o n m y w a y זהירות!!!

הצופה.

New member
o n m y w a y זהירות!!!

יום אחד ביקש העקרב מהצפרדע להעבירו את הנחל "השתגעת ? אמר הצפרדע את תכיש אותי ! אם אכיש אותך אטבע גם אני ענה העקרב חשב הצפרדע והסכים באמצע הנחל הכיש העקרב את הצפרדע "למה?" שאל הצפרדע לפני שטבעו שניהם "אני לא יכול אחרת אני עקרב " השיב הוא לא יהיה חבר שלך הוא כבר ירק לך בפרצוף תתעורר

o n m y w a y

New member
צופה יקר

מה עובר עלייך יקירי? ממי להיזהר על מה אתה מדבר? אולי אני באמת עיוור, אך אני לא מבין על מה אתה מדבר. אך תן לי לשתף אותך בנקודת מבטי. אני תוהה מדוע זה אתה פונה אליי בהודעה חדשה על גביי הפורום? מדוע לא פנית אליי באופן אישי? מה המניע האמיתי שלך מאחורי פנייתך אליי בדרכך זו? מה גורם לך לחשוב שנרדמתי? תתעורר אתה אומר, מעניין.. אני לא חשתי אף יריקה בפרצוף מאף אחד כאן, אולי חוסר הסכמה או דעה שונה דבר לגיטימי לחלוטין. מי ירק בפרצופך? ומדוע זה אתה בוחר לעשות בי שימוש על מנת להחזיר לו? אתה חושב שאני אגן עלייך? חשוף את המניע האמיתי שלך, קודם כל בפניי עצמך, אחר כך בפנינו (או בפניי במסר אישי) ואז נמשיך הלאה... תבין משהו, מבחינתי, כרגע, אתה הוא העקרב. ואני ידידי, כמו שהינך רואה אנני צפרדע. לילה טוב. בציפייה להמשך דיון פורה...!

למעלה