו היתה אני. (מעין, למה אמרת שכן?!)
P Polyphonic New member 21/11/02 #11 "תרמתי בעבודה" "הורים שלי לא בבית" "אני לא גרה פה אני רק המטפלת" (זה במקרה שיש לכם ילדים קטנים בבית ואתם נשים ) "אני רק איש המעלית" (במקרה שיש לכם בית מאוד מאוד מאוד גדול עם מעלית ) "יש לך עודף מ100 " (במקרה שסתם אתם רוצים לגרש אותם כי אתם יודעים שאין להם 100 )
"תרמתי בעבודה" "הורים שלי לא בבית" "אני לא גרה פה אני רק המטפלת" (זה במקרה שיש לכם ילדים קטנים בבית ואתם נשים ) "אני רק איש המעלית" (במקרה שיש לכם בית מאוד מאוד מאוד גדול עם מעלית ) "יש לך עודף מ100 " (במקרה שסתם אתם רוצים לגרש אותם כי אתם יודעים שאין להם 100 )
מ מתן ב New member 21/11/02 #12 או פשוט... כן, אני רוצה לתרום! כאילו שיש מליון אנשים שאומרים את זה...
S Sn00pyGirl New member 21/11/02 #13 או כמו שעשו לי :../images/Emo107.gif "לכו מפה לפני שאני יוצא עלייך עם מקל!" =\
S Sn00pyGirl New member 21/11/02 #15 אני צריכה שיתרימו בשבילי..../images/Emo107.gif אין לי כסף לתת. שיתנו לי כסף........גמני צ´כה =\