o.k peaple

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך

o.h

New member
o.k peaple

עכשיו הגיע זמן לאמץ את המוחות שלכם ולעזור לי. אז כל פעם שיש לי בעיה רצינית, אני הולכת להתייעץ עם האנשים הכי חכמים שאני מכירה, לצערי הם לא היו בבית, אז אני אצתרח להסתפק בכם... טוב אז אני שברתי את הראש שלי כל היום עם הבעיה הזאת (כל היום, חצי שעה, אותו דבר.), אני גם שברתי את הראש כשדפקתי אותו בקיר... אבל זה לא קשור. והבעיה היא: (תופים בבקשה) שיש לי מין יצורים גוצים מצחיקים כאלה, ואני מחפשת איפה לשים אותם (יענו איפה הם חיים). זה לא יכול להיות במקומות חשוכים (כמו גרנדילואים) וזה לא יכול להיות במחילות באדמה, אני חשבתי לשים אותם במימד אחר, אבל... זה לא נראה לי מתאים. אז פליז הלפ מי! או<פ>יר

LuNaTiC

New member
המ... יצורים....

מאז ומעולם הם שוכנים מתחת למיטה! דהה... או שאולי.. רק מתחת למיטה שלי?? *שואלת את היצורים מתחת למיטה אם זה מנהג מקובל אצלם* סטיק דם אין אנודר דימנשן.. זה נחמד... אולי הם יכולים להסתתר בדשא? או.. לגור באגם? או.. המ.. לא יודעת.. מיי מיינד איז בלאנק... -ענבל-

o.h

New member
אי אפשר מתחת למזרון, זה לא מתאים

מתחת לדשא זה אולי רעיון טוב, אני אחשוב על זה... או<פ>יר

LuNaTiC

New member
המ...

זה היה בצחוק.. חי חי.. ו.. לא מזרון.. מיטה... חחחחחחחח לא משנה..

PopPy

New member
המממ

אני אלך על השם "גוץ" ליצור (העייפות, העייפות..), והמקום הכי טוב למקם אותם, הממ.. לדעתי כיצורים מעופפים... הממ אבל דעתי מפחידה... אז אל תתיחסי... |S| פופי |S|

o.h

New member
,you arewnt beeung very helpfool

you know thet? הם לא יכולים לעוף! חשבתי לשים אותם בתוך עצים, אבל זה גם לא רעיון טוב! או<פ>יר שמתחילה להתעצבן

P. Patil

New member
אולי.....

תקרבי אותם למנורה דולקת? זה יכול לעזור גם בדרך של סלית´רין (המבין יבין).

Nagini Potter

New member
המפ.

משום מה, המילים "כוסות תה" ממשיכות לקפוץ לי לראש מרגע שקראתי את ההודעה שלך..... אז הגוצים האלה קטנים מספיק את יכולה לעשות שהם נולדים בתוך קנקני תה משאריות של נענע או משהו כזה..... מה לא טוב? אוי כמה שאני עוזרת.... אבל תחשבי על זה ברצינות! באמת! ואף אחד בעולם לא יוכל להגיד לך שאת לא מקורית..... אגם דשא או מתחת למיטה זה ממש לא מקורי.... בלי להעליב.... Nagini Potter "הולכים אל הלא נודע, אל הלא נודע, אל הלא נודעעעעעעעעעעע הולכים אל הלך תדע, אם זה טוב או רע, שם בלא נודעעעעעעעעע....." יש עוד מישהו בעולם שמכיר את השיר הזה חוץ ממני?

o.h

New member
זה בסדר! גם אני מכירה *נצלבת*

אתם יודעים כמה פעמים מתתי היום בדרכים שונות? אני שוברת את השיא של קני וזה מאוד

אני! אני!

אני מכירה את השיר! {וואו! כל הכבוד ליאת, כולנו מזדהים איתך ליאת וכו וכו...} בכל מקרה...המממ...המפלצות יכולות לגדול על עצים...הממ...לא...לא טוב... מתחת למיטה זה טוב, אבל לא ממש מקורי... המממ...אני אומרת: הם גדלים כמו צמחים על הירח ואז הם נופלים...המממ...ואנשים חושבים שהם כוכבים וכו וכו ואז הם יורדים לגינה שלנו ואוכלים את כל הג´וקים וזו הסיבה שאין כל כך הרבה...או...אר...שהם אוכלים חשופיות? הם נהפכים לחשופיות? משהו....? המממ... אהבתי, דווקא, את הרעיון עם התה....! את צריכה לקחת אותו...המ... עזבו! תתעלמו מההודעה הזו! יופי! למה אתם ממשיכים לקרא?! תפסיקו עכשיו! כן! יופי! תתרחקו... ככה זה טוב... כן...יופי...בדיוק... -ליאת-

o.h

New member
ליאת, רעיון מאוד מעניין!

ודרך אגב - דאווקה יש הרבה ג´וקים, אתמול היה לי אחד על המיטה ונגעתי בו!
אני מקווה שלמישהו משהו ולדניאל (מרטי מקפליי) יהיו רעיונות טובים אנ י סומכת עליהם ועל פגעסוס, שאם הוא קורא את זה שידע שאני צריחה רסקיו דחוף! או<פ>יר

Nagini Potter

New member
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה עם ג´וקים

אם אני לא מרשה לעצמי להיגעל אני לא נגעלת ונגמר הסיפור! דווקא אני אוהבת שבאים ג´וקים לכיתה - כולם צורחים ונעמדים על הכיסאות (כן כן גם הבנים) ואז אני באה ומחלצת אותם - יעני מוציאה את הג´וק... חיחי.... ואז כולם בורחים ממני עד שאני שוטפת ידיים... איזה תינוקות.... פגעסוס - נראה לי שהסתבכת כאן! עכשיו כל הזמן יבקשו ממך עזרה! וגם אני אבקש ממך עזרה עוד כמה שבועות כשאני אחליט שהגיע הזמן שלסיפור על נגיני יהיה שם אמיתי ולא סתם "הסיפור על נגיני"..... Nagini Potter "The Pure And Simple Truth Is Rarely Pure And Never Simple".... - אוסקר וויד

לי אין בעיה עם ג´וקים *גאה בעצמה*

יש גם להם זכויות! לא יצא לי להרוג ג´וקים בחיים ואני גאה בעצמי מאד על זה....{*אומרת לעצמה כל הכבוד*} בכל מקרה, אני אהבתי את הרעיון עם הכוסות....הממממ.....מעניין מה פגעסוס יציע, באמת... חיחי...עכשיו אתה בצרות...! -ליאת-

o.h

New member
לי יש בעיה עם ג´וקים!

אבל אף פעם לא הרגתי אחד כי זה מאוד מאוד מגעיל!!!!! טוב אני אחזור עוד מעט לראות אם למיהשו היה רעיון טוב ובאמת כדאי שזה יהיה פגעסוס כי תמיד יש לו רעיונות טובים! ודרך אגב ליצורים קוראים מונקואים ו---- peaple, you have no idea כמה השמות שלכם למטבעות מתאימים בתור שמות ליצורים קטנים ומוזרים.... no idea! goodbey או<פ>יר

Nagini Potter

New member
חחחחח.....

יש לי הרגשה שפגעסוס ברח מכאן כל עוד נפשו בו..... חיחיחי..... גו פגע! גו פגע! ווי לאב יו! Nagini Potter "Nobody Really Cares You´r Miserable, So You Might As Well Be Happy - סינת´יה נלמס אני אישית לא לגמרי מסכימה עם המשפט, אבל זה די משעשע כשאתה קצת מדוכדך ומשעשע זה טיפה מעודד אז כתבתי את זה כאן בכל זאת....

פגעסוס

Well-known member
אם קוראים להם מונקואים...

אז אולי הם גדלים במנזרים (מונק = נזיר)... וברצינות, יש המון מקומות שבהם יצורים נמוכים יכולים לגדול... בביוב (הרעיון נלקח מצבי הנינג´ה וכל הזכויות שמורות), בבתים נטושים, במגדלורים (כדי לפצות על הנומך שלהם...) ועוד ועוד. על מנת להיות יותר ממוקד אני אצטרך לדעת כמה פרטים על היצורים האלה, מה הם אוהבים, מה התפקיד שלהם, היכולות שלהם ועוד פרטים כלליים. בסופו של דבר... HOME IS WHERE YOUR HEART IS... GYXOIO "דרך הלא ידוע נגיע אל החדש" - שארל בולדר

o.h

New member
ארג... חזרתי, נמאס לי מגיא פינס

ד"א ראיתם את הכתבה על הברייקדאנס- גדול! אז כמו שהיה צפוי-- פגעסוס, יור מיי הירואו, יו´ו סייבד מיי לייף מצטערת שזה בעיברית אבל האינגליש שלי סוקס אסס. בכל מקרה- תודה ו..... אם פרטים? לא נרא לי זה קצת יהרוס את ההתחלה של הפאנפיק, שעם טיפת מזל יהיה פה בעוד חצי שעה, כי אני בעקרון חיכיתי לדעת איפה הם גרים כך שאני אוכל גם לדעת מה הם אוכלים ו.... את שאר הדברים אני תכננתי בראש, אז עכשיו זה רק שאלה של לכתוב את הכל. או<פ>יר

למעלה